GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμπρηστική ενέργεια η φωτιά στο Άγιο Όρος

Αποκαλυπτικές πληροφορίες του Αγιορείτικου Βήματος για την πυρκαγιά στο Άγιο Όρος. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξεκίνησε...


Αποκαλυπτικές πληροφορίες του Αγιορείτικου Βήματος για την πυρκαγιά στο Άγιο Όρος.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξεκίνησε από το Άγιο Όρος και πλέον έχει φθάσει στην ευρύτερη περιοχή της Ουρανούπολης .
Μονές και κελιά του Αγίου Όρους δεν απειλούνται από τη φωτιά, διαβεβαίωσε στο Αγιορείτικο Βήμα ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους, Αρίστος Κασμίρογλου.
Η εξέλιξη της φωτιάς
Υπάρχουν ακόμα εστίες της πυρκαγιάς εντός του Αγίου ´Ορους αλλά δεν εμπνέουν καμία ανησυχία, διευκρίνησε αξιωματικός της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Αγίου Όρους στο «Αγιορείτικου Βήματος´´.
Σύμφωνα να πληροφορίες από τη Μονή Χιλανδαρίου,  η φωτιά έχει κατακάψει κάποια στρέμματα πευκοδάσους και δυο εργατόσπιτα.
Πως προκλήθηκε η φωτιά;
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του «Αγιορείτικου Βήματος», η φωτιά εκδηλώθηκε από εμπρηστική ενέργεια.
Ορισμένοι την αποδίδουν σε κάποιον  αλλοδαπό εργάτη. Από τον πολιτικό διοικητή δόθηκε εντολή για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση