GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο συλλήψεις για ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο...

Ήταν έτοιμοι να εισβάλουν σε ένα φαρμακείο και από εκεί να… χτυπήσουν τον πραγματικό τους στόχο, ένα κοσμηματοπωλείο δηλαδή στο κέντρο της ...


Ήταν έτοιμοι να εισβάλουν σε ένα φαρμακείο και από εκεί να… χτυπήσουν τον πραγματικό τους στόχο, ένα κοσμηματοπωλείο δηλαδή στο κέντρο της Αθήνας.
Τελικά, οι δύο επίδοξοι ληστές συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Δεκαπενταύγουστου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.
Πρόκειται για έναν 28χρονο Ελληνα και έναν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας, οι οποίοι μαζί με συνεργό τους που αναζητείται είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και λίγη ώρα πριν είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν με τη μέθοδο του «ριφιφί» κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες διέρρηξαν, αρχικά, το φαρμακείο. Αφού απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού και την εξωτερική κάμερα καταγραφής, με τη χρήση εργαλείων, άνοιξαν τρύπα σε μεσοτοιχία με το κοσμηματοπωλείο, με σκοπό στη συνέχεια να εισέλθουν σε αυτό και να «σηκώσουν» χρυσαφικά και κοσμήματα.
Οι δράστες όμως δεν ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους. Στο σημείο κατέφθασαν οι αστυνομικοί που πήραν σήμα ότι κάτι συνέβαινε.
Μόλις οι δράστες κατάλαβαν ότι είχαν περικυκλωθεί, προσπάθησαν να αποφύγουν τη σύλληψη και να διαφύγουν, αλλά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Κατά τη σύλληψή τους, ο ένας τραυμάτισε ελαφρά αστυνομικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση