GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σε νόμιμη άμυνα η αστυνομία»

«Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση βίας για να αμυνθούν από την ομάδα των επιτιθέμενων» υποστήριξε η αρχιεπιθεωρήτρια της ασ...

«Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση βίας για να αμυνθούν από την ομάδα των επιτιθέμενων» υποστήριξε η αρχιεπιθεωρήτρια της αστυνομίας της Νότιας Αφρικής Ρία Πιγιέγκα, σχετικά με τις φονικές συγκρούσεις με τους απεργούς ορυχείων με 34 νεκρούς.
Η Πιγιέγκα δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι 78 ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ 259 συνελήφθησαν και υποστήριξε ότι οι απεργοί «πυροβόλησαν» εναντίον τους.
«259 άνθρωποι συνελήφθησαν για διάφορες κατηγορίες, άσκηση βίας, φόνο, απόπειρα φόνου, παράνομη συνάθροιση, οπλοκατοχή», πρόσθεσε η ίδια.
Ο απολογισμός είναι ο πρώτος επίσημος που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά το χθεσινό αιματηρό επεισόδιο. Μια συνδικαλιστική πηγή είχε κάνει λόγο νωρίτερα σήμερα για 36 νεκρούς.
Το σοκαριστικό βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση