GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βλέπουμε το ίδιο έργο με άλλους πρωταγωνιστές»

Ίδιο έργο με αυτό που έπαιζε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου το 2010 βλέπουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ότι επαναλαμβάνει ο πρωθυπ...

Ίδιο έργο με αυτό που έπαιζε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου το 2010 βλέπουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ότι επαναλαμβάνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τη σημερινή του ομιλία στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ.
«Το 2010 ο Γ. Παπανδρέου δικαιολογούσε την απώλεια εθνικής κυριαρχίας λόγω του μεγάλου δημοσίου χρέους, ενώ ο Γ. Παπακωνσταντίνου διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα και ότι η Ελλάδα τέλος του 2011 θα ξαναέβγαινε στις αγορές. Το τι ακολούθησε το γνωρίζουμε όλοι.
Το 2012 ο Αντώνης Σαμαράς, επικεφαλής της κυβέρνησης των προθύμων εταίρων, επιβάλει στους Έλληνες το νέο Αρμαγεδώνα μέτρων με την δικαιολογία της δήθεν βελτίωσης της διαπραγματευτικής θέσης μας και υπόσχεται καλύτερες μέρες σε δύο χρόνια. Βλέπουμε ακριβώς το ίδιο έργο με άλλους πρωταγωνιστές, άλλα λόγια και δυστυχώς την ίδια κατάληξη: εξαθλίωση, ανεργία, ύφεση, υποτέλεια στους πιστωτές» είπε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση