GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στόχος τους η κατάργηση του κοινωνικού κράτους»

«Το μόνο σίγουρο που προκύπτει από τη σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον κ.Γιούνκερ είναι ότι ο δρόμος που με αποφασιστικότητα...

«Το μόνο σίγουρο που προκύπτει από τη σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον κ.Γιούνκερ είναι ότι ο δρόμος που με αποφασιστικότητα βαδίζει η κυβέρνηση είναι αυτός της πλήρους υποταγής στα συμφέροντα των δανειστών και της πολιτικής της ύφεσης και της λιτότητας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντσηη Σαμαρά – Γιούνκερ.
«Οι αναφορές στην ανάπτυξη και την προστασία των ασθενέστερων στρωμάτων προσκρούουν στην ίδια τη λογική των μνημονίων και των αντιλαϊκών μέτρων που έχει ήδη αποφασίσει η κυβέρνηση και στην οδυνηρή πραγματικότητα που βιώνει η ελληνική κοινωνία. Η στόχευση είναι πασιφανής: ακόμα πιο σκληρή εσωτερική υποτίμηση, κατάργηση του κοινωνικού κράτους και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Είναι επίσης ολοφάνερο πως η θρυλούμενη επιμήκυνση προϋποθέτει την απαρέκλητη εφαρμογή της μέχρι σήμερα υφεσιακής πολιτικής και σε καμιά περίπτωση δεν συνδέεται με αλλαγή στο περιεχόμενο και στο χαρακτήρα αυτής της πολιτικής.
Η έξοδος από την κρίση για την Ελλάδα και την Ευρώπη περνά μέσα από την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής, την επαναθεμελίωση της Ευρώπης, με βάση ένα στρατηγικό σχέδιο μετατροπής των επιμέρους δημόσιων χρεών των χωρών σε κοινό ευρωπαϊκό χρέος. Τη θέσπιση ενός αναδιανεμητικού ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, το δημόσιο έλεγχο του τραπεζικού συστήματος, την αλλαγή του ρόλου της ΕΚΤ, αλλά και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, καθώς και την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, την προστασία των δημόσιων αγαθών και τη στήριξη της εργασίας και της ανάπτυξης» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

8 σχόλια

  1. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ... ΜΕΡΟΣ

    9/10 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΥΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΟ ΛΑΟΣ.

    ΔΗΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    8 ΣΤΟΥΣ 10 ΖΗΤΑΝΕ ΚΗΡΥΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ( ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΛΠ )

    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΩΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!
    ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ !!!
    ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ, ΑΛΟΣ ΜΠΛΕ, ΑΛΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΑΛΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΑΛΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 22 Αυγ 2012 10:21:00 μ.μ.

    ΙΑΤΙ ΡΕ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΑ, ΕΣΥ ΠΟΙΌΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 22 Αυγ 2012 10:21:00 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΑ, ΕΣΥ ΠΟΙΌΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ

    23 Αυγ 2012 1:22:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 22 Αυγ 2012 10:21:00 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΑ, ΕΣΥ ΠΟΙΌΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ

    23 Αυγ 2012 1:22:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ;

    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ;

    ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το λεγόμενο "κοινωνικό κράτος" δεν είναι τίποτα άλλο από μια πρόφαση συλλογής χρημάτων εκβιαστικά,ώστε η συμμορία που κυβερνάει να έχει στη διάθεσή της κονδύλια,να τα διαχειρίζεται κατά το δοκούν και να τελικά να τα μοιράζει στα μέλη της.
    Αυτά εκ του αποτελέσματος και δεν χωρούν αμφισβήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση