GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Υπέρτατη αξία η εθνική ενότητα και η εθνική συνεννόηση»

Στο νησί της Παναγίας, στην Τήνο, βρέθηκε εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο κ. Αβρ...

Στο νησί της Παναγίας, στην Τήνο, βρέθηκε εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο κ. Αβραμόπουλος έκανε λόγο για εθνική ενότητα και εθνική συνεννόηση ως τις υπέρτατες αξίες και τόνισε ότι «όλοι μαζί μπορούμε και πάλι να βγάλουμε την Ελλάδα μπροστά».
«Μεγάλη ημέρα για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό η σημερινή. Είμαστε εδώ ως προσκυνητές πάνω από όλα, αλλά και για να ζητήσουμε την βοήθεια της Μεγαλόχαρης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος μας.
Ο λαός μας έχει κρατηθεί όρθιος ακόμα και σε πιο δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στο παρελθόν, χάρη στις αξίες και τις παραδόσεις του. Υπέρτατη αξία η εθνική ενότητα και η εθνική συνεννόηση.
Αυτή την ώρα, όλοι μαζί, ορθώνοντας εθνικό μέτωπο, μπορούμε να βγάλουμε και πάλι την Ελλάδα μπροστά» είπε ο υπουργός Εξωτερικών.

2 σχόλια

  1. Μεγαλε !!!!!
    Μας τα εχεις ζαλισει και συνεχιζεις να μας τα ζαλιζεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Στην Τηνο βρεθηκε ο Δρ Κουτσουκος με μεγαλη δυναμη εντιμων πρασινοφρουρων.

    Ο δρ Κουτσουκος ηταν μαζι με τον δημοσιογραφο Κανελλακη και παρακολουθησαν την λιτανεια..

    Το εντιμο νεο Πασοκ ειναι εδω ειπε ο δρ κουτσουκος και ανακοινωσε οτι εχει υποβαλλει μηνυση κατα της Υροικας και της Μερκελ

    Συγκινηση απο την ομιλια του Υφυπουργου Παιδείας, κ. Θεοδωρου Παπαθεοδώρου στην Τηνο

    Αντε ερχοναται καλυτερες μερες..

    Τηνιος Πασοκτζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση