GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Χίο αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη

Στη Χίο θα βρεθεί την Τρίτη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ενημερωθεί για το μέγεθος της καταστροφής και να συζητήσει μ...


Στη Χίο θα βρεθεί την Τρίτη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ενημερωθεί για το μέγεθος της καταστροφής και να συζητήσει με τους αρμόδιους φορείς του νησιού.

6 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ!
    ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΕΙ……….

    Ρε σεις βουλευτίνες και βουλευτάδες με μικρό το β γιατί δεν σας αξίζει το μεγάλο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ τόσο μα τόσο πολύ είσαστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ?

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ της Τ Ρ Ο Ι Κ Α Σ ποιοι σας έχουν κλείσει τα μάτια και με ΤΙ, και δεν βλέπετε ότι η μεγαλύτερη πληγή των ασφαλιστικών ταμείων είναι το ύψος του κέρδους επί του φαρμάκου, και γι’ αυτό μαζί με την εισφοροδιαφυγή τα έχουν βουλιάξει?

    Ο Λοβέρδος από το βήμα αυτής της άθλιας βουλής είχε πει ότι το κέρδος των φαρμακοποιών είναι 36/100, και βγήκε την επομένη ο πρόεδρος των φαρμακοποιών και είπε σε όλα τα κανάλια ότι είναι 26/100, ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ? ΠΟΙΑ επιχείρηση στην Ελλάδα έχει τέτοιο ύψος κέρδους αυτή την εποχή και με εξασφαλισμένη πελατεία βρέξει χιονίσει?

    Άχρηστοι και επικίνδυνοι όταν κόβετε συντάξεις φτωχών οι μισοί, και οι άλλοι μισοί που διαμαρτύρεστε, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, γιατί αυτό που σας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα είναι να εισπράξετε σε ψήφους μέσω αυτής της διαμαρτυρίας, τον πόνο των ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, δεν βλέπετε τα δισεκατομμύρια που χάνουν τα ταμεία και όλοι οι έλληνες από τα υπερκέρδη του κυκλώματος του φαρμάκου και ειδικά από τους « πονεμένους» φαρμακοποιούς?

    Ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ τόσο πολύ είναι δύσκολο να νομοθετήσετε έτσι που σε αυτό το κύκλωμα του φαρμάκου να μην υπάρχει κέρδος πάνω από δέκα τα εκατό? Και οποιανού του αρέσει και όποιος θέλει φαρμακείο μπουτίκ Κολωνακίου να το κάνει από την τσέπη του και όχι από τα υπερκέρδη του!

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ έχετε σκεφτεί πόσοι και πόσοι ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ σας λένε από τα βάθη της καρδιάς τους, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕΙ?

    ΠΡΈΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ?

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΟΙ αισχροί ΑΛΗΤΕΣ.
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΗΣ.

    Υπ.βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: υπερασπίζεται τη ληστεία της Πάρου, στηρίζει τον 30χρονο και θα...σκότωνε φασίστες!

    Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι κάποια στελέχη της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να υποστηρίζουν έμμεσα ή άμεσα τον Αναστάσιο Θεοφίλου, ο οποίος συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία του άτυχου ταξιτζή στην Πάρο.

    Μεταξύ αυτών και η κυρία Ξανθούλα Καρανίκα η οποία μέσα στον χαμό που έγινε στο προφίλ του 30χρονου στο facebook εμφανίστηκε ως αυτόκλητος υπερασπιστής του νεαρού.

    Η Ξανθούλα Καρανίκα ήταν υποψήφια βουλεύτης με τον ΣΥΡΙΖΑ με την συνιστώσα "κοκκινοπράσινο δίκτυο", στις εκλογές του 2007, του 2009 και του 2012, ενώ στις συζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο αποκάλεσε... τσουλάρες τους παπάδες, προφανώς στο ίδιο πνεύμα με τον σύντροφο της Πέτρο Τατσόπουλο που είχε αποκαλέσει gay τον Κολοκοτρώνη και μετά το απέδωσε στο γεγονός ότι φόραγε τις "διαδικτυακές του πιτζάμες" όπως είχε πει.

    Επειδή όμως εμείς πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι ψηφίζει και ποιος είναι ο καθένας και η καθεμία που αρθώνει δημόσιο λόγο και απευθύνεται στους πολίτες, δεν πιστεύουμε σε πιτζάμες και κοστούμια, αλλά στην καθαρή σκέψη και την λογική που διέπει το κάθε δημόσιο πρόσωπο είτε μιλά δημόσια είτε ιδιωτικά.

    Επιπλέον η κυρία Καρανίκα λέει πως αυτοί που ..μυξοκλαίνε για τον ταξιτζή είναι υποκριτές και μπορεί να μην είναι με κανένα φόνο , εκτός αν γινόταν ...εμφύλιος, που μάλλον θα ήταν υπέρ!

    Αποκαλεί... τσουλάρες τους παπάδες, στηρίζει τον 30χρονο και ίσως να...σκότωνε!

    - ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ!

    Ακομα ενας Ψυχοπαθης που βρηκε καταφυγιο στον Συριζα!
    Ο Συριζα ειναι απλα ενα ασυλο ανιατων Ψυχοπαθων.

    Σε αλλες χωρες θα ηταν δεμενοι σε καποιο τρελαδικο.
    Οπως αυτό το πράγμα: Ημιμαθής, νεάζουσα, μεγαλοκοπέλα, κρατικοδίαιτη, δεν βρήκε και ποτέ δε θα βρει την όποια ικανοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα τι πανε να δουνε αυτα που εκαψε η νεολαια του κομματος.φτου σας υποστηρικτες της ροζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Η επανάσταση των φλωρόπουστων.

    Η πολιτική κάλυψη που προσφέρει
    ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε πυροβολημένη φλωρόπουστα αλλάζει το σκηνικό στην ελληνική “επαναστατική” σκηνή.

    Και αν ο Χριστόδουλος Ξηρός έγινε φίρμα στο βίντεο κλιπ με τα νησιώτικα της Κονιτοπούλου, αυτό το φρούτο που συνελήφθη για την εν ψυχρώ δολοφονία του ταξιτζή στην Πάρο, άντε το πολύ πολύ να εμφανιζόταν σε βίντεο κλιπ της Αννούλας Φλωρινιώτη συμμετέχοντας στο μπαλέτο.

    Η ανοχή (και η συνενοχή) του συστήματος στην προπαγάνδα υπέρ του εγκλήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους “τριγύρω του” ευνοεί την ανάπτυξη τέτοιων φρούτων.
    Δεν πέρασε άλλωστε καιρός που γνωρίσαμε ένα παρόμοιο φρούτο,
    τον Ιφικράτη με τα Μπέρμπερις.

    Ο δολοφόνος δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κατασκεύασμα του ίδιου θερμοκηπίου.
    Ένας κομπλεξικός μαλάκας που του έμαθαν οτι μπορεί να σκοτώνει για πλάκα αθώους ανθρώπους.

    * Στο όνομα της “επανάστασης”
    του Λαφαζάνη, του Κουράκη, του Στρατούλη και κάθε άλλου επιδοτούμενου φλωροφασίστα.

    Ποιον δικηγόρο ζήτησε (κι αυτός ανέλαβε) ο μικροτσούτσουνος κομμουνιστής αναρχοφασίστας!

    Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησε και έλαβε από τον 10ο τακτικό ανακριτή ο 30χρονος Τάσος Θεοφίλου, ο μικροτσούτσουνος αναρχοφασίστας (επειδή αυτοί είναι οι φασίστες και όχι εμείς το 95% των Ελλήνων ) που κατηγορείται για συμμετοχή στην αιματηρή ληστεία στην Πάρο.
    Η παράταση δόθηκε προκειμένου να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.

    Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει να τον υπερασπιστεί ο Σπύρος Φυτράκης που ήταν και στη δίκη των φερομένων ως μελών των «Πυρήνων της φωτιάς» και θεωρείται έμπειρος δικηγόρος.

    Ο έμπειρος με μικροτσούτσουνους τρομοκράτες Σπύρος Φυτράκης ανέλαβε μετά χαράς συνήγορος του Αναστάσιου Θεοφίλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Βρέθηκε το κρησφύγετο του αναρχοφασίστα στην Λαμία..

    Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η αστυνομία βρέθηκε το κρησφύγετο του Αναστάσιου Θεοφίλου στην Λαμία.

    Λαμιώτης μου είπε ότι είχε υπηρετήσει στο ΚΕΥΠ ο λεγάμενος.

    Αλήθεια είναι ;

    και βύσμα ;

    Οπως και Τσιπρας που φιλουσε κατουρημενες πασοκικες ποδιες για να να μετατεθει στο πενταγωνο
    - Ο ιδιος τα λεει -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση