GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Τουρκία τραυματισμένοι Σύροι...

Πολλοί σύροι άμαχοι που τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού βομβαρδισμού της πόλης Αζάζ κοντά στο Χαλέπι νοσηλεύονται στην Τουρκία ...

Πολλοί σύροι άμαχοι που τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού βομβαρδισμού της πόλης Αζάζ κοντά στο Χαλέπι νοσηλεύονται στην Τουρκία και δεκαπέντε από αυτούς υπέκυψαν στα τραύματά τους, ανακοίνωσαν σήμερα επίσημες τουρκικές πηγές.
Τουλάχιστον εκατό τραυματίες, ορισμένοι από τους οποίους φέρουν σοβαρά εγκαύματα, μεταφέρθηκαν κατά τη χθεσινή ημέρα στο Κιλίς της νότιας Τουρκίας, δήλωσε η επίσημη τουρκική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ένα συριακό μαχητικό αεροσκάφος εκτόξευσε χθες πυραύλους εναντίον της πόλης Αζάζ, με πληθυσμό 70.000 κατοίκων, που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα νότια της τουρκικής πόλης Κιλίς. Τουλάχιστον 31 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 200 τραυματίσθηκαν.
Δημοσιογράφοι που βρίσκονται επί τόπου έδωσαν μαρτυρίες για την μεγάλη έκταση της καταστροφής και δήλωσαν ότι πολλές γυναίκες και παιδιά συγκαταλέγονται στα θύματα.
Η επίθεση του συριακού στρατού εναντίον πόλεων που βρίσκονται κοντά στη μεθόριο με την Τουρκία αύξησαν τον αριθμό των προσφύγων από τη Συρία που διασχίζουν τα σύνορα με την Τουρκία.Τουλάχιστον 62.000 σύροι πρόσφυγες φιλοξενούνται σήμερα σε καταυλισμούς στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση