GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζάκυνθος: Βίασαν μεθυσμένη ανήλικη τουρίστρια μέσα στο μπαρ τους!

Την αδυναμία μια ανήλικης Βρετανίδας τουρίστριας να αντισταθεί λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ φέρονται να εκμεταλλεύτηκ...


Την αδυναμία μια ανήλικης Βρετανίδας τουρίστριας να αντισταθεί λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ φέρονται να εκμεταλλεύτηκαν ο ιδιοκτήτης και ένας υπάλληλος του καταστήματος μέσα στο οποίο διασκέδαζε στον Λαγανά, για την βιάσουν μαζί!
Η 17χρονη κοπέλα κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε ότι ενώ διασκέδαζε σε συγκεκριμένο μπαρ, οι δύο Έλληνες την οδήγησαν στο εσωτερικό χωρίς εκείνη να το αντιληφθεί λόγω της κατάστασής της και εκεί την εξανάγκασαν να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί τους χωρίς την θέλησή της!
Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τους δυο φερόμενους ως δράστες, τον 33χρονο ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου και τον 20χρονο υπάλληλό του, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενοι για βιασμό ανήλικης.

2 σχόλια

  1. και άλλος αλλοδαπός επιχείρησε να βιάσει 19χρονη..

    Για απόπειρα βιασμού, σε βάρος 19χρονης Ελληνίδας, συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Διδυμότειχο, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας.

    Η 19χρονη επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι της, στο Διδυμότειχο, όταν άγνωστος με άσκηση σωματικής βίας, προσπάθησε να τη βιάσει, έγινε όμως αντιληπτός από περιοίκους και τράπηκε σε φυγή.

    Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι, λίγη ώρα αργότερα, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο αλλοδαπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση