GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναίνεση για τις αποκρατικοποιήσεις μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών...

Οι αποκρατικοποιήσεις, αλλά και το μεταναστευτικό και η ασφάλεια των μεγάλων πόλεων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των τριών ...


Οι αποκρατικοποιήσεις, αλλά και το μεταναστευτικό και η ασφάλεια των μεγάλων πόλεων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών σήμερα στο Μαξίμου, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.
Όπως είπε ο κ. Ευ.Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου, οι συζήτηση έγινε στο πλαίσιο μιας συναινετικής προσπάθειας.
Για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων, όπως ανέφερε ο ίδιος, δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη λίστα φορέων που θα αποκρατικοποιηθούν. Σημειώνεται, ότι παρούσα στη σύσκεψη ήταν και η διοίκηση του ταμείου αποκρατικοποιήσεων. Στόχος, όπως αναφέρθηκε, είναι η απομείωση του χρέους, αλλά και η δημιουργία θετικού επενδυτικού περιβάλλοντος.
Πρόκειται για αποκρατικοποιήση και όχι εκποίηση, τόνισε ο κ.Βενιζέλος. «Μας παρουσιάστηκαν σχέδια που είναι σε εξέλιξη μετά από προεργασία η οποία έγινε», ανέφερε.
Για το μεταναστευτικό και ιδίως για την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικός εταίρος, είπε ότι ελήφθησαν υπόψη και οι αντιδράσεις τοπικών κοινωνιών, όπως στην Ξάνθη και την Κομοτηνή.
Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει ένα μήνυμα στην Ευρώπη, ότι η Ελλάδα δεν είναι «ο αίρων τας αμαρτίας της Ευρώπης», ενώ τόνισε τη σημασία του να δοθεί ένα ενθαρρυντικό δείγμα από την χώρα μας, προς τα έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση