GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Δημοκρατικοί προειδοποιούν για τον Πολ Ράιαν

Η παρουσίαση του Πολ Ράιαν, ως υποψηφίου αντιπροέδρου των Ρεπουμπλικάνων έχει βάλει φωτιά στην αμερικανική προεκλογική εκστρατεία. Τ...

Η παρουσίαση του Πολ Ράιαν, ως υποψηφίου αντιπροέδρου των Ρεπουμπλικάνων έχει βάλει φωτιά στην αμερικανική προεκλογική εκστρατεία.
Το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα καταγγέλλει ότι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Μιτ Ρόμνεϊ, υπερασπίζεται ένα «ριζοσπαστικό» και «κακό» όραμα για την οικονομία που θα οδηγούσε στην επανάληψη «καταστροφικών» λαθών.
«Ως μέλος του Κογκρέσου, ο Ράιαν ενέκρινε την άφρονα οικονομική πολιτική του Μπους που οδήγησε στην έκρηξη του ελλείμματός μας και κατέστρεψε την οικονομία μας», δήλωσε ο Τζιμ Μεσίνα, που διευθύνει το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του απερχόμενου Δημοκρατικού προέδρου.
«Ονομάζοντας τον Πολ Ράιαν (ως υποψήφιο αντιπρόεδρο) ο Μιτ Ρόμνεϊ επέλεξε έναν εκλεγμένο με επιρροή στη Βουλή των Αντιπροσώπων που μοιράζεται την πίστη του σε μια κακή οικονομική πολιτική: την πεποίθηση πως οι νέες φοροαπαλλαγές για τους πιο πλούσιους, που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, συνδεόμενες με ένα μεγαλύτερο βάρος στους ώμους της μεσαίας τάξης και των ηλικιωμένων, θα επιτρέψουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να έχουμε μια πιο ισχυρή οικονομία», υπογραμμίζει ο Μεσίνα.
Παρουσιάζοντας τον Ράιαν ως «τον αρχιτέκτονα του ριζοσπαστικού προϋπολογισμού που παρουσίασαν οι Ρεπουμπλικανοί στη Βουλή», δείχνει επίσης την υποστήριξή του στο σχέδιο του Ρόμνεϊ που προβλέπει φοροαπαλλαγές για τους εκατομμυριούχους ή περικοπές στον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό για την παιδεία.
Το σχέδιο του προϋπολογισμού το οποίο προασπίζεται ο Πολ Ράιαν θα καταλήξει επίσης στον τερματισμό του συστήματος κοινωνικής προστασίας για τους ηλικιωμένους Medicare, αναφέρει ο Μεσίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση