GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανία: Ζιγκολό εξέδιδε έξι γυναίκες και τον… εαυτό του!

Δεν άφησε απέξω ούτε τη σύζυγό του   Ο Τιμ Μπλέικ-Πάουελ , καθηγητής φυσικής αγωγής στο Canterbury της Αγγλίας, εξέτισε το 2009...

Δεν άφησε απέξω ούτε τη σύζυγό του
 
Ο Τιμ Μπλέικ-Πάουελ, καθηγητής φυσικής αγωγής στο Canterbury της Αγγλίας, εξέτισε το 2009 ποινή φυλάκισης εννέα μηνών λόγω λειτουργίας παράνομου οίκου ανοχής. Ο ζιγκολό γυμναστής βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την απόλυση, ενώ κινδυνεύει να χάσει δια παντός την άδεια διδασκαλίας. Ο ίδιος, ωστόσο, δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη διδασκαλία.
Ο 51χρονος εξέδιδε έξι γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του, ενώ εκδιδόταν και ο ίδιος. Ο Μπλέικ-Πάουελ εργαζόταν ως καθηγητής στο King Ethelbert School των 700 μαθητών ηλικίας 11 – 16 ετών στο Birchington του Kent, κατά το διάστημα 2004-2007. Ήταν «αφοσιωμένος καθηγητής», οπαδός του χόκεϊ και κρίκετ. Μετά τη δουλειά του όμως εκδιδόταν μαζί με έξι πόρνες που είχε υπό την προστασία του, συμπεριλαμβανομένης της 40χρονης τότε συζύγου του Έμμα, σε νοικιασμένο διαμέρισμα στο Canterbury του Kent της Αγγλίας.
Ο γυμναστής και πατέρας δύο παιδιών πέρασε από το πειθαρχικό συμβούλιο του Συλλόγου Διδασκόντων στο Coventry, όπου κρίθηκε ένοχος για παράβαση του σχολικού κώδικα συμπεριφοράς. «Η καταδικαστική αυτή απόφαση σίγουρα κλονίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου στο επάγγελμα του καθηγητή και δεν επιτρέπει στον κύριο Μπλέικ-Μπάουελ να παρέχει ένα αποτελεσματικό μαθησιακό περιβάλλον για τους μαθητές του», δηλώνει η αξιωματούχος Μαίρη Πέιτζ.
Το 2009 ο Μπλέικ-Πάουελ, ο οποίος κατά τα άλλα φέρεται να ήταν συνεπής στις πληρωμές του, ήρθε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη λόγω της διαχείρισης των οικονομικών της επιχείρησης του. Το να εκδίδεται κανείς δεν είναι παράνομο στην Αγγλία, είναι όμως παράνομη η εκμετάλλευση τρίτων. Η 40χρονη Έμμα, μητέρα άλλων δύο παιδιών από προηγούμενο γάμο, εργαζόταν ως συνοδός ήδη από το 2004 και είχε αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης. Εκτελούσε καθήκοντα ρεσεψιονίστ, εξασφάλιζε πελάτες στα κορίτσια ενώ εκδιδόταν και η ίδια.
Κατά τους δικαστές, η ψυχική της υγεία είναι εύθραυστη και κατά πάσα πιθανότητα υπέκυψε στις πιέσεις του συζύγου της. Το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά, παραδέχθηκε την κατηγορία για εκμετάλλευση εκδιδόμενων για προσωπικό όφελος και χώρισε μετά τη σύλληψή του το Δεκέμβρη του 2007.
Παρ’ όλο που ο Μπλέικ-Πάουελ εργαζόταν μόνο με πρόθυμες Βρετανίδες, η επιχείρηση ξεσκεπάστηκε κατά τη διάρκεια έρευνας της βρετανικής αστυνομίας για παράνομη διακίνηση λευκής σαρκός από την Ανατολική Ευρώπη.
Συνεργάτες και γονείς δηλώνουν έκπληκτοι από την αποκάλυψη-σοκ και μάλιστα μία μητέρα τον αποκαλεί «πρότυπο καθηγητή». Σε παρόμοιο ύφος και η δήλωση του πρώην διευθυντή του σχολείου για τον Μπλέικ-Πάουελ, ο οποίος τον περιγράφει ως «άξιο και έμπιστο συνάδελφο» που επέδειξε «ζήλο και αφοσίωση στους μαθητές που είχε υπό την ποιμενική φροντίδα του». Η δήλωση αυτή έφερε δάκρυα συγκίνησης στον Μπλέικ-Πάουελ.
Σε δύο εβδομάδες αναμένεται η απόφαση για το εάν τελικά θα του αφαιρεθεί δια παντός η άδεια διδασκαλίας. Ο ίδιος πάντως ισχυρίζεται ότι έχει παρατήσει τη διδασκαλία. «Δε σκοπεύω να επιστρέψω στο επάγγελμα», δηλώνει.
Σχόλια αναγνωστών (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση