GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στον Καιάδα της ανεργίας η νέα γενιά»...

«Οι κατεδαφιστικές πολιτικές των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, τις οποίες συνεχίζει και η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ...

«Οι κατεδαφιστικές πολιτικές των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, τις οποίες συνεχίζει και η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΔΗΜΑΡ, οδηγούν τα ποσοστά ανεργίας σε πρωτοφανή ιστορικά ρεκόρ και τους νέους να είναι πάνω από ένας στους 2 άνεργος. Έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σ’ ένα απέραντο κοινωνικό ερειπιώνα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δημοσιοποίηση των νέων αυξημένων ποσοστών ανεργίας, την ώρα που «κλειδώνουν» τα νέα μέτρα που αναμένεται να βαθύνουν ακόμα περισσότερο την ύφεση και να εκτινάξουν εκ νέου την ανεργία.
«Το νέο πακέτο μέτρων που προωθεί η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση και αποσύνθεση την οικονομία για τα επόμενα χρόνια, το λαό και τη νεολαία στον σύγχρονο Καιάδα της ανεργίας και τη χώρα μας σε ακόμα μεγαλύτερη οικονομική κοινωνική ερήμωση και σε ανθρωπιστική καταστροφή, αναγκάζοντας όλο και περισσότερους νέους και νέες να ξενιτευτούν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους και τους ανέργους με τους αγώνες τους να ανατρέψουν τις μνημονιακές πολιτικές και να διεκδικήσουν μια άλλη πολιτική αναπτυξιακής ανασυγκρότησης που θα έχει ως πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανεργίας και τη στήριξη των ανέργων» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

2 σχόλια

  1. Τέλος χρόνου για τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

    Τα μέτρα 15 δισ. ευρώ, σε συνδυασμό με τις τρελές φορολογικές δηλώσεις που τρέχουν, το χαράτσι στη ΔΕΗ που έρχεται, τον ΦΑΠ 2010-11, τα τέλη κυκλοφορίας ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, τους τρίτεκνους-πολύτεκνους, όλους τους μισθωτούς και συνταξιούχους.

    Και ενώ υπάρχει αυτή η κατάσταση σχεδιάζουν να κόψουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα ( τα οποία πήγαιναν σε τέλη και φόρους από πέρσι ), τα πολυτεκνικά επιδόματα και οδηγούν τους Έλληνες σε αφανισμό.

    Ο κ. Σαμαράς αποδείχτηκε πολύ λίγος. Ποιοι βουλευτές θα "τολμήσουν" να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα που οδηγούν ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες σε ατομική ΠΤΩΧΕΥΣΗ ; Θα περιμέναμε να παραιτηθεί η ανίκανη τρικολόρ κυβέρνηση των οπισθίων. Να ξέρουν οι κ. βουλευτές ότι ψηφίζοντας την κατάργηση 13ου και 14ου μισθού και των πολυτεκνικών επιδομάτων ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στη πολιτική τους καριέρα. Ας το σκεφτούν καλά και ας προειδοποιήσουν τους λαλίστατους υπουργούς που έχουν τελειώσει, πριν αρχίσουν.

    Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο, η μόνη λύση είναι η κήρυξη επίσημης πτώχευσης από την Ελλάδα και η επιστροφή στη δραχμή.Μόνο έτσι θα σηκωθούμε σε 2-3 χρόνια.Γιατί τώρα έρχεται αργός θάνατος και καταστροφή των νέων παιδιών και των μεσαίων στρωμάτων και των συνταξιούχων, αφού - οι άθλιοι- σκέφτονται να βάλουν πλαφόν στα φάρμακα των παιδιών και των γονιών μας. Το Σεπτέμβριο θα τους ρίξει ο λαός. Τα ψωμιά τους είναι λίγα.Τρέμουν από τώρα τις αντιδράσεις ΟΛΩΝ των Ελλήνων. Τον Οκτώβριο πρέπει να έχουμε νέες εκλογές, για να γίνει το οριστικό ξεκαθάρισμα με το σάπιο παρελθόν της Ελλάδας. Τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ, της ΟΝΝΕΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΠΑΣΠ, της ΔΑΠΝΔΦΚ, της ΠΑΣΚΕ, της ΔΗΜΑΡ, της ΔΑΚΕ θα αρχίσουν να αποχωρούν και να παραιτούνται. Ολοι να φύγουμε από τα κόμματα της συμφορας. Καμία ψήφος σε αυτά τα κόμματα σε συνδικαλιστικές, φοιτητικές ή άλλες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑΞΕΙΣ ΠΑΕΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΙΑ.ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΖΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση