GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΛΛΕΣ ΥΔΡΕΣ (γιάλα!!!)

E ύρηκα!!!!Εύρηκα αδέρφια . Βγήκα αλλόφρων στο δρόμο, φωνασκώντας ως νέος Αρχιμήδης περί της ανακάλυψης μου. Το Δεσποινάκι  με κυνηγούσε ,κ...


Eύρηκα!!!!Εύρηκα αδέρφια. Βγήκα αλλόφρων στο δρόμο, φωνασκώντας ως νέος Αρχιμήδης περί της ανακάλυψης μου. Το Δεσποινάκι  με κυνηγούσε ,κούτσα ,κούτσα προσπαθώντας να με προλάβει ,για να με συμμαζέψει,,' 'Πάει αυτός παρλάτησε’’ .Εγώ  όμως που σε προηγούμενο σημείωμα μου'' περί επανάστασις'' είχα τα υπαρξιακά μου, βρήκα επιτέλους τη λύσις.
Η επαναστάσις θα ξεκινήσει από τας ταβέρνας. Μάλιστα της Ύδρας και των άλλων νήσων και εταίρων τουριστικών θέρετρων, προπάντων δε της Μυκόνου μια που εμφορείται και από το επαναστατικό πνεύμα των θαμώνων της, Nομίζω?(ορέ  η Εύα Καϊλή, ιδία η Μαντώ Μαυρογένους ρε παιδί μου )
Ναι !,Ναι! ,το διαβεβαιώνει και ο διεθνολόγος /πλοίαρχος/γίγαντας/και ποιος ξέρει πόσα θαυμαστά ακόμα/ΓΡΥΠΑΙΟΣ ,στο άρθρο του περί Υδραίων γεγονότων ,συμπνέων με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δρίτσα (Περαιώς και νήσων να πούμε)
Καθ όπερ και έτσι είναι. Συμφωνώ , επαυξάνω και τάσσομαι ομού κι εγώ.
Δεν ημπορείτε κύριοι της τρικυβέρνησις, διαπιστωμένα όργανα'' του Ρότσιλντ, να κάνετε ελέγχους και φορολογικούς μάλιστα, στο ηρωικό και ιστορικό νησί της Ύδρας(όπως και σε κανένα άλλο μέρος με τα ίδια χαρακτηριστικά. Μόνο σε κάτι βραχονησίδες λιγότερο ιστορικές και να το δούμε και για κει) όπου η εν λόγω ηρωική ταβερνιάρισσα , ξηγιότανε στη  ζούλα όχι μόνον  από το έρμο χρεοκοπημένο το κράτος αλλά και από τους θαμώνας   του κατεστήματος  ,αφού ενώ εισέπραττε το 23%, το τσέπωνε κανονικά, ιστορικώς και επαναστατικώς και μείς ως Ελλάς  γίναμε ρεντίκολο πάλι εις τα εξωτερικά , ουχί δια την κλοπήν αλλά δια τον αυταρχισμό μας. Αντίληψις made by SYRIZA κι όχι μαλακίες να πούμε .
Δεν ημπορείτε κύριοι ,συνεχίζω, να παίρνετε φόρους δια της βίας αφού υπάρχει ο δρόμος της καμήλας(Τι ειναι αυτό ρε μάγκες κι έχω ξεμείνει? Η Γρυπαία μέθοδος Α' ?) Σεις, ακολουθείτε  το δρόμο  της αρκούδας . Χάθηκε της αλεπούς ,η της ξαναμμένης γαϊδούρας  τέλος πάντων ?τόσοι δρόμοι υπάρχουσι εσείς εκεί  στον αυταρχικό χαβά σας?.Δεν το ξέρετε ότι εκτός του πανεπιστημιακού ασύλου, δια την προστασία της διακίνησης των ιδεών,εκ των μπάτσων και τον συν αυτών φασιστών, υπάρχει και το άσυλο των επαναστατικοιστορικών χώρων, ένθα και η ταβέρνα ,δια την προστασίαν της ελεύθερης διακίνησης και αφορολόγητης διάθεσης του τζατζικίου, του τσίπουρου μετά μεζέ ,οψαρίων,μελιτζάνων τηγανητών με ή άνευ σάλτσας και  άλλων συναφών εδεσμάτων? Πως ασκείτε στρατικοοαστυνομικήν βίαν ?Δεν φοβείστε μην σηκωθεί ο Μπουρλοτιέρης Κανάρης ,ο Μιαούλης και η Μπουμπουλίνα και σας διαολοστείλουν που τολμήσατε να ζητήστε το 23% από τις σαρδέλες στα κάρβουνα αλλά παντρεμένα?. Αθεόφοβοι? Θέτε να ξυπνήσει η ιστορία με τοιούτον σοβαρόν λόγον,να σας πάρει στο κυνήγιον,δημοκρατικότατα ,αποκλείοντας σας εντός σταθμού άνευ νερού και φώτων και μέχρι να σας απελευθερώσουν άλλες δυνάμεις κατοχής νάχετε πει καμιά σαρανταριά πατερημά? Και το φιλότιμο? Αυτό που το βάζεις?Από φιλότιμο έγιναν  όλα αυτά τα γεγονότα αν θέτε να ξέρετε κι όχι δια την κονόμαν. Μην  νομίσετε ποσώς τοιούτον τι και προσβληθεί αρθρογράφος, διεθνολόγος  πλοίαρχος . Δεν αισχύνεσθε ,κοπούκια, δια την καταπάτησιν(αλήθεια ποιου πράγματος και από ποιούς?)της ιερότητας του χώρου(τι άλλο θα σκεφτείς ρε μέγιστε)δια  πέντε(5 και μονον)ψωροδεκάρας και θέτε και μερίδιο?
Ναι!! νιώσαμε πάλε την σκλαβιά όπως και επί Τούρκων, έτοιμοι  όντες δια ένα νέο `21 και καταπατήσατε τα δικαιώματα μας .Το ιερό δικαίωμα της φοροδιαφυγής ,της κλοπής ,της πονηριάς ,του σταρχιδισμού , του φιλοτομαρισμού της λαμογιάς,της απάτης  και άλλων τόσων δικαιωμάτων που γι αυτά χύθηκαν τόνοι και τόνοι ουίσκι και ιδρώτα  επι δεκαετίες στα κωλάδικα και σφυρηλατήθησαν σε πολιτικά  και κομματικά γραφεία , ίνα  κατακτηθώσι κι έρχεστε τώρα σεις ,ως νέοι Αλεξανδρείς, να μην αφήκετε τίποτις όρθιον?
Καθόμαστε κύριοι(ανακούρκουδα βεβαίως)πάνω στα πετρέλαια πλέοντες εις θάλασσας δισεκατομμυρίων και σεις μιλάτε για ποσοστό φόρου σε λογαριασμό?. Τώρα αν αυτό γινόταν συνεχώς τα τελευταία δέκα χρόνια, τον ενδέκατο σας πήρε ο πόνος .Αιδώς Αργείοι!!! Η συνήθεια είναι η δευτέρα φύσις. Αλλάζει η ταβερνιάρις πούχει μάθει στο έτσι μια ζωή? Εξ άλλου αυτά που έκλεψε θα τα ξανάριχνε στην αγορά, , ανταποδοτικόν κλέψιμον ομομάζεται, ως και οι ληστές τραπεζών(εκτός αυτών που τα θελαν για αγαθοεργίες ε κύριε, Βούτσης είπαμε?) η άλλου είδους  κλέπται .Κι ο Άκης φερ ειπείν,  ότι χρήμα ξηγήθηκε ,το επαναπροωθούσε στην αγορά με ταχείς ρυθμούς η κυρά -Κούλα ,συγγνώμη Βίκυ. Άρα προς τι ο Κορυδαλλός δε καταλαβαίνω.
Συμφωνώ και επαυξάνω ότι από τούδε και στο εξής οι εφοριακοί ή όποιοι άλλοι  εντεταλμένοι  τέλως πάντων , να πηγαίνουν όπου είναι να πάρουν τον νόμιμο φόρο ,να το συζητάν πρώτα ,να βγαίνουν για καφέ ,φαγητό, στα μπουζούκια ή και δια το πονηρόν άμα λάχει και εκεί πάνω καθ ότι διαθέτομεν και φιλότιμον ως λαός και είμαστε και large να λέμε '' να!! πάρε και συ ρε κράτος για τα μικροέξοδα σου να πούμε( Γρυπαία μέθοδος β")
Βασικά ρε μόρτες κάνατε ήδη μια παγκόσμια επανάστασις και δεν τη ψυλλιαστήκατε καθόλου να πούμε. Μη δίνοντας απόδειξη στον μπάρμπα Σωκράτη απ τα Λιόσα, που ήρθε μετά της οικογενείας του (μια φορά το τρίμηνο ,τόσο και μπορούσε)   και έκανε λογαριασμό ούλα μαζί 60 ευρώ ,εσύ η επαναστάτις ταβερνιάρισα ,έδωσες μια κλωτσιά στους ''αδένες'' ,λαϊκιστί αρχίδια, του Ρότσιλντ, στην παγκόσμια τράπεζα , στην σιωνιστική μαφία  και στα πουλημένα ντόπια τομάρια και υπηρέτες τους και αισθανθείσα τουλάχιστον  Μπουμπουλίνα , πήρες το αίμα πίσω όλων των αναξιοπαθούντων φουκαράδων απανταχού της κρίσις.
Και έσεισες τα λάβαρα της επανάστασης και είπες ’’ Ελάτε ρε αν έχετε πλεμόνια να ντερλικώσετε την άλλη φορά γαύρο τηγανητό και καλαμάρι στο κάρβουνο και να ζητήσετε απόδειξις να δείτε τι θα γένει’’. Από δω θ αρχίσει η αποτίναξις του ζυγού της τρόικας με μπροστάρη τον Δρίτσα. Το παράδειγμα των Ηρωικών Υδραίων ταβερνιάρηδων ας φωτίσει και  τους άλλους Έλληνας.
Μπαγιάτικο χταπόδι και χαλασμένο καλαμάρι λοιπόν στα πιόνια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας και τους υπηρέτας των.Κι αν θέτε απόδειξις ,μολών λαβέ !!!!
. Εχομεν το δικαίωμα κύριοι,να παίζομεν  την κολοκυθιάν   . Έτσι στήθηκε αυτό το κράτος. Πάνω στην κολοκυθιά.Πάνω  στη μη ευθύνη.  .Να τα φυλάει ο Γιαννης. Και γιατι ο Γιαννης? Ε ποιός να τα φυλάει?Να τα φιλάει ο Πέτρος. Και γιατί ο Πέτρος?  Ε! τότε ποιος να τα φυλάει?… 

Και στο είπα ρε Δεσποινάκι, ότι φακές στο κατακαλόκαιρο ρε τόση ζέστη, παραισθήσεις θα έχουμε!!!!εσύ εκεί.Ντερλίκωσα και πιάτα δύο, ποιος ξέρει πάλι τι μαλακίες θα είπα!!!
Μήτσος ο Τούφας
Παρλαπίπας/παπαρολόγος
*Ούτε κατά διάνοια είναι στην πρόθεσή μου να προσβάλω τον νησί και τους κατοίκους του . Τις εξαίρετες απόψεις του  άρχοντα  αρθρογράφου προσπαθώ να σατιρίσω(?) και τίποτα παραπέρα.

2 σχόλια

  1. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ... ΜΕΡΟΣ

    9/10 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΥΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΟ ΛΑΟΣ.

    ΔΗΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    8 ΣΤΟΥΣ 10 ΖΗΤΑΝΕ ΚΗΡΥΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ( ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΛΠ )

    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΩΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕΓΑΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗΣ.ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ [ΔΗΛ]ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ.ΨΕΥΤΗ ΕΠΙΟΡΚΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150.ΟΟΟΧΙΛ
    ΑΝΤΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΨΕΥΤΗ ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΛΥΤΑ
    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση