GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή! Ουδείς στην υποδοχή του Ολυμπιονίκη Ηλιάδη (φωτογραφίες)...

Στην αρχαία Ελλάδα γκρέμιζαν τα τείχη της πόλης για να υποδεχτούν τους Ολυμπιονίκες. Στην Ελλάδα του 2012 δεν τους περιμένει κανείς. Ο Χάλ...

884c68adc4560297c786aa1dbe0244733412cead.207.145.952542373.d16df6388a41d0e2d8c6ac13e1432c00e6b46905 Ντροπή! Ουδείς στην υποδοχή του Ολυμπιονίκη Ηλιάδη (φωτογραφίες)Στην αρχαία Ελλάδα γκρέμιζαν τα τείχη της πόλης για να υποδεχτούν τους Ολυμπιονίκες.
Στην Ελλάδα του 2012 δεν τους περιμένει κανείς.
Ο Χάλκινος Ολυμπιονίκης του τζούντο, Ηλίας Ηλιάδης επέστρεψε στην Αθήνα χθες τα ξημερώματα. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο κανένας εκπρόσωπος της πολιτείας δεν υποδέχτηκε τον Έλληνα Ολυμπιονίκη που μας χάρισε τα πρώτα χαμόγελα.

7 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!


    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!



    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φασίστας και ρατσιστής ο Ηλιάδης!!
    Θα χαρίσει το μετάλλιο του ελληνικού λαού στον Εφραίμ και τη ΙΜ Βατοπαιδίου...

    Ακόμα να αντιδράσει ο ΣΥΡΙΖΑ..!!!!

    [Αυτό δήλωσε σήμερα που επέστρεψε στην Αθήνα και έστειλε αδιάβαστους όλους τους θολοκουλτουριάρηδες της αρισεράς. Όσο για τα αρνητικά σχόλια ότι δεν τον υποδέχτηκε κανείς από την κυβέρνηση... καλά έκαναν, οι πολιτικοί δεν έχουν καμία σχέση με τους αθλητές, αφού ούτως ή άλλως τους εκμεταλλεύονταν μόνο για τις φωτογραφίες....]

    Απάντηση στα χτυπήματα που δέχεται η Ελλάδα δήλωσε ο Ηλίας Ηλιάδης πως ήταν το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Λονδίνο τονίζοντας με νόημα πως αν πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

    Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στην συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής» στο μετάλλιο που κατέκτησε στο τζούντο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Ποτέ δεν τα παρατάω. Αν πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς. Οφείλεις να βρεις το κουράγιο, γιατί έτσι είναι ο αθλητισμός, έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Έχασαν έναν αγώνα, αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος. Είχα μπροστά μου άλλους δύο για να πάρω ένα μετάλλιο. Πάλεψα και δικαιώθηκα».

    Παράλληλα ο Ηλιάδης πρόσθεσε ότι: «Ήθελα να δώσω απαντήσεις για τα χτυπήματα που δέχεται η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα. Τόσο η κατάσταση στον αθλητισμό όσο και στη χώρα μας, γενικότερα, δίνουν την ευκαιρία στους επικριτές μας να πατήσουν εκεί που πονάμε. Η Ελλάδα, όμως, δεν είναι μόνο χαβαλές και διασκέδαση. Δουλεύουμε σκληρά και αγαπάμε την προπόνηση. Τους απέδειξα ότι αντέχουμε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος ΗΛΙΑΔΗΣ;

    Γραψτε το κανονικο ονομα του ανθρώπου,

    πώς τον φώναζαν στη πατρίδα του πριν τον αγοράσει και τον φέρει ο Σημίτης το 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο πρόοδος το παλικάρι...άρχισε να μιλάει και τα ελληνικά!
    Άντε κι αξιωματικός του στρατού και μετά -ποιός ξέρει- μπορεί και βολευτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για τα κοπρόσκυλα στυλ 10.28-10,34
    το παρακάτω.


    Αυτοί που έδιναν (και δίνουν) δουλειά σε λαθραίους, δυνητικά δολοφόνους, θα τη βγάλουν ατιμώρητοι;;;

    Την αποτρόπαιη πράξη του, της κακοποίησης της 15χρονης κοπέλας στην Πάρο, ομολόγησε ο 21χρονος αλλοδαπός από το Πακιστάν. Λίγο πριν, είχε προηγηθεί η ταυτοποίηση και των δύο δειγμάτων γενετικού υλικού, που τον υποδείκνυαν ως τον δράστη της επίθεσης.

    Τα καθάρματα οι Έλληνες που του έδιναν δουλειά και δεν είχαν δηλωμένο πουθενά ένα δυνητικό δολοφόνο που προσπάθησε να σκοτώσει για ένα κινητό δεν θα τιμωρηθούν; Μήπως πρέπει να γίνει αδίκημα η υπόθαλψη δυνητικού δολοφόνου; Αν δεν είναι θα τους ξεσκίσει το ΙΚΑ η εφορία και το υγειονομικό για να παραδειγματιστούν τα υπόλοιπα λαμόγια;

    Αυτοί του έδιναν δουλειά και σπίτι...

    Πρόκειται για έναν νεαρό Πακιστανό, ο οποίος εργαζόταν σε ταβέρνα στη Χρυσή Ακτή της Πάρου και φέρεται να έγινε αντιληπτός στο σημείο της επίθεσης. Μετά από την αναζήτηση του δωματίου στο οποίο έμενε, η Αστυνομία συνέλεξε τα δαχτυλικά του αποτυπώματα και γενετικό υλικό.



    Ο συλληφθείς εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της Πάρου, κοντά στο σημείο που τραυματίσθηκε και κακοποιήθηκε η 15χρονη και σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας έφυγε εσπευσμένα από το νησί. Ο νεαρός, πληρώθηκε τα μεροκάματα που είχε κάνει και είπε στον εργοδότη του, λίγες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό, ότι πρέπει να φύγει για την Αθήνα με το πλοίο της γραμμής.

    Οι αστυνομικοί αυτές τις μέρες είχαν προβεί σε προσαγωγές αλλοδαπών στο νησί και με πληροφορίες που συνέλεξαν, μπόρεσαν να εντοπίσουν τον αριθμό του κινητού του. Μετά από παρακολούθηση του τηλεφώνου, τον εντόπισαν τελικά σήμερα σε σπίτι στον Πειραιά. Σύμφωνα με τιε τελαυταίες πληροφορίες ο 21χρονος άνδρας φαίνεται να ήταν παράνομος στην Ελλάδα.

    «H Ελληνική Αστυνομία μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση της σοβαρής κακοποίησης της 15χρονης ημεδαπής στο νησί της Πάρου.

    Δράστης είναι ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρήστος Μανούρας, σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης της σοβαρής κακοποίησης 15χρονης στην Πάρο.

    Ο κ. Μανούρας αφού αναφέρθηκε στο χρονικό της υπόθεσης και υπογράμμισε πως είχαν ληφθεί δείγματα βιολογικού υλικού από τα ρούχα της ανήλικης. τόνισε πως οι αστυνομικές έρευνες, μεταξύ των άλλων, είχαν επεκταθεί και στα άτομα, τα οποία αναχώρησαν τις επόμενες ημέρες από το νησί με διάφορες προφάσεις.

    «Μεταξύ των ατόμων αυτών ήταν και τρεις Πακιστανοί, ανέφερε ο κ. Μανούρας, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα της περιοχής Νέας Χαλκηδόνας και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

    «Ένας από τους προσαχθέντες και συγκεκριμένα ο 21χρονος Πακιστανός ομολόγησε κατά την εξέτασή του την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα.

    Από το δράστη ελήφθη βιολογικό υλικό, το οποίο μετά από εξέταση στο Βιολογικό Εργαστήριο DΝΑ της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών ταυτοποιήθηκε με το βιολογικό υλικό από τα ρούχα της ανήλικης» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. .

    Ο κ. Μανούρας ανέφερε ακόμη πως ο δράστης οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, ενώ όπως εξακριβώθηκε ήταν παράνομα στη χώρα, όπως και οι δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι για το λόγο αυτό, οδηγούνται επίσης στον Εισαγγελέα Σύρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για τα κοπρόσκυλα στυλ 10.28-10,34
    το παρακάτω.



    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ηλιάδης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. Απλά τον έκαναν Έλληνα για τα συμφέροντα. Όπως και τον Καχιασβίλι. Ο Γεωργιανός Γεωργιανός θα μείνει. Εξαίρεση αποτελεί ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών και οι γονείς του είναι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση