GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουρίνιο: "Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο... Κρόιφ"

Ο Γιόχαν Κρόιφ είχε δηλώσει πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα έπρεπε να είχε επενδύσει περισσότερα στις ακαδημίες της, παρά στην απόκτηση μεγάλων ασ...

Ο Γιόχαν Κρόιφ είχε δηλώσει πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα έπρεπε να είχε επενδύσει περισσότερα στις ακαδημίες της, παρά στην απόκτηση μεγάλων αστέρων και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν άφησε...αυτήν την δήλωση να περάσει χωρίς να τη σχολιάσει, τονίζοντας πως οι περισσότεροι παίκτες που έχει στην ομάδα του, είναι νεαροί σε ηλικία και έγιναν καλύτεροι ποδοσφαιριστές, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και λίγη χολή για τον παλαίμαχο Ολλανδό άσσο.
«Εγώ ξέρω ότι οι περισσότεροι παίκτες που έχω στην ομάδα είναι μικροί σε ηλικία και όλοι τους στη Ρεάλ Μαδρίτης έγιναν καλύτεροι». ενώ για τον Γιόχαν Κρόιφ, απάντησε: «Είναι κάποιος που κατάφερε να πάρει το πρωταθλητριών μόνο μια φορά, και αυτό με τέσσερις μεγάλους παίκτες που προπονήθηκαν στην πατρίδα τους, τον Κούμαν, τον Λάουντρουπ, τον Ρομάριο και τον Στοϊτσκοφ. Τέσσερις πολύ μεγάλους παίκτες».

Πληροφορίες: pamesports.gr

2 σχόλια

  1. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΑΛΑ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΚΡΟΥΦ
    ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΜΙΣΟΧΑΖΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΕ;
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΣ.
    ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΓΚΑΣ.
    ΑΕΙ ΠΑΡΑταΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΛΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΕΑΛ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΡΟΙΦ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΕ.

    Ο ΚΡΟΙΦ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

    Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΠΟΥΖΟΚΕΦΑΛΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΡΠΑΖΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΣΑΔΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ.

    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΧΩΣΑΔΕΣ ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΣΥ.
    ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ ΒΙΛΑΣ ΜΠΟΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ,.

    ΑΝΤΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΡΟΙΦ ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση