GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νικήτας βλέπει μπάλα...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. Καθισμένος στην πρώτη σειρά, σε καφέ της οδού Μηλιώνη στο Κολωνάκι, παρακολουθεί αυτή την ώρα ο Νικήτας Κακλαμάνης τον ποδοσ...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

Καθισμένος στην πρώτη σειρά, σε καφέ της οδού Μηλιώνη στο Κολωνάκι, παρακολουθεί αυτή την ώρα ο Νικήτας Κακλαμάνης τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα, που διεκδικεί τη μισή «χρυσή» πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
O Aδιάκριτος

4 σχόλια

  1. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ... ΜΕΡΟΣ

    9/10 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΥΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΟ ΛΑΟΣ.

    ΔΗΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    8 ΣΤΟΥΣ 10 ΖΗΤΑΝΕ ΚΗΡΥΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ( ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΛΠ )

    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΩΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    Προς κ. Υφυπουργό κ. Ιωαννίδη Γιάννη,
    Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων - Πολιτισμού και Αθλητισμού.
    Κοιν. κ. Πρωθυπουργό
    Υπουργό Παιδείας, Οικονομίας, Δικαιοσύνης, Βουλευτές
    ΣΕEΔΔ, ΣΔΟΕ, Ειδικούς Γραμματείς, ΜΜΕ

    Θέμα: “ Προβλήματα αθλητισμού, Αθλητών, ΣΕΓΑΣ, Σωματείων κλπ...”

    Κύριε Υπουργέ,

    Σε μια χρονική περίοδο, όπου η Ελλάδα βυθίζεται σε μια μεγάλη οικονομική - και όχι μόνο - κρίση, ο χώρος του Αθλητισμού, -παραδοσιακά- , είναι από τους θεματοφύλακες των αξιών της χώρας.

    Σεβόμενοι πλήρως το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τον ιστορικό μας ρόλο, ως Ολυμπιονίκες, Αθλητές, Μέλη Σωματείων, Προπονητές, Κριτές, αλλά και τα πρότυπα της νέας γενιάς, είμαστε υποχρεωμένοι, να αναλάβουμε όλες αυτές τις πρωτοβουλίες, προκειμένου να επέλθει βελτίωση και κάθαρση στον χώρο του κλασικού αθλητισμού και παράλληλα, να σταματήσει η διασπάθιση των κονδυλίων της χώρας.

    Σε μια χρονική περίοδο όπου η χώρα, προχωρά σε περικοπές μισθών, συντάξεων επιδομάτων πολυτέκνων, δεν μπορεί οι επιχορηγήσεις προς την Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ, να σπαταλούνται, χωρίς διαφάνεια, σε “παρελάσεις παραγόντων”, φιέστες και λοιπές αδιαφανείς δαπάνες και να μην καταλήγουν στον πραγματικό σκοπό και να μην δίδονται για την πραγματική σωστή προετοιμασία των Αθλητών, ώστε Αθλητές, Προπονητές και Σωματεία, να ανταποκριθούν επαρκώς στις υποχρεώσεις τους. Οι υποχρεώσεις τους, δεν είναι άλλες από την καταξίωσή τους στα πλαίσια του Αθλητικού Ιδεώδους.
    Για τον λόγο αυτόν και αντιλαμβανόμενοι το βάρος των στιγμών, προτείνουμε στο Υπουργείο Παιδείας και Αθλητισμού και στην πολιτική του ηγεσία, της οποίας προΐσταται ο κ. Ιωαννίδης, βαθύτατος γνώστης των αθλητικών θεμάτων και άνθρωπος, ο οποίος μέσα από αθλητικό χώρο, υπηρέτησε το αθλητικό πνεύμα, να παρέμβει ακόμα και με νομοθετική παρέμβαση, με δημιουργία μηχανισμού ελέγχου, των επιχορηγήσεων, που δίνονται για τον αθλητισμό στον ΣΕΓΑΣ και σε άλλες Ομοσπονδίες, ώστε τα χρήματα του Ελληνικού λαού, να πιάσουν πράγματι τόπο.

    Για τον λόγο αυτό, προτείνουμε ακόμα και τον διορισμό Δικαστικού στις Διοικήσεις των Ομοσπονδιών, ώστε οι Διοικήσεις των Ομοσπονδιών, κατ'έτος να αποδεικνύουν με παραστατικά τα χρήματα, που διατέθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο, χορηγούς, σπόνσορες κλπ... Σε περιπτώσεις κακοδιαχείρισης οι Διοικήσεις πρέπει να εγκαλούνται, ώστε να ορίζεται εκτάκτως νέα Διοίκηση, για να υπηρετήσει την χρηστή Διοίκηση.
    Είμαστε δε υποχρεωμένοι, υπηρετώντας την χρηστή διοίκηση να δεχτούμε ακόμα και την δραστική μείωση των κονδυλίων προς τον ΣΕΓΑΣ, εφόσον αυτά τα κονδύλια δεν εξυπηρετούν τις πραγματικές ανάγκες του Ελληνικού αθλητισμού. Είμαστε ακόμα, υποχρεωμένοι, - αν χρειαστεί - να δηλώσουμε ότι θα απόσχουμε από μεγάλες διοργανώσεις (πρωταθλήματα, Ολυμπιάδες, Βαλκανικούς κλπ...) και αγώνες προκειμένου με τον τρόπο αυτόν, να υποχρεώσουμε τον ΣΕΓΑΣ, να αναλάβει τις ευθύνες του και να προχωρήσει σε αυτοκάθαρση και στην απαραίτητη αλλαγή
    αυτών των προσώπων, που οδήγησαν σε αυτό το ολισθηρό κατάντημα τον αθλητισμό, με τα πενιχρά αποτελέσματα στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου.. Τέλος, επιθυμούμε με τις ενέργειές μας αυτές, να προστατεύσουμε το Ιδεώδες του Αθλητισμού. Παρακαλούμε, για τις δικές σας ενέργειες.
    Με τιμή

    Οι υπογράφοντες
    (Αθλητές, Σωματεία, Προπονητές, Κριτές κλπ.)




    Παρακαλούνται οι Αθλητές, Σωματεία, Προπονητές, Κριτές κλπ..
    που θέλουν να υπογράψουν αυτό το κείμενο, να στείλουν την υπογραφή τους
    στο φαξ: 210 - 3838326
    Επικοινωνία τηλ. 6937632678

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα είναι φωτογραφία ανδρός αυτή? Δεν μπορούσε να βρει κάτι άλλο στο πιό ανδροπρεπές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΣΑΧΛΑΜΑΝΗΣ
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση