GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχει δίκιο η τηλεοδοιπόρος, Μάγια Τσόκλη...

Σχολιάζει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Παίζει ασυνόδευτη η τηλεόραση, έτσι για να δικαιολογεί την ύπαρξή της στο χώρο, μιας κι αυτή τη...


Παίζει ασυνόδευτη η τηλεόραση, έτσι για να δικαιολογεί την ύπαρξή της στο χώρο, μιας κι αυτή την εποχή δεν είναι χρειαζούμενη, εκ παραδόσεως.
Προβάλει Μάγια Τσόκλη σε 100η επανάληψη η ΝΕΤ, να 'χουμε να θυμόμαστε τις εποχές που μια εκπομπή κόστιζε όσο ο ετήσιος τζίρος μιας μικρομεσαίας επιχείρησης. Μιλώντας η για ένα φεγγάρι αχρείαστη (εκ του αποτελέσματος) βουλευτής Επικρατείας του WALANG PASOK! για τους 5 νεομάρτυρες της Σαμοθράκης, όπου και γυρίστηκε το επεισόδιο, αναφέρει ότι "θανατώθηκαν εντελώς απ᾽τους Τούρκους".
Έχει δίκιο η τηλεοδοιπόρος και ας μη βιαστούν οι εγγράμματοι πολιτισμένοι (που αμελούν την καταγωγή της κι αμέσως κρίνουν) να την καταγγείλουν για βιασμό της ελληνικής γλώσσας: υπάρχουν άνθρωποι που θανατώνονται με μιας κι άλλοι που μέρα με τη μέρα πεθαίνουν. Σταλιά-σταλιά γεύονται το μαρτύριο του θανάτου. Βήμα-βήμα προς το αναπόφευκτο πέρασμα βαδίζουν. Υπάρχουν, οι μερικώς νεκροί, οι ολίγον ζωντανοί και οι κατά πολύ τελειωμένοι.

1 σχόλιο

  1. Πασοκ

    Να συλληφθεί ο κ. Τόμσεν!

    Σημερα αρ. πρωτ 276/6- 8 -2012 κατεθεσε νεα μηνυση στον κ. Πεπόνη, κατα τροικας και τραπεζιτών ο Δρ Κουτσουκος

    Καθε μέα δολοφονειται ένας πολίτης από τους αδίστακτους τραπεζίτες!

    Περίπου 600 δις εινα στην Ελβετια
    Η Γερμανια μας χρωσταει 1300 δις

    Ολη η κριση ειναι μια κομπινα να πλουτισουν οι τραπεζιτες και να υποταχτουν τα κρατη

    Υπαρχει Ελπιδα

    Πανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση