GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τρένο πάει διακοπές ο Ολάντ...

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αναχώρησε την Πέμπτη, μαζί με τη σύντροφό του, την Βαλερί Τριερβελέρ, για διακοπές τις οποίες θα περάσει σε...

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αναχώρησε την Πέμπτη, μαζί με τη σύντροφό του, την Βαλερί Τριερβελέρ, για διακοπές τις οποίες θα περάσει σε μια κρατική έπαυλη στη γαλλική Ριβιέρα.
"Η Γαλλία είναι ωραίο μέρος για διακοπές", είπε ο Ολάντ προτού επιβιβαστεί στο τρένο με προορισμό την πόλη Ιέρ η οποία απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από το Φορ ντε Μπρεγκανσόν, το προεδρικό θέρετρο στη γαλλική Ριβιέρα.
Το Φορ ντε Μπρεγκανσόν είναι μία από τις επίσημες κατοικίες των Γάλλων προέδρων από το 1968.
Είναι η τρίτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του που ο Γάλλος πρόεδρος επιλέγει το τρένο για να ταξιδέψει. Ενώ ο προκάτοχός του, Νικολά Σαρκοζί, έπαιρνε το αεροπλάνο για να πάει στις συνόδους κορυφής των Βρυξελλών ο Ολάντ μέχρι τώρα χρησιμοποιεί το τρένο.

1 σχόλιο

  1. Ντροπή τους. Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και Στουρνάρας αδυνατούν να επαδιαπραγματευτούν. Μας εξαπάτησαν. Να πέσει η νόθα κυβέρνηση ( στις άλλες κάλπες και οι 3 θα έχουν μαζί 20% )και να πάμε σε νέα κυβέρνηση που θα κάνει αλλαγές. Θα γίνει χαμός, από Σεπτέμβρη. Ο κόσμος βράζει, όταν βλέπει τι γίνεται. Να βγούμε από την ευρωζώνη, για να μπορέσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή.
    Όσοι βουλευτές έχουν ανδρεία, να φύγουν από την κυβέρνηση της αποτυχίας και των νέων μέτρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση