GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιμένοντας να ολοκληρωθούν οι …σπονδές στα περιβόητα «μπάνια του λαού»

Γράφει ο Μαγια. Ποτέ η Ελλάδα δεν γνώρισε τέτοιον παρατεταμένο εφιάλτη. Η επιμονή της Τρόικας και της υποτελούς κυβέρνησης να εφαρμόσουν τ...

Γράφει ο Μαγια.

Ποτέ η Ελλάδα δεν γνώρισε τέτοιον παρατεταμένο εφιάλτη. Η επιμονή της Τρόικας και της υποτελούς κυβέρνησης να εφαρμόσουν το Μνημόνιο επιβεβαιώνει ότι, οι πιστωτές και οι αγορές θέτουν τους αριθμούς υπεράνω των ανθρώπων.
 Η βάρβαρη κυβερνητική πολιτική βομβαρδίζει καθημερινά τους πολίτες με αριθμούς, που παραπέμπουν σε έλλειψη ελπίδας, νέες ζώνες φτώχειας, απόγνωση, ζοφερό μέλλον εκατομμυρίων πολιτών.
Δυο νούμερα, το ένα διπλάσιο του άλλου, είναι οι πρωταγωνιστές των ημερών. Αυτό των 11,5 δισ. κοινωνικών περικοπών και εκείνο του 23% της ανεργίας που τρέχει. Ένα τρίτο νούμερο, τριπλάσιο αυτό, είναι τα 32 δισ. της αναμενόμενης δόσης της οποίας το 70% θα πάει για ανακεφαλαίωση των νέων τραπεζικών ομίλων και το υπόλοιπο στο ταμείο των δανειστών.
Ο στόχος των Γερμανών είναι να εκτελεστεί με προτεσταντική πειθαρχία και παπική σταυροφορική σκληρότητα η εξόντωση του ελληνικού λαού. Αυτό που τεχνοκρατικά αποκαλείται «εσωτερική υποτίμηση», προωθείται ραγδαία από την κυβερνητική κοινοπραξία Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη. Βάναυσοι, βάρβαροι και αδίστακτοι  συναγωνίζονται για το ποιος θα εφεύρει τα πιο διεστραμμένα μέτρα που θα εντείνουν το μαρτύριο μέχρι την τελική εξόντωση. Είναι ικανοί για τα πάντα!
Το αν το Βερολίνο θα αρκεστεί σε αυτό, θα το δούμε σε έναν με δύο μήνες.
Ο πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς, έχει μεταβληθεί σε... «μνημονιακό Ταλιμπάν» χειρότερο κι από τον Στουρνάρα, τον Παπαδήμο, τον Παπακωνσταντίνου, τον Βενιζέλο, ή τον Γιωργάκη! Τύφλα να 'χουν ο Λοβέρδος, η Αννούλα κι ο Χρυσοχοΐδης. Με χρυσά γράμματα θα γραφτεί το όνομα του στο.... Πάνθεον του Μνημονίου!
Η περίοδος που ορισμένοι πολίτες έτρεφαν φρούδες ελπίδες για, έστω, ισχνές αγελάδες εξέπνευσε. Τώρα ο φόβος έρχεται τ’ ανάποδα. Φοβούνται, τώρα, αυτοί που τον έσπειραν. Ελαβε τέλος η βρόμικη παράσταση, που επιδόθηκε η μνημονιακή συγκυβέρνηση στην απέλπιδα προσπάθειά της να ξεγελάσει τον κόσμο για το εύρος και το περιεχόμενο των νέων σφαγιαστικών μέτρων που επεξεργάζεται.
Αλλά, παρά τις καταιγιστικές επιθέσεις με ανελέητα μέτρα εξόντωσης, είναι άξια απορίας η αναβλητικότητα που επικρατεί στον σύνολο της κοινωνίας.
Ισως, όταν ολοκληρώσουμε τις …σπονδές στα περιβόητα «μπάνια του λαού» και επιστρέψουμε με το καλό, βρεθεί ο τρόπος ώστε να εκδηλωθεί το εκρηκτικό μείγμα της φτώχειας και του αποκλεισμού!...

2 σχόλια

  1. Γιατί;;; Για να μας ζαλίζετε όλοι το κεφάλι με παπαρολογίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι πιστεψατε οτι με τους τρεις θα περνουσατε καλυτερα?
    Μαλον τρεις χειροτερα.
    Πρωτα ειχαμε εναν τωρα εχομε τρεις απλα μαθηματικα ρε ο λαος βουρδουλα θελει.
    Αυτοι απλα θελουν να γραφουν στο βιογραφικο τους πρωιν πρωθυπουργος τωρα αν ειναι πετυχημενος η οχι αυτα ειναι ψιλα γραμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση