GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταυρούλα Ξουλίδου: “Αποκατάσταση της αλήθειας”

Νομίζω πως η ώρα της αλήθειας έφτασε και οι μάσκες έπεσαν για τα καλά. Έμαθα από τους γονείς μου και από τους δασκάλους μου να βουτάω καλ...

Νομίζω πως η ώρα της αλήθειας έφτασε και οι μάσκες έπεσαν για τα καλά. Έμαθα από τους γονείς μου και από τους δασκάλους μου να βουτάω καλά τη γλώσσα μου στο μυαλό και μετά να μιλάω. Κι αν δεν έχω αδιάψευστα στοιχεία δεν καταφαίνομαι εναντίον κανενός. Έτσι λοιπόν, απαντώ στην συκοφαντική δυσφήμηση που έγινε χθες το βράδυ εναντίον του προσώπου μου προσβάλλοντας αβλεπί εμένα, το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τον Πρόεδρο μας κ. Πάνο Καμμένο.
Το βράδυ της Πέμπτης 16/8/2012 αναρτήσατε μια ανώνυμη καταγγελία «αναγνώστη» σας, χωρίς να ελέγξετε την αλήθεια του περιεχομένου της. Φίλοι που την διάβασαν με ενημέρωσαν και μολονότι βρισκόμουν σε σημείο όπου δεν είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ έδωσα μια απάντηση σε συνεργάτη μου . Επειδή όλα έγιναν άμεσα και εκ παραδρομής ξέφυγε κι ένα ορθογραφικό λάθος από μέρους του, κάποιοι καλοθελητές βιάστηκαν να με στείλουν στον Καιάδα, πως δεν ξέρω ορθογραφία και πως πρέπει να πάω στην Α΄ Δημοτικού. Όλους όσους κρίνουν εξ ιδίων τους παραπέμπω στην Ιστοσελίδα μου, για να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι την πανεπιστημιακή μου και γραμματική μου κατάρτιση.
Προ ολίγου πήρα στα χέρια μου το επίσημο έγγραφο από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης , όπου ξεκάθαρα φαίνεται πως έχω στην διάθεσή μου Μ Ο Ν Ο Ν Ε Ν Α Ν αποσπασμένο δημόσιο υπάλληλο κι αυτός δεν είναι η νύφη μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση