GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η κτηνοτροφία εντάσσεται στις προτεραιότητες της κυβέρνησης»

Αρωγός στην προσπάθεια ίδρυσης Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος για την επίλυση σειράς προβλημάτων του κλάδου, δηλώνει ο Μάξιμος Χαρ...

Αρωγός στην προσπάθεια ίδρυσης Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος για την επίλυση σειράς προβλημάτων του κλάδου, δηλώνει ο Μάξιμος Χαρακόπουλος. «Η Διεπαγγελματική Οργάνωση συνιστά, αναμφίβολα, ένα ευνοϊκό θεσμικό περιβάλλον, όπου με διάλογο, αλληλοκατανόηση και συνεργασία θα επιλύονται τα κοινά και χρονίζοντα προβλήματα στην παραγωγή, σφαγή, διακίνηση και εμπορία του κρέατος». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των κρεοπωλών.
Στη συνάντηση, ο αναπληρωτής υπουργός τάχθηκε υπέρ της ίδρυσης και λειτουργίας της Οργάνωσης, στην οποία θα μετέχουν εκπρόσωποι φορέων από το σύνολο της παραγωγικής αλυσίδας και έχει, ήδη, ανατεθεί στον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Μόσχο Κορασίδη συντονιστικός ρόλος στις διαδικασίες για την ίδρυση της.
Μιλώντας στους εκπροσώπους των κρεοπωλών, ο κ. Χαρακόπουλος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως η κτηνοτροφία εντάσσεται στις «κεντρικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης Εθνικής Ευθύνης του Αντώνη Σαμαρά, με βασικό στόχο τη στήριξη της ελληνικής παραγωγής σε γάλα και κρέας, ώστε να ανατραπεί το αρνητικό ισοζύγιο εισαγωγών- εξαγωγών, ιδίως στο κρέας».

1 σχόλιο

  1. Πατριωτες γινετε ουλοι τσοπανιδες!!!!!
    Το κρατος της ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ θα φροντισει για σας !!!!
    ΟΥΣΤ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση