GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πύργος: Του έσπασε το κεφάλι με σιδερολοστό και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο του Ρίου έστειλε σοβαρά τραυματισμένο έναν 62χρονο, ο 33χρονος συγγενής του, μετά από επίθεση με σιδερολοστό. Το ...


Στο νοσοκομείο του Ρίου έστειλε σοβαρά τραυματισμένο έναν 62χρονο, ο 33χρονος συγγενής του, μετά από επίθεση με σιδερολοστό. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου λίγο μετά τις εννέα, στην περιοχή της οδού Καταραχίου, μέσα στο σπίτι του παθόντα.
Οι Αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνίσει τα αίτια της επίθεσης αυτής και αναζητούν το δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ο δράστης πήγε στο σπίτι του θύματος και απρόκλητα με τη χρήση ενός σιδερένιου λοστού, τον χτύπησε στο κεφάλι.
Το χτύπημα ήταν πολύ ισχυρό και προκάλεσε αρκετά τραύματα στον 62χρονο στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο, αρχικά του Πύργου και στη συνέχεια του Ρίου.
Χθες το απόγευμα όταν υπήρξε η πληροφορία της εμφάνισης του φερόμενου ως δράστη στην περιοχή κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του στην οδό Καταραχίου αλλά δεν κατέστη αυτό δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση