GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Στόχος η επιστροφή των καταθέσεων στις τράπεζες...

Στις προτεραιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την επιστροφή στην ανάπτυξη αναφέρθηκε...

Στις προτεραιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την επιστροφή στην ανάπτυξη αναφέρθηκε ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου.
Σημείωσε ότι για να ενισχυθεί η ρευστότητα πρέπει αν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, η εξόφληση των οφειλών του δημοσίου προς ιδιώτες και επιχειρήσεις και η διαμόρφωση των προϋποθέσεων για την επιστροφή των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες. Και τα τρία εξαρτώνται άμεσα ή έμμεσα από τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, οι οποίες είναι κομβικής σημασίας, ενώ από την ολοκλήρωσή τους εξαρτάται το εάν θα αρθεί το κλίμα αβεβαιότητας από την ελληνική οικονομία.
Επίσης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης συζητείται η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου σε ό,τι αφορά τους δανειολήπτες.
Στο μέτωπο των υποδομών, η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης αναφέρθηκε στα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης των επεκτάσεων ορισμένων από τα μεγάλα έργα, τα οποία έχουν παγώσει.

6 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση