GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ»...

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη.    tsougarisgnomi@gmail.com . Θα μπορούσα να αναφερθώ σε εκατοντάδες εγκλήματα που γίνονται σε καθημερινή βάση στη...

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη. 
Θα μπορούσα να αναφερθώ σε εκατοντάδες εγκλήματα που γίνονται σε καθημερινή βάση στη χώρα, άλλα γνωστά από την επικαιρότητα, άλλα άγνωστα……
Η «κρίση», έφερε το μεγαλύτερο «έγκλημα», την εξόντωση ενός ολόκληρου λαού με πολλούς τρόπους (να είναι καλά οι κυβερνήσεις μας).
Ένα από τα «καθημερινά εγκλήματα» τα οποία επαναλαμβάνονται συστηματικά είναι το ξέσπασμα αφαίμαξης που επιχειρείται, αλλά και εφαρμόζεται στα χαμηλά στρώματα του λαού.
Επειδή «προστάζουν» οι εταίροι (ες) κόβονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ακόμα και οι ελπίδες για την όποια επιβίωση.
ΤΩΡΑ ανακάλυψαν τις λάσπες οι αναίσθητοι υποκριτές που μας κυβερνούν (και μας κυβερνούσαν) και αποφάσισαν να βάλουν και καλά «τάξη».
Αποφάσισαν να βγάλουν απ’ έξω τις ουρές τους, γιατί ας μην ξεχνάμε, είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ σε ΟΛΕΣ τις απάτες που έχουν γίνει τα τελευταία τριάντα χρόνια και εξακολουθούν να γίνονται.
Θα πρέπει να μας θεωρούν πολύ αφελείς όταν οι μεν κατηγορούν τους δε και περιμένουν να πιστέψουμε ότι ΔΕΝ ήξεραν τίποτα.
Ας δούμε τι γίνεται, έτσι για να μην ξεχνάμε το χάλι μας.
Πάμε στην υγεία.
Πολλοί θα αναρωτηθούν «σε ΠΟΙΑ» και θα έχουν χίλια δίκια.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΥΓΕΙΑ στην χώρα.
Τα ασφαλιστικά ταμεία που συντηρήθηκαν τόσα χρόνια από τον ιδρώτα και το αίμα των ασφαλισμένων, των εργαζόμενων, αράχνιασαν γιατί οι «αρμόδιοι» φρόντισαν να τα αδειάσουν.
Οι ασφαλισμένοι ΑΝ έχουν χρήματα θα πάρουν φάρμακα για τις παθήσεις τους.
Αν ΔΕΝ έχουν, τότε……
Στα νοσοκομεία πληρώνουν για όλα εκείνα που μια ζωή πλήρωναν .
ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΥΝ δηλαδή.
Τα ταμεία χρωστάνε σε ΟΛΟΥΣ, και οι φαρμακοποιοί ΔΕΝ θα εκτελούν συνταγές.
Βάζουν χέρι σε συντάξεις και επιδόματα, αφήνοντας ξεκρέμαστους τους ανθρώπους που ζουν από αυτά και δεν τους φτάνουν για να βγάλουν όχι τον μήνα, ένα δεκαήμερο.
Έβαλαν στο στόχαστρο τα αναπηρικά επιδόματα, τα πενιχρά βοηθήματα εκείνων που η κακιά στιγμή το έφερε να είναι σε καροτσάκι η να πάσχουν από κάποια χρόνια πάθηση, επειδή πολλοί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ υπέγραφαν και έδιναν βοηθήματα σε μαϊμού αναπήρους.
Πέταξαν στα σκουπίδια αγώνες και κατακτήσεις των εργαζομένων ΟΛΟΙ εκείνοι που ΔΕΝ δούλεψαν ούτε μια ώρα στη ζωή τους
ΚΛΕΒΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ με τα χαράτσια τους και τις εν ψυχρώ περικοπές που βάζουν.
Και ας μην γελιόμαστε, τα «μέτρα» που παίρνουν ΔΕΝ είναι για τη σωτηρία (εδώ γελάμε) της χώρας.
ΠΟΙΟΙ θα σώσουν τη χώρα;
Εκείνοι που την κατέστρεψαν;
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ.
Τον εαυτούλη τους βλέπουν μόνο, και τα χιλιάρικα που παίρνουν κάθε μήνα.
Αυτοί τα κονομάνε στις πλάτες ενός εξαθλιωμένου λαού ενώ αφήνουν ΟΛΑ αυτά τα χρόνια ανενόχλητους όλους εκείνους που χρεωστάνε εκατομμύρια, δισεκατομμύρια στα ταμεία του κράτους.
Δεν είναι μόνο τα εγκλήματα τα καθημερινά λοιπόν, εκείνα που μας κάνουν και σταυροκοπιόμαστε όταν τα βλέπουμε στις ειδήσεις, τα «μικροεγκλήματα».
Είναι το ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.
Αυτό το έγκλημα αναρωτιέμαι αν θα βρεθεί ποτέ κάποια δικαιοσύνη για να το τιμωρήσει.

2 σχόλια

  1. ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ!
    ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΕΙ……….

    Ρε σεις βουλευτίνες και βουλευτάδες με μικρό το β γιατί δεν σας αξίζει το μεγάλο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ τόσο μα τόσο πολύ είσαστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ?

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ της Τ Ρ Ο Ι Κ Α Σ ποιοι σας έχουν κλείσει τα μάτια και με ΤΙ, και δεν βλέπετε ότι η μεγαλύτερη πληγή των ασφαλιστικών ταμείων είναι το ύψος του κέρδους επί του φαρμάκου, και γι’ αυτό μαζί με την εισφοροδιαφυγή τα έχουν βουλιάξει?

    Ο Λοβέρδος από το βήμα αυτής της άθλιας βουλής είχε πει ότι το κέρδος των φαρμακοποιών είναι 36/100, και βγήκε την επομένη ο πρόεδρος των φαρμακοποιών και είπε σε όλα τα κανάλια ότι είναι 26/100, ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ? ΠΟΙΑ επιχείρηση στην Ελλάδα έχει τέτοιο ύψος κέρδους αυτή την εποχή και με εξασφαλισμένη πελατεία βρέξει χιονίσει?

    Άχρηστοι και επικίνδυνοι όταν κόβετε συντάξεις φτωχών οι μισοί, και οι άλλοι μισοί που διαμαρτύρεστε, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, γιατί αυτό που σας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα είναι να εισπράξετε σε ψήφους μέσω αυτής της διαμαρτυρίας, τον πόνο των ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, δεν βλέπετε τα δισεκατομμύρια που χάνουν τα ταμεία και όλοι οι έλληνες από τα υπερκέρδη του κυκλώματος του φαρμάκου και ειδικά από τους « πονεμένους» φαρμακοποιούς?

    Ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ τόσο πολύ είναι δύσκολο να νομοθετήσετε έτσι που σε αυτό το κύκλωμα του φαρμάκου να μην υπάρχει κέρδος πάνω από δέκα τα εκατό? Και οποιανού του αρέσει και όποιος θέλει φαρμακείο μπουτίκ Κολωνακίου να το κάνει από την τσέπη του και όχι από τα υπερκέρδη του!

    ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?

    Δυστυχώς δεν θα βρεθεί κανείς γιατί είσαστε όλοι και όλες σας με το κεφάλι σκυμμένο και δεν βλέπετε παρά μόνο ΤΟ προσωπικό, ΤΟ κομματικό συμφέρον και προπαντός Το ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟ!

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ έχετε σκεφτεί πόσοι και πόσοι ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ σας λένε από τα βάθη της καρδιάς τους, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕΙ?

    ΠΡΈΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ?

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΆ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΈΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΆ .. ΠΈΘΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΎ ΘΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΎΡΑ .. ΤΙ ΔΙΆΟΛΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΆ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΎΝ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!;

    Η ΟΠΑΠ Α.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τοποθετείται σχετικά με την προκαταβολή που έδωσε στον Αρη, κάτι που όπως τονίζεται προβλέπεται από τη μεταξύ τους χορηγική σύμβαση.

    Εξ αφορμής δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) με τα οποία επιχειρείται να δοθεί απολύτως λανθασμένη εντύπωση αναφορικά με την ανταπόκριση της ΟΠΑΠ Α.Ε. στο αίτημα της ΠΑΕ αρης για προκαταβολή ποσών που προβλέπονται από τη μεταξύ τους χορηγική σύμβαση, είναι αναγκαίο να διευκρινιστούν τα ακόλουθα:

    1. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. στηρίζει το ποδόσφαιρο στο σύνολό του, δίχως διακρίσεις και πάντα εντός των προβλεπομένων από τις υφιστάμενες με τις ομάδες χορηγικές συμβάσεις.

    2. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζήτησε να εισπράξει προκαταβολικώς το ποσό των 344.400 ευρώ, το οποίο κανονικώς θα καταβαλλόταν την 1η Σεπτεμβρίου (την επόμενη εβδομάδα) και επιπλέον 175.000 ευρώ έναντι της δόσης της χορηγικής σύμβασης η οποία προβλέπεται να καταβληθεί την 1η Νοεμβρίου. Το αίτημα βρίσκεται εντός του πλαισίου της χορηγικής σύμβασης, μπορεί και θα ικανοποιηθεί με βάση προδιαγεγραμμένες προβλέψεις (π.χ. παρακράτηση χρηματοοικονομικού κόστους της προκαταβολής κ.α.).

    3. Υπενθυμίζουμε ότι την ίδια υπεύθυνη στάση – διευκόλυνση των ομάδων, με ταυτόχρονη εξασφάλιση όλων των αυτονόητων και νομίμων εγγυήσεων της ΟΠΑΠ Α.Ε. – τήρησε η διοίκηση της εταιρείας έως σήμερα απέναντι στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενώ αντίστοιχο αίτημα έχει υποβληθεί και έχει γίνει αποδεκτό για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

    4. Επισημαίνουμε ότι σε κάθε περίπτωση δεν απαιτήθηκε προηγούμενη παρέμβαση ή “εντολή” προς τη διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. απ’ οπουδήποτε, διάσταση την οποία επιδιώκουν κάποιοι να δώσουν στο θέμα, παρά μόνο η κατάθεση του αιτήματος από την κάθε ενδιαφερόμενη ΠΑΕ η οποία έχει υπογεγραμμένη χορηγική σύμβαση.

    5. Με αφορμή τα σχετικά δημοσιεύματα των ημερών, η ΟΠΑΠ Α.Ε. θέλει να επαναλάβει όσα διατύπωσε με ανακοίνωσή της την 1η Ιουνίου 2012 και να καταστήσει γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι ενεργεί πάντα με γνώμονα το επιχειρηματικό της συμφέρον, κατά τρόπο απολύτως νόμιμο, που διασφαλίζει τους μετόχους της. Ταυτόχρονα, ως Μέγας Χορηγός και κύριος στυλοβάτης του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, επιδιώκει να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και να μετέχουν ελληνικές ομάδες σε διεθνείς διοργανώσεις, γεγονός που – όπως είναι ευνόητο – εξυπηρετεί τα συμφέροντά της ως εταιρείας, αλλά πρωτίστως τον κύριο σκοπό των συγκεκριμένων χορηγικών συμβάσεων, που δεν είναι άλλος από την προβολή των προϊόντων της. Όλα αυτά εντός αυστηρού πλαισίου, το οποίο προβλέπει, μεταξύ άλλων, ρήτρες βίας και διαφάνειας, που αποσκοπούν στην άμεση και έμμεση αποφυγή ενεργειών που βλάπτουν συνολικά το ποδόσφαιρο.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση