GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τραγική η εικόνα του Αντώνη Σαμαρά..."

Παρά τις διθυραμβικές αναλύσεις των ελληνόφονων μέσων μαζικής εξημέρωσης, αυτό που είδαν τα μάτια του Έλληνα πολίτη δεν μπορεί να αλλάξει. ...


Παρά τις διθυραμβικές αναλύσεις των ελληνόφονων μέσων μαζικής εξημέρωσης, αυτό που είδαν τα μάτια του Έλληνα πολίτη δεν μπορεί να αλλάξει. Ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνέντευξη τύπου με την Άγκελα Μέρκελ ήταν κατακίτρινος – περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως -, μιλούσε με κόπο, δάγκωνε ανά διαστήματα τα χείλη του και, γενικά, έμοιαζε έτοιμος να βάλει τα κλάματα. Υπάλληλος που πήγε να ζητήσει αύξηση απ’ το αφεντικό του και πήρε μείωση (βλ. παλιές ελληνικές ταινίες), όπως σχολίασε προσφιλές πρόσωπο.
Σαν δαρμένο σκυλί, έμοιαζε σαν χαμένος, η καγκελάριος τον τραβολογούσε για τις φωτογραφίες μετά τη συνέντευξη. Όχι ότι στενοχωρήθηκε για όσα τον διάταξαν να κάνει στην Ελλάδα – αν ήταν έτσι, θα παραιτούνταν, λέγοντας πως ως Έλληνας δεν μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα -, αλλά, πιθανότατα, επειδή τα αφεντικά είναι δυσαρεστημένα με την πορεία του έργου του.
Περίμεναν ότι σαν συνεχιστής του ”καμένου χαρτιού” Γιώργου Παπανδρέου και με την υποδομή στρωμένη, θα προχωρούσε με βήμα ταχύ. Αντίθετα, μετά το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας, οι υπόλοιπες εκποιήσεις έμειναν στα λόγια, παρόλο που λεγόταν ότι θα γινόταν ταχύτατα.
Έτσι, λοιπόν, ο επιπληχθείς υπάλληλος έδειξε αληθινά ανακουφισμένος, όταν ολοκληρώθηκε η συνέντευξη. Ωστόσο, ο τρόμος της όλης εμπειρίας ήταν αρκετός, ώστε να μην ξέρει πού να σταθεί. Γι’ αυτό και ο προϊστάμενος τον τραβούσε από το χέρι, για να ξέρει πού να σταθεί.
Μετά από όλα αυτά τα τραγικά, ο υποσχεθείς επαναδιαπραγμάτευση (που ούτε ο ίδιος την πίστευε και την ήθελε) θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα επιδείξει τον ανδρισμό και την αποφασιστικότητά του στους Έλληνες πολίτες, χτυπώντας, μάλιστα, και τη γροθιά στο τραπέζι, για να τρομοκρατήσει αυτούς που έχει υπό την εξουσία του (νομίζει…). Το κλασικό σχήμα του υπαλλήλου που τα ακούει απ’ το αφεντικό του και, αφού δεν μπορεί να υψώσει ανάστημα σ’ εκείνον, γυρνάει σπίτι και δέρνει τη γυναίκα και τα παιδιά του. Το κλασικό σχήμα της δειλίας…
Το παρακάτω βίντεο αφιερωμένο στους εγχώριους πολιτικούς και ιδιαίτερα σε αυτόν που θα έβγαζε τις κουκούλες απ’ τους κουκουλοφόρους, θα ανακαταλάμβανε τις ελληνικές πόλεις απ’ τους λαθρομετανάστες και θα βοηθούσε την Ελλάδα να έχει ψηλά το κεφάλι:

http://endelehia.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9359.html

17 σχόλια

  1. ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΨΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ,ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΟΙ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κος Σαμαράς χτες στην Γερμανία είπε ότι ο Έλληνας είναι υπερήφανος λαός που δεν θέλει να ζει με δανεικά!!!

    Αφού δεν μας κράξανε πάλι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περαστικα σας δεξιουληδες..
    θα το πιειτε ολο το πικρο ποτηρι..
    και στο τελος θα γινει αυτο..

    Τον Οκτώβριο του 1944, αμέσως μετά την απελευθέρωση και την συμφωνία της Καζέρτας, ο Γεώργιος Παπανδρέου μαζί με τα μέλη της κυβέρνησής του επέστρεψε στην Ελλάδα, από το Σαλέρνο της Ιταλίας με το αγγλικό πολεμικό πλοίο "Πρίγκιψ Δαυίδ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΟΛΩ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ ΣΚΑΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.ΠΟΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΑΘΡΗΣΚΟΙ .ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 700 ΕΥΡΩ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΣΘΟ 1000 ΕΥΡΩ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΤΡΑΚΛΕ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ .ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ 700 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ σε όλα!! Μήπως όμως αν αυτό το "επιπληχθείς" το κάναμε "επιπληγείς", θα ήταν πιό σωστό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και να πουν οτι κοβουν απο τους δικους τους πλουσιοπαροχους μισθους,κανενα επικοινωνιακο τρικ θα ειναι.θα τα παρουν και με αυξηση απο καινουργιο 'κωδικο',τον οποιο 'κωδικο' θα τον μαθουμε μετα απο χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. _________________


    Μέρκελ: "Να μετράτε τα λόγια σας όταν αναφέρεστε στην Ελλάδα".

    Η Γερμανίδα καγκελάριος κάλεσε τους κυβερνητικούς εταίρους της να προσέχουν τα λεγόμενά τους για την ελληνική κρίση, μετά τη συνάντησή της με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

    "Καθένας θα πρέπει να ζυγίζει τα λόγια του", τόνισε σε συνέντευξή της στο ARD, αναφερόμενη σε δηλώσεις Γερμανών πολιτικών που θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ.

    "Η Ευρώπη βρίσκεται σήμερα σε μια πολύ κρίσιμη φάση για την καταπολέμηση της κρίσης του ευρώ", τόνισε η Άνγκελα Μέρκελ.

    "Έχουμε αμοιβαίες ευθύνες στην Ευρώπη. Η Ευρώπη δεν είναι μόνο μια νομισματική ένωση, αλλά είναι μια πολιτική κοινότητα, η οποία έχει προσφέρει πολλές δεκαετίες ειρήνης", πρόσθεσε.

    Γι 'αυτό, συμπλήρωσε, θα πρέπει κανείς να "είναι πολύ προσεκτικός, όταν ξέρει ότι αυτή τη στιγμή η αλλαγή στην Ελλάδα είναι απαραίτητη".

    Σε ερώτηση εάν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από το πρόγραμμα διάσωσης, η Γερμανίδα καγκελάριος είπε ότι "δεν έχει στοιχεία" ότι πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

    Η δήλωση αυτή της Μέρκελ έρχεται μετά τη συνάντησή της με τον Αντώνη Σαμαρά. Μετά τη συνάντηση, ο Έλληνας πρωθυπουργός δήλωσε ότι "τοξικές δηλώσεις μόνο κακό μπορούν να κάνουν, από όπου και αν προέρχονται".


    Τι θα κάνει τώρα ο ΑΕροψεκασμενος ?
    Ποια θα επικαλείται για να βρίζει τον Σαμαρά ?

    Εντελώς αναξιόπιστη η Μέρκελ,
    Πάνο...χοντρομαλάκα...εεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H MEGALYTERH POLITIKH EPITYXIA APO ELLADAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1.06.00

    Ζωο με ποιο χοντρομαλακα εγκεφαλο
    απο εσενα και τον αντωνακη δεν
    πιστευω να υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1.006.00

    Μηπως εισαι γιος του τραγακη ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απίστευτο!! Συνεχίζει τις διακοπές του στην Αιδηψό ο Τσίπρας!!!
    Μέχρι και ο ΓΑΠ γύρισε Αθήνα!

    Μπορεί οι εξελίξεις στην οικονομία να είναι ραγδαίες και οι πιέσεις για την Ελλάδα ασφυκτικές, ωστόσο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ
    δεν φαίνεται να πτοείται παρόλο που ήδη έχει κερδίσει κατά κράτος τον Γιωργάκη στο ποιος θα κάνει μεγαλύτερες διακοπές, μιας και ο Γιωργάκης επιστρέφει στην Αθήνα στα μεσοδιαστήματα των διακοπών!

    και στα άλλα ...Σούργελα:
    Ο Μπένυ κόβει δύο ακτίνες από τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ !!

    Αλλαγή ακόμη και στον ήλιο του ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει το ΠΑΣΟΚ ενόψει της ανασυγκρότησης της παράταξης που έχει ξεκινήσει μετά τις εκλογές του Ιουνίου.
    Στην μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Μουσείο Μπενάκη ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα παρουσιάσει και τον νέο ήλιο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος θα επανέλθει στις αρχικές επτά ακτίνες από τις εννιά που έχει σήμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΙ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΣ !!!
    ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 1940 !!!
    ΠΡΩΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ακόμα τραγικότεροι όλοι εσείς οι ....βαθυστόχαστοι και ...περισπούδαστοι αναλυτές του κ..λου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΥΧΥΜΕΝΕ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ........ΕΡΧΕΤΕ ΚΙ'Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΟΡΟΊΔΑ ΘΑ "ΦΑΤΕ" ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση