GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφωνία για ευρεία συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κατ ιδίαν αλλά και οι διευρυμένες συνομιλίες των Προέδρων της Ελλάδας και του Ισρα...


Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κατ ιδίαν αλλά και οι διευρυμένες συνομιλίες των Προέδρων της Ελλάδας και του Ισραήλ.
Ο Σίμον Πέρες χαρακτήρισε πολύ καλό οιωνό τη σύσφιξη των σχέσεων των δυο χωρών και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την οικονομική κρίση, όπως και η δική του χώρα στο παρελθόν, ενώ σημείωσε ότι Ελλάδα και Ισραήλ, μπορούν να συνεργαστούν προς αυτήν την κατεύθυνση.
«Εσείς βλέπετε το ξεκίνημα της κρίσης, εγώ βλέπω το τέλος. Η αντιμετώπισή της είναι σκληρή για το παρόν αλλά καλή για το μέλλον» είπε χαρακτηριστικά.
Η οικονομική κρίση, είναι σε μεγάλο βαθμό συστημική του ευρώ, τόνισε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι συμφώνησε με τον Ισραηλινό Πρόεδρο στην εντατικοποίηση της συνεργασίας στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού, της αγροτικής ανάπτυξης και του εμπορίου και συμπλήρωσε ότι είναι άμεση ανάγκη για τη σύγκληση του ανωτάτου συμβουλίου συνεργασίας των δύο χωρών.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενημέρωσε επίσης τον Ισραηλινό ομόλογό του, για τα εθνικά θέματα και το Κυπριακό τονίζοντας ότι προσβλέπει στην στήριξη και συμπαράστασή του ενώ επισήμανε ότι υποστηρίζει μια βιώσιμη λύση για το Παλαιστινιακό που θα περιλαμβάνει την ύπαρξη δύο κρατών που θα συμβιώνουν ειρηνικά.

1 σχόλιο

  1. Oι τρομοκράτες μισθοφόροι της CIA δολοφόνησαν στη Συρία τον απαχθέντα δημοσιογράφο Sharif Mohamed Saïd. Προσπαθούν με την τρομοκρατία να φιμώσουν τον Ελεύθερο Τύπο! Καλά τα διεθνή «δημοσιογραφικά» όργανα, στην Ελλάδα όλοι είναι ΝΑΤΟπεογλείφτες δημοσιογράφοι;
    Οι τρομοκράτες πράκτορες της CIA που δρουν στη Συρία με τη συνεργασία της τουρκικής ΜΙΤ και της ισραηλινής Μοσάντ, ανακοίνωσαν τη δολοφονία του απαχθέντος δημοσιογράφου Sharif Mohamed Saïd.
    Οι “ευαίσθητες” δημοσιογραφικές διεθνείς οργανώσεις και ειδικότερα οι έλληνες δημοσιογράφοι εκφράζουν απέχθεια για…
    δολοφονίες δημοσιογράφων, μόνον όταν χάνονται δημοσιογράφοι φερέφωνα του ΝΑΤΟ;
    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/08/o-cia-sharif-mohamed-said.html#mor e

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση