GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βομβαρδισμών συνέχεια στη Συρία

Βομβαρδισμοί σημειώθηκαν σήμερα σε αρκετές συνοικίες στο Χαλέπι καθώς και πυρά από αυτόματα όπλα που προκάλεσαν το θάνατο οκτώ αμάχων κ...

Βομβαρδισμοί σημειώθηκαν σήμερα σε αρκετές συνοικίες στο Χαλέπι καθώς και πυρά από αυτόματα όπλα που προκάλεσαν το θάνατο οκτώ αμάχων και ενός διοικητή των ανταρτών, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Στόχος των βομβαρδισμών ήταν το Δικαστικό Μέγαρο στο κέντρο της πόλης και οι συνοικίες Σάαρ και Μαρτζέ, στα ανατολικά.
Πυρά από αυτόματα όπλα ακούστηκαν στη δυτική συνοικία Σαλαχεντίν, το προπύργιο των ανταρτών όπου ένας διοικητής τους σκοτώθηκε, ενώ στην κεντρική συνοικία Μπαμπ αλ-Ναϊράμπ ένας άμαχος σκοτώθηκε από τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή.
Από νωρίς σήμερα το πρωί 29 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων 21 άμαχοι και οκτώ αντάρτες, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο που εδρεύει στο Λονδίνο και αντλεί τις πληροφορίες του από ένα δίκτυο ακτιβιστών και αυτοπτών μαρτύρων στη Συρία.
Την Κυριακή 131 σκοτώθηκαν, εκ των οποίων 79 άμαχοι, 42 στρατιώτες και 10 αντάρτες. Στις μάχες και τις επιχειρήσεις καταστολής τουλάχιστον 21.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση