GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποθέωση στους Ολυμπιακούς του Λονδί- νου για τον Όσκαρ Πιστόριους, τον πρώτο αθλητή που έτρεξε με τεχνητά μέλη!

Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στον τελικό των 400 μέτρων αλλά βγήκε νικητής! Ο λόγος για τον συγκλονιστικό Όσκαρ Πιστορίους. Ο Νοτιοαφρ...

Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στον τελικό των 400 μέτρων αλλά βγήκε νικητής! Ο λόγος για τον συγκλονιστικό Όσκαρ Πιστορίους.
Ο Νοτιοαφρικανός σπρίντερ με τεχνητά μέλη έκανε την προσπάθειά του και εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά τον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο, γνωρίζοντας την αποθέωση από 80.000 φιλάθλους. Ο Πιστόριους τερμάτισε όγδοος, σχεδόν δύο δεύτερα πίσω από τον νικητή της κούρσας τον Τζέιμς Κιράνι της Γρενάδα.
Ο Κιράνι ζήτησε μετά την κούρσα και πήρε την φανέλα του Πιστόριους, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο της προσπάθειας του. Ο Πιστόριους έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος αθλητής με τεχνητά μέλη που έτρεξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μετά την ημιτελική κούρσα του δήλωσε: «Το Λονδίνο είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις καθώς εδώ έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία για μένα και την οικογένειά μου. Όμως δεν είναι το τέλος, γιατί έχω την σκυταλοδρομία 4Χ400 και στη συνέχεια τους Παραολυμπιακούς Αγώνες».
Πηγή: ikypros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση