GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν θα περάσουν οι νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες για τη δημιουργία ΕΟΖ»

Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ακραία νεοφιλελεύθερη αντίληψη του ο κ. Τατούλης, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του έλληνα...


Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ακραία νεοφιλελεύθερη αντίληψη του ο κ. Τατούλης, αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του έλληνα μέντορα του φιλελευθερισμού κου Χατζηδάκη, για την δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ), έσπευσε να φέρει στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου το θέμα της ανάθεσης εκπόνησης μελέτης για την δημιουργία ΕΟΖ στην Πελοπόννησο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ τονίζει για μια ακόμη φόρα ότι τα «οράματα» των κ. Χατζηδάκη και Τατούλη και λοιπών νεοφιλελεύθερων για δημιουργία ΕΟΖ οπού οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν 60 ώρες την εβδομάδα και θα αμείβονται με μισθούς Βουλγαρίας σε επιχειρήσεις που θα δημιουργήσει κυρίως το γερμανικό κεφάλαιο με ειδικό φορολογικό και δασμολογικό καθεστώς με συνέπεια να κλείσουν οι σημερινές μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν θα γίνουν ποτέ πράξη.
Ο λαός σύντομα θα ανατρέψει αυτές τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τα «οράματα» του κ. Τατούλη και λοιπών νεοφιλελεύθερων και δεν θα επιτρέψει να μετατραπούν σε εφιάλτη για τους εργαζομένους, τους μικρομεσαίους και την νεολαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση