GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριο κούρεμα στο Δημόσιο και έπεται στο χρέος στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το www.greekmme.gr . @Η σκληρή τρόικα με το πρόσωπο των παράπλευρων απωλειών στην Ελληνική οικονομία που δεν διαθέτει βιώσιμο χρέος αν...


Από το www.greekmme.gr.
@Η σκληρή τρόικα με το πρόσωπο των παράπλευρων απωλειών στην Ελληνική οικονομία που δεν διαθέτει βιώσιμο χρέος αν δεν επιτευχθεί νέο κούρεμα αποτυπώνεται σύμφωνα με το www.greekmme.gr στον Κυριακάτικο Τύπο που αναλύει τα μέτρα των 11,5 δις ευρώ αλλά και τα επόμενα που θα μας...φιλοδωρήσουν! Πιο αναλυτικά η 'Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' αποκαλύπτει στο κεντρικό της θέμα ότι "Ενοχα μυστικά για τα CDS και το PSI- Ο Προκόπης Παυλόπουλος περιμένει να πάρει τα επίμαχα έγγραφα στα χέρια του για να τα καταθέσει στον οικονομικό εισαγγελέα που ερευνά το θέμα-Μια αποκάλυψη για την τρόικα που δεν θέλει να ακούσει τίποτα για την εφεδρεία". Το 'ΠΡΏΤΟ θέμα' τιτλοφορεί με ένα μεγάλο τίτλο "Δημόσιο και νέο σχέδιο για να βρεθούν τα 11,5 δις ευρώ-Σε εφεδρεία επίορκοι και ανεπαρκείς - Ποιους θα αφορά το μέτρο, πως θα επιλεγούν, για πόσα χρόνια θα είναι στο ψυγείο και τι μισθό θα λαμβάνουν-Κόβουν το επίδομα εξομάλυνσης στους ένστολους" οπότε...
@O μοναδικός 'Ελέυθερος ΤΥΠΟΣ' προσθέτει στο κύριο άρθρο του ότι "Το τελικό σχέδιο που επεξεργάζεται τώρα η Κυβέρνηση-Σαρωτικό κύμα εφεδρείας σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ-Βασική δεξαμενή για τις 40.000 εφεδρείες οι 56.000 υπάλληλοι αορίστου χρόνου στον ευρύτερο και στενό δημόσιο τομέα, από 2 μέχρι 3 χρόνια η διάρκεια και από 50 ως 70% του βασικού μισθού οι αποδοχές-Εισηγούνται αναδρομικό μαχαίρι από 1ης Ιουλίου στα ειδικά μισθολόγια δικαστικών, γιατρών ΕΣΥ και ένστολων εκτός μάχιμων". To ΈΘΝΟΣ' με το πρωτοσέλιδο συμπληρώνει για τα ίδια θέματα ότι "Ποιοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με αναδρομικές μειώσεις-Επιχείρηση σκούπα στους μισθούς των εργαζομένων σε ΔΕΚΟ-2.200 ΕΥΡΏ η οροφή με στις αποδοχές με υπερωρίες και επιδόματα, 400 ευρώ η μέση απώλεια των υπαλλήλων στις απείθαρχες ΔΕΚΟ και οργανισμούς αλλά και δεσμεύσεις περιουσιών για επίορκους του Δημοσίου" και για όσους βρίσκονται ελπίζουμε στα δικαστήρια...
@Με τίτλο: "Η απόρρητη λίστα του πρωθυπουργού" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει το πολυσέλιδο έγγραφο με τις 77 ενέργειες που απαιτεί άμεσα από τους υπουργούς του ο Αντώνης Σαμαράς. Ποιες δημόσιες επιχειρήσεις αποκρατικοποιούνται και ποια περιουσιακά στοιχεία πωλούνται ή παραχωρούνται προς εκμετάλλευση. Εντολή Σαμαρά για ψήφιση νόμου που θα καταργεί το ελάχιστο ποσοστό του Δημοσίου σε ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και οργανισμούς λιμένων. Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο "Εθνική τραγωδία!" και αναφέρει συγκεκριμένα: "Το αυτοκίνητο τρέχει με 250 χιλιόμετρα την ώρα προς τον γκρεμό και οι έχοντες την ευθύνη της πορείας του, αντί να πατήσουν το φρένο και να στρίψουν το τιμόνι, για να αποφευχθεί έστω και την τελευταία στιγμή το... μοιραίο, αλληλοϋπονομεύονται και αλληλοϋποβλέπονται". Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:
- Οι βόλτες του Παπανδρέου στην Πάτμο! Τα παϊδάκια σε παραλιακή ταβέρνα και οι περίπατοι αγκαλιά με την Αντα στα στενά σοκάκια του νησιού της Αποκάλυψης.
- Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης δηλώνει: "Τα τζάμπα γεύματα για τα εφάπαξ τελείωσαν".
- Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος προβλέπει: "Ακόμη και με τα μέτρα πάμε σε χρεωκοπία".
- Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης ζητεί: "Να μπουν κεντρικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση".
@Το ΄'ΒΗΜΑ' εξηγεί από την πλευρά του ότι "Κλείδωσαν τα μέτρα 11,5 δις- Το δόγμα Σαμαρά-Όλα τώρα για το Ευρώ και τη μεταρρύθμιση, κόβονται στο μισό η δεύτερη σύνταξη για 600.000 συνταξιούχους, στην εφεδρεία 40.000 υπάλληλοι με το 60% του μισθού τους". H 'ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' υπογραμμίζει από την πλευρά της ότι "Συμπληγάδες για τους 3 κυβερνητικούς εταίρους οι περικοπές και η εφεδρεία-Προαπαιτούμενο για την επόμενη δόση η ψήφιση των μέτρων από την Βουλή μας".
@To 'ΠΑΡΟΝ της ΚΥΡΙΑΚΉΣ' αποκαλύπτει ότι "Πλήρη επιβεβαίωση του Παρόν-ΔΝΤ λέει ότι δεν πληρώνει αν δεν γίνει νέο κούρεμα-Ή ακόμα και για την συμπληρωματική ενίσχυση από την Ε.Ε.-Τέστ αντοχής για την Κυβέρνηση τα νέα μέτρα". Τέλος το 'ΑΡΘΡΟ΄ καταλήγει ότι "Σταγόνα στον ωκεανό η εφεδρεία για τον Προυπολογισμό, χωρίς απευθείας απολύσεις-μονόδρομος οι απολύσεις-Αυξάνεται η πίεση και η αγανάκτηση των πολιτών προς την Κυβέρνηση να μην πετά τα χρήματα τους στην μαύρη τρύπα του Δημοσίου".

3 σχόλια

  1. Επιχείρηση είσπραξης 1 δισ. ευρώ από πρόστιμα το 2012.

    «Φέρτε λεφτά από τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στις επιχειρήσεις».
    Αυτό ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας από τα στελέχη των εφοριών και του ΣΔΟΕ, στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός ζήτησε την είσπραξη των προστίμων καθώς και να προχωρήσουν οι κατασχέσεις για όσους οφείλουν σημαντικά ποσά στο ελληνικό Δημόσιο.
    Ταυτόχρονα, προανήγγειλε αλλαγή της διαδικασίας επίδοσης των βεβαιωμένων προστίμων στους ελεγχθέντες. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, στα πρόστιμα άνω των 10.000 ευρώ γίνεται επίδοση της έκθεσης με δικαστικό επιμελητή, κάτι που καθυστερεί σημαντικά τη διαδικασία και κοστίζει στο ελληνικό Δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΒΛΑΚΩΔΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΡΟΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ "ΧΡΕΗ".


    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΤΑ 1 € ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΑΤΙ ΤΨΡΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Η ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση