GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάζουν πρόεδρο στο ΟΑΚΑ τον Ανατολάκη....

Πρόεδρος του ΟΑΚΑ (δηλαδή του Ολυμπιακού Σταδίου) τοποθετείται ο Γιώργος Ανατολάκης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν

Πρόεδρος του ΟΑΚΑ (δηλαδή του Ολυμπιακού Σταδίου) τοποθετείται ο Γιώργος Ανατολάκης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν
 βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στην Β' Πειραιά, αλλά μετά την εκλογική αποτυχία του κόμματος τον περασμένο Μάιο προσχώρησε στη ΝΔ, όπως και ορισμένοι άλλοι πρώην βουλευτές του Γ. Καρατζαφέρη. Είναι ο πρώτος πάντως από αυτούς -που δεν επανεξελέγησαν- ο οποίος αναλαμβάνει κρατική θέση.

14 σχόλια

  1. Τι αλλο θα δουνε τα ματια μας....

    Ρε Σαμαρα ουτε γραμμα στον εαυτο του δεν μπορει να γραψει αυτος και θα διαχειριζεται και θα αποφασιζει για το Ολυμπιακο σταδιο;

    Τιποτε τυχαιο τελικα σε αυτη την χωρα γιαυτο βρισκεται και σε αυτο το χαλι.

    Η χωρα αυτη δεν σωζεται με τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωπω τι μπανανια ειναι αυτη ΙοΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tiperimenoyme apo amerikanoys ygetes na doyme prokoph

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν νομιζω να φταινε οι αμερικαναθρεμενοι(γιοργακης,αντωνακης κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω πω σε τι χώρα ζω!! και θα τους αφήσω και απογόνους γαμώ το κέρατο μου....

    Ρε κλέψετε, δείρετε, γαμήσετε, τους όλα οι (άνθρωποι) βάζουν και γαμιούνται οι γυναίκες τους και παίρνουν της θέσεις..

    Πες ρε Καραζταφυρερ ΜΙΑ ΑΛΉΘΕΙΆ ΜΙΑ ΦΌΡΑ, αυτό το ζώων κάνει ότι του λέει η γυναικούλα του που είναι και ιιιιι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ... ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΣ... ΕΧΕΙ ΛΕΓΕΙΝ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ......... ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα εχει υποβολέα τον Μπουμπούκο ,σύμβουλο τον Βορίδη και για τα δύσκολα τον Τζέρυ Γιακουμάτο.
    Τι θα μείνει να κάνει,αντε κανα καφέ,εκτός αν υπονοείτε, οτι ουτε αυτό δεν μπορεί να κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γεια σου ρε γιωργαρα αμυντικαρα μην ακους τι λενε εισαι το καλυτερο σεντερ μπακ θελω τακλιν ομως αντε ντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν θα ασχοληθώ με παίχτες και ομάδες, αυτά είναι ΝΕΚΡΆ για εμένα για 6-7 χρόνια και να δούμε...

    Πρέπει όμως να μάθει ο κόσμος επιτέλους την αλήθεια τι συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο σε μια (ΧΩΡΆ) που κάποτε λεγόταν Ελλάδα, πιες είναι οι αθλητικές ποινές και πιες οι ΚΡΑΤΙΚΕΣ ..

    Ο αθλητισμός έχει ένα πρωτόσκολο το όποιο άλλοτε τηρείται και άλλοτε ΌΧΙ ( εξαρτάτε πόσο ισχυρός είσαι η ποιοι η πια συνεισφέροντα είναι πείσω σου)

    Ο νόμος του Κράτους όμως είναι ΝΟΜΟΣ, η Ε.Ε.Α αθλητισμού είναι ΚΡΑΤΟΣ, παύε τώρα το γιατί έπρεπε να έχει επέμβει ο εισαγγελέας και να έχει κλείσει μέσα μερικούς ..

    ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΈΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΧΡΈΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ; Ποιοι έδιναν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα ; η δεν έδιναν καθόλου;

    Και Η Ε.Ε.Α τι έκανε; ρουσφέτια του κάθε πολιτικάντη που είχε κάνει το ΚΡΑΤΟΣ Βιλαέτι του;

    Αυτοί που σήμερα περνούν τα μετρά για να βάλουν στα φέρετρα τον Ελληνικό ΛΑΟ; και συνεχίζουν ακάθεκτοι; 520.000 χιλιάδες ευρώ με παρεμβάσεις του υπουργού αθλητισμού κ. Ιωαννίδη δόθηκαν στο ΑΡΗ για να πλερώσει ..

    ΚΑΛΑ ο κ. Ιωαννίδης είναι υπουργός ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ;

    Ποιοι είναι αυτοί που υπάρχουν οι υπογραφές τους σε ομάδες που έπαιζαν τα προηγούμενα χρόνια χωρίς να πληρώνουν ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΈΚΛΕΒΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ; ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΩΤΌ αγαπητέ φιλέ ΘΑ πρέπει να ΠΆΝΕ ΦΥΛΑΚΉ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΎΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΉΤΑΝ Η ΕΊΝΑΙ ΠΕΊΣΩ ΤΟΥΣ.
    ( είμαι 99% σίγουρος κάποιοι πολιτικάντηδες που έκαναν την χώρα χωράφι, τους μαγαζάκι τους, σε όλους τους τομείς) ..

    Η λύση για να έλθει στην χώρα ΜΑΣ πρέπει πρώτα να έλθει η ΝΕΜΕΣΙΣ ,πως είναι δυνατών να παίζουν ομάδες σε τσαμπιon λινγκ και σε ΟΥΕΦΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΤΟ ΦΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ;

    ΜΑ Θα πούνε πολλοί δεν τα έκαναν οι ομάδες!! ΣΩΣΤΆ, να τα διακανονίσουν .ΣΩΣΤΆ, 1000 ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ,τηρήθηκαν; ΌΧΙ; τι έκανε το μπουρδέλο το ΚΡΑΤΟΣ ποιες ποινές επιβλήθηκαν; ΜΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΆΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΏΝ ; ΑΚΟΎΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα είναι διαρκής, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ Διαρκής δεν σταματά ούτε λεπτό ... για αυτό μην απορείτε αν δεν κόβουν απόδειξης στην ΎΔΡΑ Η ΣΤΑ ΨΑΡΑ ...

    Κάποιοι έκαναν την ΧΏΡΑ τσιφλίκι τους. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΧΙΖΕΤΕ ,ΕΔΩ υπάρχει ο κ. Δασκαλαντωνάκης με βεβαιωμένα χρέη 500.000.000 εκατομμύρια στο ΔΗΜΌΣΙΟ ο γαμπρός του κ. Συφουνακης χρόνια υπουργός αυτή την δουλειά έκανε; έβαζε φρένο σε ελεχτικούς μηχανισμούς; ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΧΩΡΆ ΣΑΣ-ΜΑΣ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΆΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνέντευξη στη Λιάνα Μπουκουβάλα

    Πόσοι είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου στη λίστα;

    Είναι 1740 φυσικά πρόσωπα, αλλά αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι πρόκειται για οφειλέτες οι οποίοι δεν έχουν πτωχεύσει, δηλαδή για επιχειρηματίες οικονομικά δραστήριους.

    Το περίεργο είναι ότι από τον τότε υπουργό οικονομικών και αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως κ. Ευάγγελο Βενιζέλο είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι τα ονόματα θα δοθούν στη δημοσιότητα, στη συνέχεια άλλαξε η απόφαση αναρτήθηκαν στη Βουλή με δικαίωμα στους βουλευτές μόνο να τα δουν χωρίς να μπορούν να πάρουν αντίγραφο, ούτε να μπορούν να κρατήσουν σημειώσεις...

    Και να σας πω και κάτι άλλο; Ήδη την Κυριακή που μας πέρασε ήρθε στη δημοσιότητα ότι 1727 μεγαλοκαταθέτες έβγαλαν στο εξωτερικό παραμονές των εκλογών, δηλαδή τώρα το Μάιο του 2012, 3 δις ! Ανεξάρτητα αν ήταν νόμιμη αυτή η εξαγωγή, το υπουργείο Οικονομικών ήλεγξε αυτά τα χρήματα των 1727 καταθετών αν ήταν νόμιμα αποκτημένα, αν έχουν φορολογηθεί, το πόθεν έσχες αυτών των χρημάτων;;

    Θα πρέπει στην κοινή γνώμη επιτέλους να δοθεί μια εξήγηση... Το κράτος πρέπει να συγκεντρωθεί. Να υπάρξει ένα οικονομικό νοικοκύρεμα για να μην αντιδρούν οι πολίτες, οι οποίοι καλούνται πάλι να βάλουν το χέρι στην τσέπη και οποίοι δεν έχουν!

    Πόσα είναι περίπου τα χρήματα που οφείλουν στο Ελληνικό Δημόσιο;

    Αν σκεφτείτε ότι ήταν 1740 και ο μικρότερος οφειλέτης είχε 1.000.000 οφειλή... Με έναν γρήγορο υπολογισμό θα καταλάβετε ότι μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό...

    Γιατί δεν σας παρέδωσαν τη λίστα έτσι ώστε να τη μελετήσετε;

    Υπήρξε απόφαση ότι δεν έχουμε δικαίωμα να πάρουμε ούτε αντίγραφο, ούτε να κρατήσουμε σημειώσεις όπως σας είπα και προηγουμένως. Υπήρξε πολιτική απόφαση.
    Και βεβαίως εδώ πρέπει να πω, ότι η επίκληση που υπήρξε κάποια στιγμή ότι η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απαγορεύει... αυτό δεν είναι ακριβές.

    Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προστατεύει άλλα μεγέθη. Υπάρχει νόμος σύμφωνα με τον οποίο, οφειλέτες των οποίων η οφειλή προς το Δημόσιο, βεβαιωμένη, υπερβαίνει το ποσό των 170,000 ευρώ, η πολιτεία έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί το όνομα.

    Εκτός από τα 500 εκατομμύρια που χρωστάει ο κ. Δασκαλαντωνάκης, ο οποίος αναφέρεται στη λίστα, έτσι δεν είναι κ. Βόζεμπεργκ, υπάρχουν άλλοι με μεγάλα ποσά;

    Εγώ αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μεταξύ των 1740 υπάρχουν αρκετοί με μεγάλα χρηματικά ποσά... Πολύ μεγάλα. Αυτό όμως που ενδιαφέρει και εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει από την Κυβέρνηση, είναι να ενημερωθούν οι πολίτες για το τι ενέργειες έχουν γίνει εναντίον αυτών των προσώπων. Αν έχουν δεσμευθεί ακίνητα, αν έχει ελεγχθεί για τις οφειλές αυτές το πόθεν έσχες κτλ.

    Οι οφειλέτες αυτοί είναι πτωχευμένοι ή ζωντανοί οικονομικά και μπορούν να πληρώσουν;

    Η συντριπτική πλειονότητα είναι υγιείς επιχειρηματίες. Αλλά και ένας να είναι υγιής και να οφείλει τόσα μεγάλα ποσά και μάλιστα εν καιρώ κρίσης, το πολιτικό προσωπικό για να δείχνει αξιόπιστο θα πρέπει να δώσει στην κοινή γνώμη πληροφορίες για το πώς ενήργησε εναντίον αυτού του προσώπου.

    Όταν μιλάμε δε για έναν κατάλογο 1700 προσώπων, ο πολίτης κατά του οποίου επιβάλλονται σκληρά μέτρα αγανακτεί όταν ακούει τέτοια φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΆ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΈΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΆ .. ΠΈΘΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΎ ΘΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΎΡΑ .. ΤΙ ΔΙΆΟΛΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΆ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΎΝ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!;

    Η ΟΠΑΠ Α.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τοποθετείται σχετικά με την προκαταβολή που έδωσε στον Αρη, κάτι που όπως τονίζεται προβλέπεται από τη μεταξύ τους χορηγική σύμβαση.

    Εξ αφορμής δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) με τα οποία επιχειρείται να δοθεί απολύτως λανθασμένη εντύπωση αναφορικά με την ανταπόκριση της ΟΠΑΠ Α.Ε. στο αίτημα της ΠΑΕ αρης για προκαταβολή ποσών που προβλέπονται από τη μεταξύ τους χορηγική σύμβαση, είναι αναγκαίο να διευκρινιστούν τα ακόλουθα:

    1. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. στηρίζει το ποδόσφαιρο στο σύνολό του, δίχως διακρίσεις και πάντα εντός των προβλεπομένων από τις υφιστάμενες με τις ομάδες χορηγικές συμβάσεις.

    2. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζήτησε να εισπράξει προκαταβολικώς το ποσό των 344.400 ευρώ, το οποίο κανονικώς θα καταβαλλόταν την 1η Σεπτεμβρίου (την επόμενη εβδομάδα) και επιπλέον 175.000 ευρώ έναντι της δόσης της χορηγικής σύμβασης η οποία προβλέπεται να καταβληθεί την 1η Νοεμβρίου. Το αίτημα βρίσκεται εντός του πλαισίου της χορηγικής σύμβασης, μπορεί και θα ικανοποιηθεί με βάση προδιαγεγραμμένες προβλέψεις (π.χ. παρακράτηση χρηματοοικονομικού κόστους της προκαταβολής κ.α.).

    3. Υπενθυμίζουμε ότι την ίδια υπεύθυνη στάση – διευκόλυνση των ομάδων, με ταυτόχρονη εξασφάλιση όλων των αυτονόητων και νομίμων εγγυήσεων της ΟΠΑΠ Α.Ε. – τήρησε η διοίκηση της εταιρείας έως σήμερα απέναντι στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενώ αντίστοιχο αίτημα έχει υποβληθεί και έχει γίνει αποδεκτό για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

    4. Επισημαίνουμε ότι σε κάθε περίπτωση δεν απαιτήθηκε προηγούμενη παρέμβαση ή “εντολή” προς τη διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. απ’ οπουδήποτε, διάσταση την οποία επιδιώκουν κάποιοι να δώσουν στο θέμα, παρά μόνο η κατάθεση του αιτήματος από την κάθε ενδιαφερόμενη ΠΑΕ η οποία έχει υπογεγραμμένη χορηγική σύμβαση.

    5. Με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα των ημερών, η ΟΠΑΠ Α.Ε. θέλει να επαναλάβει όσα διατύπωσε με ανακοίνωσή της την 1η Ιουνίου 2012 και να καταστήσει γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι ενεργεί πάντα με γνώμονα το επιχειρηματικό της συμφέρον, κατά τρόπο απολύτως νόμιμο, που διασφαλίζει τους μετόχους της. Ταυτόχρονα, ως Μέγας Χορηγός και κύριος στυλοβάτης του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, επιδιώκει να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και να μετέχουν ελληνικές ομάδες σε διεθνείς διοργανώσεις, γεγονός που – όπως είναι ευνόητο – εξυπηρετεί τα συμφέροντά της ως εταιρείας, αλλά πρωτίστως τον κύριο σκοπό των συγκεκριμένων χορηγικών συμβάσεων, που δεν είναι άλλος από την προβολή των προϊόντων της. Όλα αυτά εντός αυστηρού πλαισίου, το οποίο προβλέπει, μεταξύ άλλων, ρήτρες βίας και διαφάνειας, που αποσκοπούν στην άμεση και έμμεση αποφυγή ενεργειών που βλάπτουν συνολικά το ποδόσφαιρο.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙ ΜΟΝΟΣ
    Έχω αποφασίσει να αυτοκτονήσω αλλά το σκέφτηκα καλύτερα.
    Αν φουντάρω μόνος ότι καλύτερο για όλα τα λαμόγια, άλλος ένας από τους 3500 και δεν θα προσφέρω καμιά υπηρεσία ούτε στην οικογένειά μου ούτε στους συμπατριώτες μου. Αν όμως πάρω πρώτα μαζί μου ένα (λέω ένα γιατί υποθέτω ότι δεν θα προλάβω δεύτερο και τρίτο ) μεγαλολαμόγιο τότε το πράγμα αλλάζει ! Αλλάζει και μάλιστα αρκετά. Πρώτα θα φροντίσω να με μιμηθούν οι επόμενοι , φανταστείτε αν το Eνα τρίτο από τους αυτόχειρες της κρίσης έκαναν το ίδιο θαν είχε ξεβρομίσει ο τόπος και θα είχαν σφίξει οι κόλοι των υπολοίπων.
    Φίλοι , συμπατριώτες μελλοντικοί αυτόχειρες μη τους κάνετε τη χάρη να γλιτώσουνε μόνο από τη ψήφο σας ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,μη φοβάστε από την στιγμή που έχουμε ξεγράψει τη ζωή μας είμαστε πανίσχυροι , δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς.
    ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ Δεν νιώθουμε καμία τύψη καμία αναστολή ( ο θεός είναι ανακάλυψη των λαμόγιων της εξουσίας), οι συμπατριώτες μας θα μας ευγνωμονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε πολιτικέ, τι έκανες εσύ για την πατρίδα;

    Την ιστορική φράση του Τζον Κένεντι «μη ρωτάς τι έκανε η πατρίδα για σένα, αλλά τι έκανες εσύ για την πατρίδα» την έχουμε ξαναγράψει.

    Είναι τώρα περισσότερο από ποτέ επίκαιρη και η πατρίδα την απευθύνει στους Πολύδωρες, στους Τραγάκηδες και σε όλο το πολιτικό σύστημα.

    Γιατί την πατρίδα τη χρησιμοποίησαν για να διορίσουν στη Δημόσιο συζύγους, γιους, κόρες, ανιψιούς, ανιψιές, κουμπάρες και πάρα πολλά εκλογικά «πελατάκια».
    Αυτοί όμως τι έκαναν για την πατρίδα;

    Δημιούργησαν ένα φαύλο και διεφθαρμένο Δημόσιο, άφησαν τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή να θεριέψουν, ανέχτηκαν, αν δεν εξέθρεψαν τη διαφθορά, κάποιοι πλούτισαν ενθυλακώνοντας δημόσιο χρήμα, κακοδιοίκησαν, και εντέλει έσπρωξαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

    Κάνοντας τον απολογισμό τους και θέτοντας στον εαυτό τους το ερώτημα του Τζον Κένεντι, πόσοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι έκαναν κάτι για την πατρίδα και δεν τη χρησιμοποίησαν για δικό τους όφελος;

    Η απάντηση στο ερώτημα αναδεικνύει ένα μεγάλο πρόβλημα, ίσως το μεγαλύτερο για τη χώρα, και φανερώνει την ανάγκη για ανατροπή εκ βάθρων και ριζική μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος.
    Αν οι σωστοί και χρηστοί πολιτικοί άνδρες πρέπει να αποχωρούν φτωχότεροι από τον δημόσιο βίο και όχι πλουσιότεροι, πόσοι μετά τη Μεταπολίτευση ικανοποίησαν τον κανόνα αυτό;
    Ελάχιστοι έως? κανένας.
    Ομως η ώρα των τεράστιων αλλαγών έφτασε.
    Το πολιτικό σύστημα ή θα αλλάξει ριζικά ή θα αλλάξουν τα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Μέση οδός δεν υπάρχει.

    Κι όποιος αμφιβάλλει ας ρωτήσει τους πολίτες?


    πηγη:lyrtso@pegasus.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρόεδρε βαλε καλύτερα τον Μητσάρα Πρόεδρο στο ΟΑΚΑ είναι πιο έξυπνος απο τον Ανατολάκη ! είναι και σε όλα τα αθλητικά πλάνα παρακαλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση