GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυγουστος…περιμένοντας την…”δόση” μου

Νetakias. Αυγουστος…περιμένοντας την…”δόση” μου Υπεγράφει ή δεν Υπεγράφει δανειακή…; Θα βάλω Mega ψηφιακό…. ….ήταν ο Μήτσος καλό παιδί;...


Νetakias.
Αυγουστος…περιμένοντας την…”δόση” μου
Υπεγράφει ή δεν Υπεγράφει δανειακή…;
Θα βάλω Mega ψηφιακό….
….ήταν ο Μήτσος καλό παιδί;
Δεν υπάρχουν λεφτά για Φάρμακα, δεν υπάρχουν λεφτά στα Ταμεία,  δεν υπάρχουν λεφτά στα Νοσοκομεία, δεν υπάρχουν λεφτά στα Πανεπιστήμια…
κι όλοι περιμένουν την…επόμενη δόση…που θα μας δώσουν…αν πάρουμε τα 11δις € μέτρα, από τον μ#λ#κ# τον Μήτσο….
Πέτυχε όμως το PSI….
Πέτυχαν οι Εργολάβοι….η κίνηση μειώθηκε 20% αλλά τα διόδια ακρίβυναν 100% !
Πέτυχαν οι Τραπεζίτες…χαρίζουν κρατικές Τράπεζες, Περάστε Κόσμε! (μ#λ#κ# Μήτσο εσύ τα … 11δις…hellllloo!)
Πέτυχαν οι Κρατικοδίαιτοι…που θα μας “σώσουν” από την Δημόσια Περιουσία…
Πέτυχε η Τροικα…να κάνει Κυβέρνηση Προθύμων Τεχνοκρατών από Κόμματα Yποτελών Πολιτικών…(είπαμε μόνο στην ιδεολογία ειναι αμετακίνητοι οι Δεξιοι κι Αριστεροι στη μάσα….helllooo)
Πέτυχαν οι Καναλάρχες των i-ΥΕΝΕΔ*...να φοβίσουν τον Μήτσο για την κατάργηση του Μνημονίου για του πάρουν σπίτι οι υπηρέτες του Μνημονίου…
Πέτυχε όμως το PSI….
Δείτε το Βίντεο του δοτού Πρωθυπουργού…στο τέλος..
σε έσφαξε και δεν κούνησε βλέφαρο…
Ο Αντώνης στα 18 σημεία…
ο Βενιζέλος στα 6 μνημονιακά….
ο Φώτης φασιστικά “Αριστερά”….
κι ο ΓΑΠ στα…αζήτητα…
Πέτυχε όμως το PSI….ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ

3 σχόλια

  1. Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΑΡΑΤΟΜΗΘΕΝΤΑ» ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΝΑ... ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ και 70.000 ΕΥΡΩ...!!!

    ΑΝΤΕ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ «ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ» ΤΟΝ... ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ...!!!

    Ως γνωστόν ο «μεγαλόσχημος» Διοικητής και Διευθύνων Σύμβουλος της αντιπαραγωγικής ΛΑΡΚΟ Αναστάσιος Μπαράκος αρνήθηκε όχι μόνον να επιβάλει περικοπές στην επιχείρηση, (σε ημέτερους, όπως ζήτησε η κυβέρνηση),
    αλλά προχώρησε και σε... αυξήσεις και σε προαγωγές...!!!

    Του ζητήθηκαν εξηγήσεις και αυτός είπε ότι μπορεί να τις δώσει μετά τις... 16 Αυγούστου.
    Αποτέλεσμα, δικαίως, να... «καρατομηθεί»...!!!

    Αλλά με μια παραίτηση (διάβαζε καρατόμηση) δεν καθάρισε ο μέχρι πρότινος Διοικητής.
    Ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας τού ζήτησε να... επιστρέψει, εντός 10 ημερών, όλα τα χρήματα, περίπου 70.000 ευρώ, που σπατάλησε...!!!

    Έπεται συνέχεια, και με άλλους Διοικητές Οργανισμών, πού βρίσκονται στην ίδια κατηγορία με τον αποπεμφέντα «κακήν κακώς» τ. διοικητή της ΛΑΡΚΟ.

    Ωραία λαμόγια τούτα...

    Με τα δικά μας λεφτά «κάνουν» τους κουβαρντάδες στις... δικιές τους τσέπες και τα δικά τους προνόμια...!!!

    Τέρμα για τα διορισμένα κομματόσκυλα πού επί 40 χρόνια λυμαίνονται τον Δημόσιο κορβανά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ .
    ΤΩΡΑ ΕΡΧΑΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΣΚΟΝΕΣ ,Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΑΠΟ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ,ΚΛΟΠΕΣ ΤΡΕΜΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
    ΑΧΟΥΡΙ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΥ ΘΑ
    ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟ 4
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ.ΕΙΔΕ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΜΑΤΗΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΣΤΡΟ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ.ΜΟΥΡΤΑΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H λαθρομετανάστευση και η ανεξελεγκτη είσοδος μεταναστών σε οποιαδήποτε χώρα είναι ενα τεράστιο πρόβλημα.

    Στην χώρα μας πιστεύω ότι παίχθηκε η πιο ασχημη μορφή αυτου του προβλήματος με την συμμετοχή των πολιτικών που εν πλήρη γνώση συμμετειχαν στην διαμόρφωση της σημερινής καταστασης. Οι πολιτικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από αυτό το πρόβλημα ειναι οφθαλμοφανείς τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε ευρωπαικό.
    Ολοι βολευονται με την κακή εννοια οι πολιτικοί αυτής της τρισαθλιας και σαπιας χωρας παίρνωντας ψήφους και λεφτά από τους εταιρους που υποτιθεται οτι πρεπει να κατευθυνθουν προς την επίλυση και εξομαλυνση του προβλήματος αλλα αυτα καταλήγουν σε αγνωστες κατευθυνσεις ή καλυτερα στα χρεη που οι ιδιοι οι πολιτικοί δημιουργησαν και οι εταιροι ασφαλώς που με την εμμεση χρηματοδοτηση τους αποτρεπουν την εισοδο στις δικές τους χωρες.
    όλα αυτα τα πλήθη των μεταναστων από το αγνωστο συναθροίζονται με τους κατοικούς στην χωρα που μπαινουν χωρις να εχουν καμία προοπτικη δημιουργίας και ελπίδας και ειδικα στην χώρα μας που ειναι κατεστραμμενη και χρεοκοπημενη μοιραία επιδιδονται σε καθε μορφής έγκλημα για να επιζήσουν σπερνωντας τρόμο ανασφαλεια φοβο και ασφαλως διενεξεις με τους κατοικους της χώρας.
    Πολλοι από αυτούς είναι πράγματι ανθρωποι κατατρεγμενοι και δυστυχείς αλλα αναμεσα τους βρίσκονται και ατομα που δεν ειχαν η εχουν σκοπο την αναζητηση μιας καλυτερης ζωης αλλα την επιβιωση τους και τον γρήγορο πλουτισμό με βαση το εγκλημα.
    Η γκετοποίηση και η αμφιπλευρη ρατσιστικη διάθεση μεταξυ μεταναστων και κατοικων της χωρας δεν περιορίζεται μόνο σε λεκτικες διενεξεις αλλα και σε πραξεις με την θρησκεια το χρώμα την γλωσσα και γενικά την διαφορετικότητα.
    Στοιχεία κατα την αποψη μου που γεννιούνται μεσα απο την οικονομική ανεχεια και την έλλειψη ελπίδας προοδου στην χώρα.
    Η κυβερνηση πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ακόμα και αν αντιτιθεται σε συμβάσεις που έχει υπογραψει με την ΕΕ στην βαση της αυστηρης φυλαξης των συνορων του επαναπατρισμού και της ανθρωπινης συμπεριφοράς απεναντι σε ανθρωπους εξαθλιωμένους και ανήμπορους.
    Οι συνολικές και καθετες λύσεις ποτε δεν ελυσαν κανενα πρόβλημα και στην προκειμένη περίπτωση αυτο ειναι ενα πρόβλημα περίπλοκο καιθα πρεπει να εφαρμοστουν πολιτικές με σεβασμό σε καθε ανθρωπινη υπόσταση αλλα και να επιβάλλονται αυστηρες ποινές σε καθενα από αυτους που παραβιαζουν τον νομο ειτε με απλες παραβασεις είτε με ειδεχθή εγκλήματα.
    Δεν ειμαι της άποψης οτι ολοι το ιδιο είναι γιατι τοτε θα πρεπει να δεχθω την θεση του αρχιηλίθιου πολιτικού ότι μαζι τα φαγαμε και οτι όλοι ειμαστε σαπιοι και βρωμικοι σαν τα καθαρματα που μας φερανε ως εδώ.
    Καταλαβαίνω ότι στην χωρα υπαρχει ενας ερπων ρατσισμός που εντεχνως καλλιεργήθηκε για πολιτικές σκοπιμότητες και να αποτελεί αίτιο ευθυνης για καθε κακως κείμενο στην χώρα. Το μεγαλο λοιπόν εγκλημα το διαπράττουν οι πολιτικοι που μεχρι σημερα για ιδιοτελεις σκοπούς αλλοι εχουν στραφεί εναντιον των ξενων και αλλοι τους υποστηριζουν χωρίς να δινετε λύση στο πρόβλημα.
    Ενα βλακωδες και ηλιθιο παιχνιδι που συνθλιβει ζωες ανθρωπων.
    θΕΩΡΏ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΊ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση