GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε να ανοίξει πυρ και τον σκότωσαν

Οι δυνάμεις του NATO σκότωσαν έναν Αφγανό στρατιώτη ο οποίος φέρεται ότι αποπειράθηκε να ανοίξει πυρ εναντίον ανδρών της διεθνούς συμμ...

Οι δυνάμεις του NATO σκότωσαν έναν Αφγανό στρατιώτη ο οποίος φέρεται ότι αποπειράθηκε να ανοίξει πυρ εναντίον ανδρών της διεθνούς συμμαχίας στο ανατολικό Αφγανιστάν.
«Το επεισόδιο σημειώθηκε έξω από ένα κέντρο συντονισμού για τις αφγανικές και τις διεθνείς δυνάμεις στην επαρχία Λαγκμάν. Μπορώ να πω μόνο ότι τα Αφγανικά και τα NATOϊκά στρατεύματα ερευνούν αυτή τη στιγμή το επεισόδιο», δήλωσε ο Τσάρλι Στατ Λάντερ, ένας εκπρόσωπος της διεθνούς συμμαχίας, στο Γερμανικό Πρακτορείο.
Οι επιθέσεις από Αφγανούς ένστολους εναντίον των ξένων δυνάμεων έχουν αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό φέτος. Από τον Ιανουάριο, έχουν ήδη καταγραφεί 31 θάνατοι σε 23 τέτοια επεισόδια, περιλαμβανομένου του σημερινού. Το σύνολο των συμβάντων του είδους αυτού πέρυσι ήταν 35.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση