GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσφέρουν γην και ύδωρ στη Μέρκελ, περιμένοντας την …ελεημοσύνη της!

Γράφει ο Αίας. Την ώρα, που εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες δίνουν τη μάχη της επιβίωσης, με την ανεργία να καλπάζει ασταμάτητα (οι μισοί νέοι...

Γράφει ο Αίας.

Την ώρα, που εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες δίνουν τη μάχη της επιβίωσης, με την ανεργία να καλπάζει ασταμάτητα (οι μισοί νέοι χωρίς δουλειά) και πλήθος κόσμου να μην μπορεί να πληρώσει τα φορολογικά χαράτσια και ακόμα πιο άμεσες υποχρεώσεις, τα «γλοιώδη, δουλόφρονα αλλά ταυτόχρονα αδίστακτα ανθρωπάκια, τα οποία συναπαρτίζουν τη συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη», προσπαθούν απεγνωσμένα να ανταποκριθούν στις άγριες απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων, υλοποιώντας πιστά τη μνημονιακή πατέντα καταστροφής.
Στα 13,5 δισ. από 11,5 δισ. ευρώ θα ανέλθουν τελικά τα μέτρα για τη διετία 2013-2014, όπως έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό.
Προσφέρουν γην και ύδωρ στη Μέρκελ, περιμένοντας την …ελεημοσύνη της! Tα μέτρα των 11,5 δισ. ήδη έχουν γίνει 14, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού θα φτάσει ο τελικός λογαριασμός. Μιλάμε για σφαγή!
Σε μια κοινωνία τρελαμένη από τα μέτρα σκληρότητας και αγριεμένη από την πολιτική βαρβαρότητας κανένας δεν πρέπει να την προκαλεί. Ούτε το τσιράκι των τροικανών, ο Στουρνάρας, που αν δεν πάρει τα μέτρα που απαιτεί η τρόικα, και τα οποία θα έχουν τραγικές συνέπειες για την οικονομία, για εκατομμύρια πολίτες και για τη χώρα …«κινδυνεύει με κρεμάλα»! Είναι τόσο αναίσθητος, που δεν βλέπει τις χιλιάδες κρεμάλες στις οποίες οδηγεί τους αθώους η πολιτική του; Είναι τόσο κυνικός ώστε να αγνοεί τη δυστυχία, την απόγνωση και την ερήμωση, που σπέρνει με τις επιλογές της η κυβέρνησή του;
Το δυστύχημα είναι ότι, σε αυτή την κρίσιμη και οριακή για την πατρίδα συγκυρία, πάλι κυβερνούν οι διαχρονικά υπεύθυνοι της κατάρρευσης της χώρας, εκείνοι που κατεδάφισαν το κοινωνικό κράτος, υποθήκευσαν την εθνική περιουσία, ταπείνωσαν την αξιοπρέπεια του λαού μας, γονάτισαν τους έμπορους και τους επαγγελματίες και καταδίκασαν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους σε μόνιμη πενία και εξαθλίωση.
Πόσο δίκιο είχε η Λούκα Κατσέλη, όταν προεκλογικά διεμήνυε σε όλους τους τόνους ότι, το μέγα ζητούμενο είναι «να υπάρξει μια γνήσια, ακηδεμόνευτη, προοδευτική κυβέρνηση, που με σύνεση, αξιοπιστία και τόλμη θα προτάξει ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης για την έξοδο της χώρας από την κρίση και θα προωθήσει τις μεγάλες τομές που έχει ανάγκη η χώρα στον παραγωγικό τομέα, στο φορολογικό, στη δημόσια διοίκηση και αυτοδιοίκηση, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στο κοινωνικό κράτος».
«Θα πάρω τα μέτρα κι ας πέσω», έχει πει ο Αντώνης Σαμαράς. Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι αν πέσει ο Σαμαράς, αλλά ότι θα γκρεμιστεί η Ελλάδα με τα μέτρα που θα πάρει.
Θα το επαναλάβουμε. Η πατρίδα χρειάζεται μια κυβέρνηση όχι ραγιάδων, όχι πολιτικών της συμφοράς, αλλά πατριωτών, που θα πουν, επιτέλους, ένα όχι στη βαρβαρότητα. Που έχουν τα κότσια να ορθώσουν το ανάστημά τους και να αποτρέψουν την κυοφορούμενη «τελική λύση»!       

4 σχόλια

  1. Τέλος χρόνου για τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

    Τα μέτρα 15 δισ. ευρώ, σε συνδυασμό με τις τρελές φορολογικές δηλώσεις που τρέχουν, το χαράτσι στη ΔΕΗ που έρχεται, τον ΦΑΠ 2010-11, τα τέλη κυκλοφορίας ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, τους τρίτεκνους-πολύτεκνους, όλους τους μισθωτούς και συνταξιούχους.

    Και ενώ υπάρχει αυτή η κατάσταση σχεδιάζουν να κόψουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα ( τα οποία πήγαιναν σε τέλη και φόρους από πέρσι ), τα πολυτεκνικά επιδόματα και οδηγούν τους Έλληνες σε αφανισμό.

    Ο κ. Σαμαράς αποδείχτηκε πολύ λίγος. Ποιοι βουλευτές θα "τολμήσουν" να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα που οδηγούν ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες σε ατομική ΠΤΩΧΕΥΣΗ ; Θα περιμέναμε να παραιτηθεί η ανίκανη τρικολόρ κυβέρνηση των οπισθίων. Να ξέρουν οι κ. βουλευτές ότι ψηφίζοντας την κατάργηση 13ου και 14ου μισθού και των πολυτεκνικών επιδομάτων ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στη πολιτική τους καριέρα. Ας το σκεφτούν καλά και ας προειδοποιήσουν τους λαλίστατους υπουργούς που έχουν τελειώσει, πριν αρχίσουν.

    Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο, η μόνη λύση είναι η κήρυξη επίσημης πτώχευσης από την Ελλάδα και η επιστροφή στη δραχμή.Μόνο έτσι θα σηκωθούμε σε 2-3 χρόνια.Γιατί τώρα έρχεται αργός θάνατος και καταστροφή των νέων παιδιών και των μεσαίων στρωμάτων και των συνταξιούχων, αφού - οι άθλιοι- σκέφτονται να βάλουν πλαφόν στα φάρμακα των παιδιών και των γονιών μας. Το Σεπτέμβριο θα τους ρίξει ο λαός. Τα ψωμιά τους είναι λίγα.Τρέμουν από τώρα τις αντιδράσεις ΟΛΩΝ των Ελλήνων. Τον Οκτώβριο πρέπει να έχουμε νέες εκλογές, για να γίνει το οριστικό ξεκαθάρισμα με το σάπιο παρελθόν της Ελλάδας. Τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ, της ΟΝΝΕΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΠΑΣΠ, της ΔΑΠΝΔΦΚ, της ΠΑΣΚΕ, της ΔΗΜΑΡ, της ΔΑΚΕ θα αρχίσουν να αποχωρούν και να παραιτούνται. Ολοι να φύγουμε από τα κόμματα της συμφορας. Καμία ψήφος σε αυτά τα κόμματα σε συνδικαλιστικές, φοιτητικές ή άλλες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΦΙΛΕ.
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. «ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ» ΤΟΥΣ...ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ-ΔΡΙΤΣΑΣ, ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

    «ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ» .
    και ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ...12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ...!!!
    Προσέξτε κόμμα πού παριστάνει την Αξιωματική Αντιπολίτευση και έχει στόχο (άν έχει) να Κυβερνήσει και την Ελλάδα.

    Νέο κρούσμα ασυνεννοησίας προκάλεσαν οι διαφορετικές δηλώσεις για τα όσα συνέβησαν στην Ύδρα από τους Δρίτσα και Παπαδημούλη!

    Ο Θ. Δρίτσας σε άλλο μήκος κύματος από αυτό του Δημήτρη Παπαδημούλη ο οποίος υποστήριξε πως «το δίκιο του Υδραίου φοροφυγά, μου είναι απεχθές».
    ο Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νησιών του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας χαρακτήρισε «σώου επίδειξης αυταρχισμού» τα γεγονότα της Ύδρας.

    Πάρτους στο γάμο σου να σου πούν:
    «Καί του... χρόνου» !!

    Υ.Γ.
    Δεν ξέρουμε ακόμη ποιά «γνώμη» έχουν ο... Σκουρλέτης με τον Βούτση...!!!

    ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΤΖΗ.....ΔΗΛΑΔΗ.

    όπως λέει η Υποψήφια Βουλευτίνα του Συνασπισμού ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ που υποστηρίζει την ληστεία και στηρίζει το μαλακισμένο ΦΟΝΙΑ της Πάρου...

    Και ίσως σκότωνε και αυτή....φασίστες!!!!

    ----------------------------

    Για όσους αγχώνονται:

    Υπήρξε προεκλογική δέσμευση ότι τον Δεκαπενταύγουστο θα έχουμε βγει από το Μνημόνιο;

    ------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση