GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλουν δημοψήφισμα Βεστερβέλε και Σιχόφερ

Υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα στη Γερμανία τάσσεται ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβέλε. ...

Υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα στη Γερμανία τάσσεται ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβέλε.
«Ελπίζω πως θα έχουμε ένα πραγματικό Ευρωπαϊκό Σύνταγμα για το οποίο θα διεξαχθεί δημοψήφισμα», τόνισε ο Βέστερβέλε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild am Sonntag που κυκλοφορεί αύριο.
Υπέρ της ιδέας αυτής τάσσεται και ο πρόεδρος της Χριστιανοκοινωνικής Ενωσης (CSU), βαυαρικού σκέλους των Χριστιανοδημοκρατών της Αγγελας Μέρκελ, Χορστ Σιχόφερ, σε συνέντευξή του στην Welt am Sonntag.
«Βλέπω τρεις τομείς για τους οποίους πρέπει να ρωτηθεί ο γερμανικός λαός: πρώτος είναι η μεταβίβαση σημαντικών εξουσιών στις Βρυξέλλες, δεύτερος η ένταξη νέων κρατών στην ΕΕ και τρίτος η παροχή γερμανικής οικονομικής βοήθειας σε άλλες χώρες», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση