GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: για τις συναντήσεις του κ. Σαμαρά με Μέρκελ και Ολάντ

Ο κ. Σαμαράς πηγαίνει να συναντήσει τους ευρωπαίους ηγέτες, Μέρκελ και Ολάντ χωρίς καμία πραγματική διάθεση διαπραγμάτευσης εκ μ...


Ο κ. Σαμαράς πηγαίνει να συναντήσει τους ευρωπαίους ηγέτες, Μέρκελ και Ολάντ χωρίς καμία πραγματική διάθεση διαπραγμάτευσης εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά μόνο ως μία προσπάθεια επικοινωνιακού εντυπωσιασμού, που δεν μπορεί να κρύψει τον επικίνδυνο και καταστροφικό χαρακτήρα του νέου πακέτου μέτρων.
Η περιβόητη επιμήκυνση, εάν και εφόσον δοθεί, δεν πρόκειται να χαλαρώσει τη θηλιά του μνημονίου στον ελληνικό λαό, αφού στην ουσία συνιστά επιμήκυνση της πολιτικής της λιτότητας και της ύφεσης, με νέα αδιέξοδα μνημόνια που ισοπεδώνουν τους εργαζόμενους και τη χώρα.

1 σχόλιο


  1. Υπόθεση Θρίλερ...

    Την "γείωση" που έφαγε ο Α.Τσίπρας από τον πρόεδρο του Eurogroup κ. Γιουνκερ την έχετε ήδη μάθει όλοι.

    Ούτε απάντηση στο αίτημα προς συνάντηση δεν πήρε ο Α. Τσίπρας...

    Οι "τσαμπουκάδες" του ΣΥΡΙΖΑ, η "σκληρή" (προσοχή το καλτσόν...) στάση του και οι κραυγές από τις διάφορες συνιστώσες έχουν καταφέρει να μήν τον συναντά κανένας Ευρωπαίος Ηγέτης!!!

    Ο μή σοβαρός χαρακτηρισμός του Γάλλου προέδρου σαν Ολλανδρέου τον έχει καταστήσει το ΜΑΥΡΟ πρόβατο της Ευρώπης.

    Κάνω λοιπόν μία σκέψη που μόνο σαν θρίλερ μπορεί να χαρακτηρισθεί...
    ΑΝ οι Έλληνες τον αναδείκνυαν σαν πρώτο κόμμα και είχε γίνει πρωθυπουργός\, η χώρα θα βρισκόμασταν ΑΠΟΜΩΝΩΜΕΝΗ,
    οι Έλληνες θα είχαν ΗΔΗ με δραχμή και η ανεργία θα σκαρφάλωνε στο 40% σε δύο μήνες αφού τα περισσότερα εργοστάσια θα είχαν μείνει χωρίς πρώτες ύλες.

    Κυριολεκτικά ΘΡΙΛΕΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση