GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία! Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού...

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου.    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr. / Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρω...

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου. 

Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! Παραιτήθηκε ο Dejan Soskic, πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας, ενώ η θητεία του έληγε το 2016!
Στην Ευρώπη και ειδικότερα στα Βαλκάνια έχουμε την πρώτη πολιτική απάντηση και αντίδραση στη Τραπεζική Δικτατορία, με νόμο που ψήφισε η...
Σερβική Βουλή!
Η είδηση θάβεται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και δημοσιογράφους και ίσως αναγκαστούν να μιλήσουν για αυτή την εξέγερση της Σερβίας, μιας και τώρα το ΔΝΤ εκφράστηκε δημόσια εναντίον ενός νόμου που ψήφισε δημοκρατικά η Βουλή της Σερβίας και εναντίον του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Ivica Dacic.
Με τον νέο νόμο η Τράπεζα της Σερβίας υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του Σερβικού λαού και να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και των διεθνών κερδοσκόπων!
Πρόκειται για ενέργεια της Σερβικής Βουλής που υπερασπίζεται το σύνολο της χώρας και είναι φυσιολογική η αντίδραση της Ευρωπαϊκής ένωσης και του ΔΝΤ, αφού εκτιμούν ότι η Σερβία αναστατώνει κυριολεκτικά την διεθνή τραπεζική «σταθερότητα»!
Τώρα ένα τεράστιο αγκάθι, η Σερβία, υποχρεώνει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να προλάβει νέες αποφάσεις σαν της Σερβίας από Ιταλία και Ισπανία. Για την Ελλάδα δεν ανησυχούν οι διεθνείς κερδοσκόποι, μιας και έχουν εγκαταστήσει μια συγκυβέρνηση δωσίλογων!
Η απόφαση της Σερβίας δείχνει πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι κι αυτοί στην Περιφέρεια του συστήματος, που τολμούν να εναντιωθούν στην Αυτού Μεγαλειότητα της κερδοσκοπίας, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!

11 σχόλια

  1. ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ!
    ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΕΙ……….

    Ρε σεις βουλευτίνες και βουλευτάδες με μικρό το β γιατί δεν σας αξίζει το μεγάλο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ τόσο μα τόσο πολύ είσαστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ?

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ της Τ Ρ Ο Ι Κ Α Σ ποιοι σας έχουν κλείσει τα μάτια και με ΤΙ, και δεν βλέπετε ότι η μεγαλύτερη πληγή των ασφαλιστικών ταμείων είναι το ύψος του κέρδους επί του φαρμάκου, και γι’ αυτό μαζί με την εισφοροδιαφυγή τα έχουν βουλιάξει?

    Ο Λοβέρδος από το βήμα αυτής της άθλιας βουλής είχε πει ότι το κέρδος των φαρμακοποιών είναι 36/100, και βγήκε την επομένη ο πρόεδρος των φαρμακοποιών και είπε σε όλα τα κανάλια ότι είναι 26/100, ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ? ΠΟΙΑ επιχείρηση στην Ελλάδα έχει τέτοιο ύψος κέρδους αυτή την εποχή και με εξασφαλισμένη πελατεία βρέξει χιονίσει?

    Άχρηστοι και επικίνδυνοι όταν κόβετε συντάξεις φτωχών οι μισοί, και οι άλλοι μισοί που διαμαρτύρεστε, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, γιατί αυτό που σας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα είναι να εισπράξετε σε ψήφους μέσω αυτής της διαμαρτυρίας, τον πόνο των ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, δεν βλέπετε τα δισεκατομμύρια που χάνουν τα ταμεία και όλοι οι έλληνες από τα υπερκέρδη του κυκλώματος του φαρμάκου και ειδικά από τους « πονεμένους» φαρμακοποιούς?

    Ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ τόσο πολύ είναι δύσκολο να νομοθετήσετε έτσι που σε αυτό το κύκλωμα του φαρμάκου να μην υπάρχει κέρδος πάνω από δέκα τα εκατό? Και οποιανού του αρέσει και όποιος θέλει φαρμακείο μπουτίκ Κολωνακίου να το κάνει από την τσέπη του και όχι από τα υπερκέρδη του!

    ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?

    Δυστυχώς δεν θα βρεθεί κανείς γιατί είσαστε όλοι και όλες σας με το κεφάλι σκυμμένο και δεν βλέπετε παρά μόνο ΤΟ προσωπικό, ΤΟ κομματικό συμφέρον και προπαντός Το ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟ!

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ έχετε σκεφτεί πόσοι και πόσοι ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ σας λένε από τα βάθη της καρδιάς τους, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕΙ?

    ΠΡΈΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ?

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Σερβια δεν εχει καμια σχεση με την Ελλαδα και να πουμε λιγο τα νουμερα.

    Η Σερβια εχει χρεος επι του αεπ της το 2010 42,9% και το μειωσε το 2011 στο 41% παρακαλω.Η Ελλαδα το 2010 ειχε 142,7% και το 2011 το αυξησε σε 165,4%

    Η Σερβια το 2010 ειχε εξωτερικο χρεος 33,6 δις $ και το μειωσε το 2011 31,6 δις $ (δυο δις σε μια χρονια).Η Ελλαδα το 2010 ειχε εξωτερικο χρεος 532,9 δις $ και το 2011 το πηγε σε 583,3 δις $

    Εισαγωγες-Εξαγωγες
    Σερβια 20,1 εισαγωγες 11,7 εξαγωγες
    Ελλαδα 65,8 εισαγωγες 26,6 εξαγωγες

    Οποτε δεν μπορεις να ταυτιζεις την Σερβια με την Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επισης η Ελλαδα μπορει να αυξησε τις εξαγωγες τις απο το 22 στο 26 (απο το 2010 στο 2011),παραλληλα ομως αυξησε και τις εισαγωγες(σε περιοδο κρισης παρακαλω)
    απο 60 σε 65

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρεπει να ειμαστε οι μεγαλυτεροι μαλακες με τους πιο εξυπνους πολιτικους απατεωνες.ξυπνατε ρε μας πηραν και τα σωβρακα χωρις πολιτικες παρωπιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΛΑ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΟΥ ΔΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.

    ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΔΕΛΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Βουλή της Σερβίας αποφάσισε δημοκρατικά.
    Ο Ελληνικός λαός πως αποφάσισε ;
    Το κόμματα που απαρτιζουν την κυβερνητική πλεοψηφία ποιος τα ψήφισε ;
    Δεν μας χέζετε ρε Sibilaioi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απάντηση στον 8:10.
    Λάθος νούμερα αγαπητέ.
    Π.χ. η διαφορά εισαγωγών εξαγωγών είναι 11 δισ και όχι όπως τα παρουσιάζεις.

    Έχω την εντύπωση ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων θα ωφεληθεί από μια μίμηση της Σερβίας, όσο κι αν οι βολεμένοι φωνάζουν (και σχολιάζουν προπαγανδιστικά όπως μερικοί εδώ).

    Δικαίωμα του καθενός να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του, όμως η προσπάθεια μιας βολεμένης μειοψηφίας απέναντι σε 9.5 εκατομμύρια Ελλήνων είναι μάταια. Καλό θα κάνουν να συμπλεύσουν με το ρεύμα, αλλιώς θα φάνε τα ελληνικά κύματα που έρχονται κατάμουτρα.
    Και δεν θα μπορούν να σταθούν στη χώρα πλέον και θα πρέπει να ξενιτευτούν όπως π.χ. ο Ευθυμίου Πέτρος. Ο φόβος της βολεμένης μειοψηφίας, θεραπεύεται μόνο με την συμπαράταξη με την αλήθεια, και όχι με συμπαράταξη με την Τρόικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δηλαδη η σερβια εξαγει λιγοτερα απο 11δις?? να αλλα για αλλα τι εχεις να πεις

    τι εχεις να πεις στον προυπολογισμο η ελλαδα εχει -9,6 ενω αυτοι -4,4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι 9,5 εκ. ελληνες δεν ειναι ενωμενοι ουτε προκειται να ενωθουν.Ειναι κωλοχωριαταροι μπουρτζοβλαχοι που προσδοκουν να γινουν πολυθεσιτες δημοσιοι υπαλληλοι.Οσο για τα κυματα,τα χημικα θα ριξουν και τελειωσε το παραμυθι.

    αργα ξυπνησες 11.42...αν ξυπνησες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναι,να επαναστατησουμε,να κανουμε δευτερο πολυτεχνειο και να καταχρεωσουμε αλλα 500αρια δις το κοινο ταμειο γιατι εχουμε στοχο και οραμα να περασουμε την Ζιμπαμπουε.

    Η Ελλαδαρα ειναι 4η με 161,70 % χρεος επι του αεπ.Κυνηγαμε την πρωταθλητρια Ζιμπαμπουε που ειναι 1η με 220,10 %.

    Αραγε χρειαζομαστε την επανασταση για να παρουμε την πρωτια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση