GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ στις 13 περιφέρειες της χώρας...

Τα επόμενα βήματα για την οργανωτικής ανασυγκρότησης της παράταξης συζήτησε σήμερα η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ που συνεδρίασε υπό την ...

Τα επόμενα βήματα για την οργανωτικής ανασυγκρότησης της παράταξης συζήτησε σήμερα η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ που συνεδρίασε υπό την προεδρία...
του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Αποφασίστηκε η συγκρότηση ομάδων πολιτικού και προγραμματικού συντονισμού (Τομείς Πολιτικής) ανά υπουργείο, με συντονιστή τον αντίστοιχο εισηγητή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ορίστηκαν επίσης οι υπεύθυνοι για την παρακολούθηση της οργανωτικής ανασύστασης της Παράταξης, στις 13 περιφέρειες της χώρας.
Υπεύθυνοι Περιφερειακής Ανασύστασης
Ανατολική Μακεδονία- Θράκη Τιμοσίδης Μιχάλης – Τσιαούση Ελένη
Κεντρική Μακεδονία Παπαστεργίου Χρήστος- Σαουλίδης Αντώνης
Θεσσαλονίκη Παπουτσής Δημήτρης- Μερεντίτη Σούλα
Δυτική Μακεδονία Κουκουλεκίδης Παντελής
Ήπειρος Βλατής Γιάννης
Θεσσαλία Μαμέλης Κώστας
Στερεά Ελλάδα Αλεξάκος Φώτης- Περλεπέ Κατερίνα
Δυτική Ελλάδα Αλευράς Διονύσης
Ιόνια Ιωάννου Βασίλης
Πελοπόννησος Μίλης Νίκος- Παπαδόπουλος Θανάσης
Κρήτη Παπασπύρος Σπύρος
Βόρειο Αιγαίο Νικητιάδης Γιώργος
Νότιο Αιγαίο Μίχας Γιάννης
Αττική Κεφαλίδου Χαρά- Παπαηλιού Άσπα- Κουρκούτας Τάσος- Κωνσταντόπουλος Δημήτρης- Λύτρας Γιάννης- Κανελλόπουλος Λάμπρος- Βογανάτσης Δημήτρης
Αποφασίστηκε η συγκρότηση Μονάδας Ανάπτυξης Πολιτικών, που θα υπάγεται απευθείας στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή νέων επιστημόνων.
Στην ομάδα μετέχουν οι:
-Κυριάκος Πιερρακάκης, Ειδικός στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία, με μεταπτυχιακές Σπουδές στο MIT, το Harvard University και την Οξφόρδη.
-Θόδωρος Διασάκος, Οικονομολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Berkley (Καλιφόρνια), Αναπληρωτής Καθηγητής στο Κολλέγιο Carlo Alberto (Toρίνο, Ιταλία).
-Πάνος Κολιοστάσης, Πολιτικός Επιστήμων, Διδάκτωρ Πολιτικής Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Queen Mary (University of London).
-Kωνσταντίνος Μπακούλας, Ειδικός σε θέματα Διοικητής Οργάνωσης, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Warwick και στην Aston Business School.
-Hρακλής Μπουραντάς, Ειδικός στην Ανάπτυξη Νεοφυών (start –up ) επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Harvard και στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
-Ιωάννης Χατζίρης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ειδικός στη στήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Δραστηριοτήτων Νεανικής Επιχειρηματικότητας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Rotterdam School of Management –Erasmus University.

3 σχόλια

  1. Δε μπορεί να γίνει ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ χωρίς να κάνουν ένα βήμα για την κατάργηση του Εθιμικού δίκαιου των χορτονομών, όπου με την επικάλεση του, μέσω των δικηγόρων της η Μ.Μ. Λαύρας "καρπώθηκε" 30 και χιλιάδες στρέμματα στη Σκύρο, κάτι που ούτως ή άλλως απ' ότι προκυπτει από το έγγραφο του γραμματέα δεν έχει βάση ακομα και ως συνέχεια της τήρησης του εθιμικού δίκαιου.

    Ο Βενιζέλος δε θα πάρει θέση?
    Ο Πάγκαλος (σημείο 1+30) που βόσκει τα σφαχτά του?
    Η Ροδούλα ακόμα να ενημερωθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι σε συσταση νεα Μη Κυβερνητικη Οργανωση (με κυβερνητικα λεφτα βεβαια) για την προστασια των υπο εξαφανιση πασοκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση