GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητάμε περισσότερο χρόνο όχι περισσότερα χρήματα, δηλώνει ο Αντ. Σαμαράς στην Bild...

Συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Bild που κυκλοφορεί την Τετάρτη έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς, δύο 24ωρα προτού μεταβεί στο Βερολίνο για να συ...

Συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Bild που κυκλοφορεί την Τετάρτη έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς, δύο 24ωρα προτού μεταβεί στο Βερολίνο για να συναντηθεί με την Ανγκελα Μέρκελ.
«Η δραχμή θα ήταν καταστροφή για εμάς» λέει ο πρωθυπουργός, εξηγώντας ότι αν η Ελλάδα επέστρεφε στο εθνικό νόμισμα η ανεργία θα έφτανε το 40%, περισσότερα χρόνια ύφεσης, κοινωνικής και θεσμικής αναταραχής.
Ο κ. Σαμαράς σημειώνει ότι οι Έλληνες έχουν ήδη κάνει πολλές θυσίες, αλλά και πρόοδο στην προώθηση μεταρρυθμίσεων και αλλαγών. «Δεν είναι δίκαιο το ότι υπάρχουν κάποιοι στην Ευρώπη που θέλουν να μας ρίξουν πίσω στην τρύπα» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για το τι πρέπει να γίνει με το γεγονός ότι στην Ελλάδα οι δημόσιες δαπάνες είναι μεγάλες, όπως και ο αριθμός των δημόσιων υπαλλήλων, ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι σύντομα ο δημόσιος τομέας θα είναι μικρότερος και περισσότερος αποτελεσματικός, αφού για κάθε δέκα αποχωρήσεις προσλαμβάνεται μόνο ένας.
«Το μόνο που ζητάμε είναι λίγο χώρο να αναπνεύσουμε, να πάρει η οικονομία μπροστά και να αυξηθούν τα έσοδα. Περισσότερος χρόνος δεν σημαίνει και περισσότερα χρήματα».
Σε ερώτηση για το αν θα χρειαστεί νέο κούρεμα του χρέους, ο πρωθυπουργός απαντά ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί μέχρι στιγμής.

11 σχόλια

  1. Για τις απάτες των ΜΚΟ θα γίνει κάποιος έλεγχος.Παντως το πόρισμα για την ΜΚΟ Αληλεγγυη της εκκλησίας με μάυρη τρύπα 14 εκατ.ευρώ είναι στα χέρια του Αρχιεπισκόπου.Γιατι δεν το ζητά ο εισαγγελέας απο την εκκλησία ωστε να απολογηθούν οι υπουργοί(κοτόπουλα σάπια ,μακαρόνια σάπια ,μαιμού παραστατικά που δεν τα έλεγξαν ποτε στο υπ.εξωτερικών απο το 2004 έως 2007 και πέταγαν τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών στους κολητούς (ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ κλπ).ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ως ΟΦΕΙΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΥΝΤΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΑ ΧΡΟΝΟ ΣΑΜΑΡΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΦ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ 80.000 ΠΑΠΑΔΕΣ

    ΣΕ 130.000 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!

    ΣΕ 70.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

    ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ
    ΣΕ 1.000.000 ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ

    ΖΗΤΟΥΛΑ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαρά εαν πας στην Γερμανία χωρίς τα παιδιά που επι Καραμανλή διαχειρίστηκαν τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών μέσω τις ΜΚΟ και όλοι γνωρίζουμε οτι κονόμισαν είσαι μεγάλος βλάξ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ?ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΑΣ.Ο ΣΚΛΙΑΣ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΜΚΟ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ.ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΠΑΡΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πριν ο γιωργακης τωρα ο αντωνακης μετα ο αλεξακης.....το τι καταθλιψη και αυτοκτονια εχει ακομα να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φοβερος διαπραγματευτης

    Ξεκιναει απο την πολυ σκληρη θεση "παραμονη στο ευρω με οποιοδηποτε κοστος" δηλαδη βαλτε οποιον ορο θελετε εγω θα τον αποδεχθω

    Γι αυτο κι εχει επιτυχιες ο σωτηρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  7. «ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ» ΤΟΥΣ...ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ-ΔΡΙΤΣΑΣ, ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...!!!
    «ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ» .
    και ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ...12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ...!!!
    Προσέξτε κόμμα πού παριστάνει την Αξιωματική Αντιπολίτευση και έχει στόχο (άν έχει) να Κυβερνήσει και την Ελλάδα.

    Νέο κρούσμα ασυνεννοησίας προκάλεσαν οι διαφορετικές δηλώσεις για τα όσα συνέβησαν στην Ύδρα από τους Δρίτσα και Παπαδημούλη!

    Ο Θ. Δρίτσας σε άλλο μήκος κύματος από αυτό του Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος υποστήριξε πως «το δίκιο του Υδραίου φοροφυγά, μου είναι απεχθές».

    ο Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νησιών του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας χαρακτήρισε «σώου επίδειξης αυταρχισμού» τα γεγονότα της Ύδρας.

    Πάρτους στο γάμο σου να σου πούν:
    «Καί του... χρόνου» !!

    Υ.Γ.
    Δεν ξέρουμε ακόμη ποιά «γνώμη» έχουν ο... Σκουρλέτης με τον Βούτση...!!!
    ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΤΖΗ.....ΔΗΛΑΔΗ.
    όπως λέει η Υποψήφια Βουλευτίνα του Συνασπισμού
    ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ που υποστηρίζει το μαλακισμένο ΦΟΝΙΑ
    της Πάρου
    και θα σκότωνε και αυτή...φασίστες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλος χρόνου για τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

    Τα μέτρα 15 δισ. ευρώ, σε συνδυασμό με τις τρελές φορολογικές δηλώσεις που τρέχουν, το χαράτσι στη ΔΕΗ που έρχεται, τον ΦΑΠ 2010-11, τα τέλη κυκλοφορίας ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, τους τρίτεκνους-πολύτεκνους, όλους τους μισθωτούς και συνταξιούχους.

    Και ενώ υπάρχει αυτή η κατάσταση σχεδιάζουν να κόψουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα ( τα οποία πήγαιναν σε τέλη και φόρους από πέρσι ), τα πολυτεκνικά επιδόματα και οδηγούν τους Έλληνες σε αφανισμό.

    Ο κ. Σαμαράς αποδείχτηκε πολύ λίγος. Ποιοι βουλευτές θα "τολμήσουν" να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα που οδηγούν ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες σε ατομική ΠΤΩΧΕΥΣΗ ; Θα περιμέναμε να παραιτηθεί η ανίκανη τρικολόρ κυβέρνηση των οπισθίων. Να ξέρουν οι κ. βουλευτές ότι ψηφίζοντας την κατάργηση 13ου και 14ου μισθού και των πολυτεκνικών επιδομάτων ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στη πολιτική τους καριέρα. Ας το σκεφτούν καλά και ας προειδοποιήσουν τους λαλίστατους υπουργούς που έχουν τελειώσει, πριν αρχίσουν.

    Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο, η μόνη λύση είναι η κήρυξη επίσημης πτώχευσης από την Ελλάδα και η επιστροφή στη δραχμή.Μόνο έτσι θα σηκωθούμε σε 2-3 χρόνια.Γιατί τώρα έρχεται αργός θάνατος και καταστροφή των νέων παιδιών και των μεσαίων στρωμάτων και των συνταξιούχων, αφού - οι άθλιοι- σκέφτονται να βάλουν πλαφόν στα φάρμακα των παιδιών και των γονιών μας. Το Σεπτέμβριο θα τους ρίξει ο λαός. Τα ψωμιά τους είναι λίγα.Τρέμουν από τώρα τις αντιδράσεις ΟΛΩΝ των Ελλήνων. Τον Οκτώβριο πρέπει να έχουμε νέες εκλογές, για να γίνει το οριστικό ξεκαθάρισμα με το σάπιο παρελθόν της Ελλάδας. Τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ, της ΟΝΝΕΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΠΑΣΠ, της ΔΑΠΝΔΦΚ, της ΠΑΣΚΕ, της ΔΗΜΑΡ, της ΔΑΚΕ θα αρχίσουν να αποχωρούν και να παραιτούνται. Ολοι να φύγουμε από τα κόμματα της συμφορας. Καμία ψήφος σε αυτά τα κόμματα σε συνδικαλιστικές, φοιτητικές ή άλλες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  9. ----------------------------

    Για όσους αγχώνονται:

    Υπήρξε προεκλογική δέσμευση ότι τον Δεκαπενταύγουστο θα έχουμε βγει από το Μνημόνιο;

    ------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΗΚΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ.
    ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΟΣ.

    ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  11. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΔΕΚΟ καί ΝΠΔΔ ΓΙΑ... «ΑΘΕΑΤΕΣ» ΑΥΞΗΣΕΙΣ καί «ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ» ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ...!!!

    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ καί ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΑ ΤΗΣ «ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ» ΤΑ... ΕΠΑΙΡΝΑΝ...!!!

    Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις περικοπές στις αποδοχές σε ΔΕΚΟ και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου που έπρεπε να έχουν εφαρμοστεί από το 2011 και δεν... εφαρμόστηκαν, παρήγγειλε ο Οικονομικός Εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης...!!!

    Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι σε πολλές ΔΕΚΟ όχι μόνο δεν εφαρμόστηκε ο νόμος του 2011 για περικοπές κατά 35% των αμοιβών και επιβολή πλαφόν 1.900 ευρώ στο μέσο μισθολογικό κόστος, αλλά διευθυντικά στελέχη και κατηγορίες εργαζομένων αύξησαν τις αμοιβές τους «διά της πλαγίας οδού», δηλαδή με χορήγηση ειδικών ή έκτακτων επιδομάτων και αποζημιώσεων ή με πλασματικές υπερωρίες και έξοδα κίνησης.

    Μάλιστα, αρμόδιοι παράγοντες έκαναν λόγο για υπόγειες συμφωνίες μεταξύ στελεχών και συνδικαλιστών για παράκαμψη του νόμου και χορήγηση «αθέατων» αυξήσεων στις αποδοχές, επισημαίνοντας ότι δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι διοικήσεις, παρά τις οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών, δεν απέστειλαν αναλυτικά στοιχεία για τις μισθολογικές δαπάνες της διοίκησης και του προσωπικού.
    Ο Εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος ζητά να ερευνηθεί σε ποιές ΔΕΚΟ και ΝΠΔΔ δεν εφαρμόστηκε ο νόμος και για πόσο χρονικό διάστημα.

    Επίσης, ζητά να εντοπιστούν τα καταβληθέντα χρηματικά ποσά και κατά πόσο υπερέβησαν τα νόμιμα.
    Τέλος, ζητά να διακριβωθούν τα στοιχεία των αρμοδίων που ήταν υπεύθυνοι για τις περικοπές και να ερευνηθεί αν έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις σε βάρος του δημοσίου, όπως απιστία και παράβαση καθήκοντος.
    Την έρευνα ανέλαβε ο επίκουρος Εισαγγελέας Γεώργιος Νούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση