GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατεβαίνει υποψήφιος στη ΝΔ και ο Κεφαλογιάννης....

Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του γραμματέα στην Κεντρική Επι...

Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του γραμματέα στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ.
Μιλώντας στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, ο Μ. Κεφαλογιάννης, τόνισε ότι «για να αλλάξει το κράτος πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στα επιμέρους, πρέπει να αναζητήσουμε την ουσία».
Στο πλαίσιο της αλλαγής των υπαρχουσών αντιλήψεων, «ευελπιστώντας να σηματοδοτήσω την αλλαγή στο κόμμα και στη χώρα καταθέτω την υποψηφιότητά μου»είπε ο κ. Κεφαλογιάννης.

3 σχόλια

  1. ΣΤ΄ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ελεγα γιατί με τρώνε, γιατί με τρώνε.
    Πάντως εχω καταλάβει πιά οτι οι πολιτικοί είναι μέλη μιάς μαφίας με ιεραρχία, μηχανοραφίες δολοπλοκίες, γαλίφιες μέχρι ολικού εξευτελισμού και παντελή ελλειψη συνέιδησης διοτι αν κάποιος είχε λίγη θα είχε αυτοκτονήσει προ πολλού.
    Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να ανεβουν στην ιεραρχία για τι στην μαφία το μερίδιο είναι δεμένο με την θέση που έχει ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι αυτος που εσκυψε και εγλυψε
    για να επιστρεψει ο φουστανελοφορος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση