GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίαμβος της φοροδιαφυγής: Μεταθέτουν τον αστυνόμο της Ύδρας

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, προφανώς με άνωθεν εντολή, διατάσσει την απομάκρυνση του Διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος, Aστυνόμου Β ,κ...

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, προφανώς με άνωθεν εντολή, διατάσσει την απομάκρυνση του Διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος, Aστυνόμου Β ,κ.Γεώργιου Ζώτου.
Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια ουσιαστικά δικαιώνει την ανομία και τους υπερασπιστές της φοροδιαφυγής και των ακραίων συμπεριφορών. Αυτοί που πολιόρκησαν το αστυνομικό τμήμα της Ύδρας την περασμένη εβδομάδα, έκοψαν το φως και το νερό, έριξαν καπνογόνα, βιαιοπράγησαν εναντίον του πληρώματος του ιπταμένου δελφινιού και διέσυραν την εικόνα της χώρας, μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι.
Στην προσπάθειά τους αυτή είχαν σύμμαχο τη Δημοτική Αρχή αλλά και τοπικούς παράγοντες στους οποίους, γενικώς, δεν αρέσουν οι έλεγχοι για πολλά ανοιχτά ζητήματα στο νησί.
Την προηγούμενη μάλιστα εβδομάδα, ο Δήμαρχος του νησιού κ. Κοτρώνης επιτέθηκε φραστικά στον Αστυνόμο, παρουσία κόσμου στην παραλία της Ύδρας.
Η παρέμβαση που οδήγησε στη μετάθεση με συνοπτικές διαδικασίες, του αστυνομικού λέγεται ότι προήλθε, όσο και αν αυτό ακούγεται απίστευτο, από υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος.
Αν συντρέχουν άλλοι λόγοι, πράγμα απίθανο, γιατί δεν είχε γίνει πριν η συγκεκριμένη υπηρεσιακή μεταβολή και επιλέχθηκε, προκλητικά, το συγκεκριμένο timing, μία μόλις εβδομάδα μετά τα επεισόδια;
Ίσως αν ο Αστυνόμος άφηνε τους «αγανακτισμένους πολίτες» να πετάξουν στη θάλασσα τους άνδρες του ΣΔΟΕ και εκτελούσε πειθήνια τις εντολές του τοπικού συστήματος να ήταν σήμερα στη θέση του.

7 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

    ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.



    Δείτε γιατί δεν είχε ξαναγίνει έλεγχος στον ταβερνιάρη της Ύδρας.

    Θέλησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδιας να συναντηθεί με τα μέλη της Οικονομικής Αστυνομίας, που πραγματοποίησαν την επιχείρηση στη Ύδρα, εναντίον των φοροφυγάδων.

    Σε κάποια στιγμή ο Υπουργός τους ρώτησε, εάν έχει ξαναγίνει έλεγχος στο συγκεκριμένο κατάστημα και πότε και η απάντηση που πήρε ήταν....μονολεκτική:
    «Όχι».

    Και όταν ρώτησε γιατί η απάντηση που πήρε ήταν εντυπωσιακή:
    «Ο ιδιοκτήτης ήταν παλαιό στέλεχος του ΣΔΟΕ...»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χθες ο ΔΙΩΤΗΣ σημερα αυτος σηγα σηγα θα φτασουμε στα εργα και τις ημερες του καταλληλοτερου τοτε που ο υπουργος του ελεγε στους εφοριακους να κλεβουν αλλα με μετρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς οι κομματάρχες που καλύπτουν κάθε λογής ανομία και παρανομία,εμποδίζουν το νοικοκύρεμα του κράτους.
    Επομένως, στο χέρι μας είναι να διαψεύσουμε τους τροϊκανούς για την κριτική που μας κάνουν.
    Διαφορετικά, είμαστε άξιοι της τύχης μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον αστυνομικό διοιηκητή μπόρεσαν τα μαφιόζικα κυκλώματα της Ύδρας να τον φάνε, εμάς όμως τους Έλληνες πολίτες που δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν δεν μπορούν να μας υποχρεώσουν να επισκεφτούμε το νησί τους. Αν οι Υδραίοι δεν δείξουν έμπρακτη μεταμέλεια για την ανθελληνική στάση τους να μην περιμένουν Έλληνες τουρίστες. Θα περάσουν χρόνια για να ξεπλυθεί η δυσφήμηση του νησιού τους. Κρίμα γιατί θα την πληρώσουν και οι νομοταγείς Υδραίοι που δεν φταίνε σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νταβατζηδες και κομπαροι ο μυθος συνεχιζεται. Μονο οι φτωχοι κι'οι ανεργοι πρεπει να πληρωνουν φορους. Οι αλλοι εχουν πλατες σε ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕ;

    ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ;

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ,
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ, ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΜΑΦΙΕΣ.
    ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμα ο μετατεθεις μπατσος εχει βιλα εχει σπιτι αλαζει αμαξι καθε δυο χρονια,ταξιδακια κατι τρεχει,αν οχι ειναι κριμα να τον λειδωρουμε αδικα, γιατι καποιοι απ'αυτους ειναι υποχρεομενοι να κανουν τους μαλακες λογω οικογενειακων υποχρεωσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση