GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έπικοινωνιακές στρατηγικές από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ»

Για «επικοινωνιακές στρατηγικές» έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλης Γιαννάκης, σχολιάζοντας την αντιπαράθ...

Για «επικοινωνιακές στρατηγικές» έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλης Γιαννάκης, σχολιάζοντας την αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή τις επίμαχες δηλώσεις του Π. Λαφαζάνη περί χρεοκοπίας.
«Η κυβέρνηση των προθύμων και ο ΣΥΡΙΖΑ διαγωνίζονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ποιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την επερχόμενη χρεοκοπία και επιστροφή στην δραχμή», σημείωσε ο κ. Γιαννάκης. «Η μεν κυβέρνηση εφαρμόζοντας δουλικά την πολιτική των μνημονίων μας οδηγεί σε βέβαιη χρεοκοπία ο δε ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις του διευκολύνει μια τέτοια προοπτική», πρόσθεσε.
Τόνισε τέλος ότι μόνο «με ενωμένη την ελληνική κοινωνία και με εθνική πατριωτική ηγεσία» μπορεί να σταθεί η χώρα όρθια μέσα στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση