GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστό είναι σήμερα το φαράγγι της Σαμαριάς

Να διακόψει για σήμερα τη λειτουργία του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς από τη βόρεια και νότια είσοδό του για λόγους προστασίας των επ...


Να διακόψει για σήμερα τη λειτουργία του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς από τη βόρεια και νότια είσοδό του για λόγους προστασίας των επισκεπτών, καθώς σε κάποια σημεία αναφέρθηκε ότι έπεσαν πέτρες λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, αποφάσισε η Διεύθυνση Δασών Χανίων.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι άνεμοι -αν και μικρότερης έντασης- θα πνέουν όλη την εβδομάδα, με παροδικά έντονες ριπές.
Για τον λόγο αυτόν, από την Διεύθυνση Δασών συνιστάται στους επισκέπτες που έχουν σκοπό να περάσουν προσεχώς το φαράγγι της Σαμαριάς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως στα σημεία που έχουν σηματοδοτηθεί για πτώσεις βράχων, να τηρούν τις προτροπές των φυλάκων και να φέρουν τον αναγκαίο εξοπλισμό για την προσωπική τους ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση