GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το ούζι ήταν δώρο για τη γυναίκα μου»...

Ο Ταϊλανδός γερουσιαστής που σκότωσε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου την πρώην σύζυγό του και γραμματέα του υποστήριξε σήμερα ότι επρόκειτο γι...

Ο Ταϊλανδός γερουσιαστής που σκότωσε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου την πρώην σύζυγό του και γραμματέα του υποστήριξε σήμερα ότι επρόκειτο για «ατύχημα» που σημειώθηκε την ώρα που της έδειχνε το όπλο που είχε αγοράσει για να της χαρίσει.
Κατά τη διάρκεια ενός δείπνου, παρουσία πολλών μελών της οικογένειας στην επαρχία Πράε, στα βόρεια της χώρας, ο Μπουνσόνγκ Κοβαβισάρατ, 56 ετών, πυροβόλησε με ένα Ούζι την 46χρονη Τσανάκαρν Ντέτκαρντ, 46 ετών. Η γυναίκα, που μολονότι είχαν χωρίσει εξακολουθούσε να εργάζεται ως γραμματέας του, πέθανε λίγη ώρα αργότερα κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.
«Ήταν ατύχημα», είπε ο Κοβαβισάρατ μιλώντας τηλεφωνικά στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«Της έδειχνα το όπλο που αγόρασα για εκείνην. Ζούσε με τη μητέρα της και τις δύο κόρες μας, ήταν μόνο γυναίκες στο σπίτι και ήθελα να έχει το όπλο γιατί ανησυχούσα» για την ασφάλειά τους, πρόσθεσε, προβάλλοντας ως δικαιολογία την κακή κατάσταση της υγείας του.
«Το χέρι μου δεν είναι καλά, είμαι άρρωστος, είχα πάθει εγκεφαλικό», είπε.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο γερουσιαστής, που δεν συνελήφθη γιατί έχει βουλευτική ασυλία, έχει ημιπληγία στην αριστερή πλευρά του σώματός του.
Όταν λήξει η θητεία του κοινοβουλίου οι αρχές θα μπορούν να τον συλλάβουν και να τον κατηγορήσουν για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, κατηγορία που επισύρει ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση