GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταμπλέτα-παιχνιδομηχανή...

Συνήθως έχουμε στο μυαλό μας τα tablet σαν κάτι που μας διευκολύνει τη ζωή και όχι σαν παιχνιδομηχανές. Παρόλα αυτά, δεδομένων των δυνατοτήτ...

Συνήθως έχουμε στο μυαλό μας τα tablet σαν κάτι που μας διευκολύνει τη ζωή και όχι σαν παιχνιδομηχανές. Παρόλα αυτά, δεδομένων των δυνατοτήτων τους, σίγουρα μπορούν να έχουν και τέτοιες χρήσεις.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Wikipad το οποίο είναι ένα 10.1” gaming tablet με τετραπύρηνο επεξεργαστή και Android 4.1 Jelly Bean. Αν και οπωσδήποτε είναι αρκετά μεγαλύτερο από τα PS Vita και Nintendo 3DS το μεγάλο του μέγεθος δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα σε ό,τι αφορά το gaming. Επιπλέον το χειριστήριο του έχει σχεδιαστεί έχοντας ως πρότυπο το χειριστήριο του Xbox 360. Γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα χρηστικό.
Αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε κάτι για το κόστος του, όλοι οι gamers ελπίζουν ότι θα είναι ανταγωνιστικό. Επιπλέον ενδέχεται να μπορεί στο μέλλον να συνδεθεί και με το δίκτυο παιχνιδιών της κονσόλας Ouya. Αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο τότε τα διαθέσιμα παιχνίδια θα είναι ακόμη περισσότερα γεγονός που, όπως είναι φυσικό, θα απογειώσει τις πωλήσεις του.
Οθόνη 10.1”
Επεξεργαστής τετραπύρηνος Nvidia Tegra 3 T30 1.4GHz
RAM 1GB DDR2
Αποθηκευτικός χώρος 16GB
Κάμερα 8MP
Εμπρόσθια κάμερα 2MP
Android 4.1 Jelly Bean
Μπαταρία 23.46Wh
Πάχος 8.6mm
Βάρος 560gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση