GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμη η Ελλάδα να βοηθήσει τους σεισμοπαθείς στο Ιράν

Την ετοιμότητα της ελληνικής κυβέρνησης να παράσχει κάθε δυνατή συνδρομή στα θύματα του καταστροφικού σεισμού στο Ιράν, εξέφρασε ο υπο...

Την ετοιμότητα της ελληνικής κυβέρνησης να παράσχει κάθε δυνατή συνδρομή στα θύματα του καταστροφικού σεισμού στο Ιράν, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Για το σκοπό αυτό ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας κ. Παναγιώτης Μίχαλος επικοινώνησε χθες με τον Πρέσβη του Ιράν στην Αθήνα, ο οποίος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού στη δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει η πατρίδα του.
Ο κ. Αβραμόπουλος απέστειλε τη Δευτέρα μήνυμα στον Ιρανό ομόλογό του A. Σαλεχί εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια για τα θύματα των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν το βορειοδυτικό Ιράν και τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού προς τον ιρανικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση