GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς συμφωνία για τουριστική βίζα με δικαίωμα εργασίας...

Διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για τη σύναψη διακρατικής συμφωνίας τουριστικής βίζας, με δικαίωμα εργασίας ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η αυ...


Διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για τη σύναψη διακρατικής συμφωνίας τουριστικής βίζας, με δικαίωμα εργασίας ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η αυστραλιανή κυβέρνηση.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μετανάστευσης, Κρις Μπόουεν, η χώρα του και η Ελλάδα έχουν πολύχρονες, ισχυρές και άριστες σχέσεις, που στηρίζονται και στην παρουσία πολυάριθμης ομογένειας στην Αυστραλία.
«Η σύναψη μιας διακρατικής συμφωνίας τουριστικής βίζας, με δικαίωμα εργασίας αναγνωρίζει αυτές τις άρρηκτες σχέσεις και θα ενδυναμώσει τους πολιτιστικούς δεσμούς των δύο χωρών» τόνισε ο Αυστραλός υπουργός.
Αν επιτευχθεί η συμφωνία, θα ισχύει και για τις δύο χώρες, σύμφωνα με τον κ. Μπόουεν, ο οποίος προειδοποίησε ότι οι διαπραγματεύσεις «θα πάρουν κάποιον χρόνο». Εξήγησε, παράλληλα, ότι θα δίνεται η δυνατότητα σε άτομα ηλικίας 18 έως 30 ετών να επισκέπτονται για δώδεκα μήνες την Ελλάδα ή την Αυστραλία, έχοντας το δικαίωμα εργασίας.
Η Αυστραλία έχει ανάλογες συμφωνίες με πολλές άλλες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση