GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν. Δένδιας: Η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι τα ξημερώματα, στην οδό Αναξα...

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι τα ξημερώματα, στην οδό Αναξαγόρα 17 στο κέντρο της Αθήνας, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν Ιρακινό ο οποίος λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας δήλωσε σήμερα σχετικά με τον θανάσιμο τραυματισμό υπηκόου Ιράκ από αγνώστους, οι οποίοι είχαν επιτεθεί προηγουμένως και σε άλλους αλλοδαπούς:
«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου στους οικείους του υπηκόου Ιράκ, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα από αγνώστους. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

3 σχόλια

  1. Η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη

    στο πετσόκομα μισθων συντάξεων ολων εκείνων που δεν ψηφισαν

    ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειμαι δεξιος αλλα αυτο δεν μου αφαιρει το δικαιωμα να θεωρω τον κυριο Ν.Δενδια εναν απο τους σοβαροτερους υπουργους που εχει να παρουσιασει η ΝΔ απο την εποχη της ιδρυση της.
    Ανθρωπος με λιγα λογια οπως θα πρεπει να ειναι ενας πολιτικος και με πολλα εργα οπως αυτα που κανει τωρα και αυτα που θα παρουσιασει στο μελλον.
    Υπουργε μου σου βγαζω το καπελο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ .

    Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΜΕΙΙΗΚΤΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση