GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποθεώθηκε ο μαυρισμένος Κώστας Καραμανλής...

Την… αποθέωση για ακόμα μία φορά γνώρισε από στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην...

Την… αποθέωση για ακόμα μία φορά γνώρισε από στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην...πρωθυπουργός έφτασε στα γραφεία της Λ. Συγγρού για να ψηφίσει για το νέο γραμματέα του κόμματος ενώ δίπλα του μέχρι την κάλπη ήταν ο Γιώργος Βλάχος.

13 σχόλια

  1. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑιΒΑΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν υπαρχουν οπαδοι των κομματων και ειναι πολοι αυτοι, που χειροκροτουν ακομη αντι να τους φτυνουν τους ανικανοτερους και πιο γελοιους Πρωθυπουργους στην ιστορια του Ελληνικου Εθνους τον Κωστηκα και τον Γιωρικα που μας χρεοκωπησαν τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν τον γ@@@@@@@@@ οι πεινασμενοι
    θα ασπρισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε θρασύδειλοι ρε κερατάδες σας όλοι οι πολιτικοί, γυρίζετε και μοιραζεται αγωγές εκπροσοπωντας σας απόακριβοπληρωμένες διανοούμενες πόρνες δημοσιογράφους , υποτελείς και εργαλεία πλούσιων ανθρώπων που αυτοί τραβάνε τα κορδόνια κι εμείς χορεύουμε (οι διανοούμενες)
    ΠΟΡΝΕΣ..

    Γράφω επώνυμα , και όμως ούτε ο Ενικός ούτε ο πληθυντικός ανεβάζουν κείμενα ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ δεν το συζητάω ένα μπουρδέλο ΣΑΙΤ για γλύψιμο είναι...

    Ρε καθίκια , δεν έχει ο φαρμακοποιός να δώσει χρήματα να πάρει φαρμακα από της φαρμακευτικές εταιρίες, δεν έχει ο ασφαλισμένος ψυχοπαθής να πάρει τα φαρμακα του ,ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΈΝΑ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΓΑΜΆΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ οι διανοούμενες
    ΠΟΡΝΕΣ των ΜΜΕ; ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ; ΤΡΕΛΟ; ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ , ΡΑΤΣΙΣΤΗ; ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ ; ΠΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; ΓΑΜΏ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΝΑ ΜΠΑΜ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 30 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ...ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος... για να μην με ψάχνουν οι υπηρεσίες σας μαλάκες, σκατάδες, μέλος της Ο.Π.Λ.Α
    ( Οργανωση, πωλητών, λαϊκού Αγώνα) ΕΝΑ ΜΠΑΜ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΙΑ....ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Εκτέλεσαν" εν ψυχρώ το σημαντικότερο ίσως επίτευγμα της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή.

    Οριστικά εκτός South Stream η Ελλάδα!
    - Ποιος θα πληρώσει για το έγκλημα;

    Η αποδόμηση του σημαντικότερου επιτεύγματος της κυβέρνησης Κ.Καραμανλή που εκτελέστηκε με "μικροχειρουργικό" τρόπο από την κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου, είχε ως αποτέλεσμα η Ρωσία οριστικά και τελεσίδικα να εγκαταλείψει την Ελλάδα ως μέρος της διαδρομής του μεγαλύτερου αγωγού φυσικού αερίου που κτασκευάστηκε ποτέ στην Ευρώπη του South Stream.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Μόσχα (σχετικό άρθρο δημοσιεύθηκε και...στην Ισβέστια), η απόφαση σε ότι αφορά την Ελλάδα είναι οριστική αφού ούτε η κυβέρνηση Παπαδήμου, ούτε η κυβέρνηση Σαμαρά έδειξαν ενδιαφέρον αναθέρμανσης των σχεδίων που πολεμήθηκαν από τις ΗΠΑ και κατά πολλούς αυτή ήταν η αιτία που οδήγησαν στην πτώση την κυβέρνηση Καραμανλή.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υπάρξει άλλη μία αλλαγή στον σχεδιασμό, με την Ουγγαρία να μένει εκτός και την Κροατία να εισέρχεται στην κοινοπραξία.
    Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα 'εργα και τις ημέρες του Ματ Μπράϊζα, υφυπουργού Ενέργειας των ΗΠΑ, παντρεμένου με Τουρκάλα. που έδωσε τον "υπέρ πάντων αγώνα" για να να ακυρωθεί η ελληνορωσική ενεργειακη συμφωνία;
    Υπουργός Ανάπτυξης και τότε ο Κ.Χατζηδάκης...

    Πάντως, επειδή από την ΕΕ και τις ΗΠΑ ασκούνται πιέσεις και στην Κροατία να μην συμμετάσχει στις χώρες-συνδέσμους του αγωγού, υπάρχει η λύση του Μαυροβουνίου, το οποίο ελέγχεται 100% από την Ρωσία για να αποτελέσει το πέρασαμ προς την Ιταλία.
    Οι δυτικές πιέσεις είχαν ως αποτέλεσμα εκτός από την Ελλάδα να ματαιωθεί το σχέδιο της Gazprom να εξαγοράσει το 50% της εγκατάστασης εμπορίας φυσικού αερίου Central European Gas Hub (CEGH) στην Αυστρία και κατ'αυτό τον τρόπο να παύσει το ρωσικό ενδιαφέρον για την Αυστρία.
    Αυτή τη στιγμή η Gazprom εξασφαλίζει το 25% των ευρωπαϊκών εισαγωγών φυσικού αερίου.
    Έτσι η Ελλάδα από ενεργειακός κόμβος περνά στο περιθώριο των εξελίξεων αφού φυσικά έχουν χρεοκοπήσει πριν καν ξεκινήσουν να κατασκευάζονται οι αγωγοί ITGI και Nabucco και φτάσαμε τώρα να "αρκούμαστε" στον επαρχιακό TAP!
    Εύκολα γίνεται αντιληπτό το τι χάνει η χώρα και ειδικάη περιοχή της Ηπείρου από την οποία θα ξεκινούσε ο αγωγός προς τη Νότιο Ιταλία με υποθαλάσσια σύνδεση.
    Ποιος θα λογοδοτήσει για το έγκλημα σε βάρος της χώρας (το οποίο γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν περιλάβουμε και την ακύρωση του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης)...

    Πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο να μην υπάρξει κάν υποθαλάσσιος αγωγός και μεσω της Σλοβενίας να καταλήγει στην βόρειο Ιταλία.
    Πάντως όσο και αν οι πληροφορίες από την Μόσχα αναφέρουν ότι "η Ελλάδα είναι εκτός" θεωρούμε ότι αυτό μπορεί να αλλάξει αν η ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ καταλήξει σε ρωσικά χέρια.
    Αυτό λέει η λογική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2.09
    ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.
    1.ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΙΚΟ.
    2.ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 10 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ.
    3.ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΤΑ 33% ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ,ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΕΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ..ΠΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1993
    ΚΑΙ
    4.ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ.
    5.ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΙΟ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΒΙΑΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΩ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.
    6.ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΕ
    ΤΗ ΦΑΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατι απορητε τοσα λαμογια εθρεψε ο κυριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΦΟΥΜΟ.
    ΚΙ'ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΑΝΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΣΥ ΜΠΟΥΤΖΟΥΚΑ ΠΩΛΗΤΕΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΙΣΤΕ 'Η ΜΠΑΚΑΛΙΚΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 160 ΔΙΣ€ ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  13. 6.ΤΟΣΟ ..τι άλλο να πάθεις....!!!



    Φανταστείτε για τι μαλάκ@@ μιλάμε: Εξελέγη παμψηφεί ο Γιωργάκης!

    Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς εξελέγη πριν από λίγο στο Κέιπ Τάουν ο Γ. Παπανδρέου.

    Η επανεκλογή, σύμφωνα τις πληροφορίες του real.gr, έγινε δια ανατάσεως των χειρών χωρίς αρνητική ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση